Hahaha nista opusteno i naprijed. Ja sam vise izludila s portalima i citanjima, nemogu vise. Sad cu u grad, shopping kava samo da maknem mislim😄😄
Hahhaha najpaametnije..meni je još gore jer sam izgubila prvu trudnoću i želim što prije novu jer mislim da to jedino barem malo ublaži bol.
Jel piješ folnu?😊
Ja uzela prenatal kapsule u dm
Jesam, ja ti pijem metformin i evine kapi vec godinu dana i pocela sam sa folnom prije 2mjeseca.
Ja nisam dosada ni jednom zbog PCOSa, jer nisam imala ovulacije.
Koliko vec radite na bebi?
Pa iskreno mi ne pazimo već dugo ali nije ejakulirao u mene i prvi puta kad je ostala sam trudna..tako da nemam neki konkretan odgovor. Rekla bih odma prvi mjesec ali nažalost spontani u 7.tt.
Ja pijem prenatal kapsule iz dm mjesec danaa
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pa iskreno mi ne pazimo već dugo ali nije ejakulirao u mene i prvi puta kad je ostala sam trudna..tako da nemam neki konkretan odgovor. Rekla bih odma prvi mjesec ali nažalost spontani u 7.tt.
Ja pijem prenatal kapsule iz dm mjesec danaa
Mi smo vec godinu dana ali nikad pogodit tu ovulaciju ovaj mjesec smo sve po skolski odradili. Pa sad cemo vidjet , sve se nadam.🙂
Mi smo vec godinu dana ali nikad pogodit tu ovulaciju ovaj mjesec smo sve po skolski odradili. Pa sad cemo vidjet , sve se nadam.🙂
Bit će ovaj mjesec dobitan😃🥰
Ja ću sutra piškit test jer je 12dpo ako ne bude ni sjene onda stvarni neću više ponavljati do m😅
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Bit će ovaj mjesec dobitan😃🥰
Ja ću sutra piškit test jer je 12dpo ako ne bude ni sjene onda stvarni neću više ponavljati do m😅
Sretno, javiiiii😁😁😁😁😁
Stelka19 nažalost mislim da ništa kod mene ovaj mjesec. Počeo me jako bolit stomak i lijevi jajnik. Užasno sam živčanaa da plačem bez razloga od nervoze ii imam osjećaj da ću svaki tren dobit
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Stelka19 nažalost mislim da ništa kod mene ovaj mjesec. Počeo me jako bolit stomak i lijevi jajnik. Užasno sam živčanaa da plačem bez razloga od nervoze ii imam osjećaj da ću svaki tren dobit
Mozda i nije, pricekaj jos malo, a i ako je idemo dalje😇😇😇
Stelka19
Jesi ti nervozna i jel imaš takav osjećaj?
Što se tiče testova ne vjerujem im još uvijek ni najmanje..u prvoj trudnoći mi nije pokazao ništa na 9dpo i ponovila na 12dpo i tu sam prestala raditi testove i čekala m. Pošto sam bila na putu i previše zaokupirana ponovila sam ga tek na 24dpo i to su bile odma 2 debele linije. Tad sam isto imala osjećaj da ću dobit i trčala u wc stalno jer sam imala dolje osjećaj vlažnosti i bijeli iscjedak (oprosti ali ne znam kako drugačije reći)
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Stelka19
Jesi ti nervozna i jel imaš takav osjećaj?
Što se tiče testova ne vjerujem im još uvijek ni najmanje..u prvoj trudnoći mi nije pokazao ništa na 9dpo i ponovila na 12dpo i tu sam prestala raditi testove i čekala m. Pošto sam bila na putu i previše zaokupirana ponovila sam ga tek na 24dpo i to su bile odma 2 debele linije. Tad sam isto imala osjećaj da ću dobit i trčala u wc stalno jer sam imala dolje osjećaj vlažnosti i bijeli iscjedak (oprosti ali ne znam kako drugačije reći)
Ama ja sam opcenito nervozan tip osobe u svemu, mada ovaj put imam cudne sve simptome sto nisam do sada imala. Znam da je sve sto ti govoriš kod cura bio simptom i trudnoce i PMS-a. Zato pokusaj ne pridodavati veliku paznju tome, vec gledaj da sto manje se stresiras i izbacis misli, zaokupiras se necime. Meni je veliki spas moj posao, a s druge strane ti je posao gdje radim sa malim bebama, pa me nekaada isfrustrira to. Znaci polako j pokusak se zaokupirati s necim, stres i zabrinutost ti nece pomoci.
Pozz cure... napravila sam test clearblue u poslijepodnevnim satima. Kontrolna crta uredu, al u polju za ocitavanje rezultata, pola je ostalo bijelo, a pola polja plavo, sto to znaci? A na testu prije bila je jakoo al jako lose vidljiva druga crta. Ne znam jesam li umislila trudnocu ili ipak ne 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji