Pa kazu da je najbolje vaginalno ili rektalno. Ja vaginalno mjerim. Treba svaku jutro cim se probudis u mirovanju izmjeriti. Dakle pokusaj toplomjer staviti na neki ormaric, samo da ti je pri ruci.
Bome sutra ujutro ću odma ali možda ni nema nekog smisla jer ne znam koliko mi je prije i tijekom O bila🙉
A što se tiče grla, vladaju neke prehlade..i ja san neka nikakva i grlo me zezaa
Jel ti striktno čekaš 3.da napraviš test? 😋

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam u prvoj trudnoći kašljala i promukla...sad ne znam jel to mogao biti simptom ili se slučajno potrefilo..
Meni je danas glavobolja užasno izražena, jedva gledam😔

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam u prvoj trudnoći kašljala i promukla…sad ne znam jel to mogao biti simptom ili se slučajno potrefilo..
Meni je danas glavobolja užasno izražena, jedva gledam😔
A evo citam da moze biti simptom. Ma po ovome svi su trudni
Vidjet ćemo kroz koji dan🙈🙈

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Vidjet ćemo kroz koji dan🙈🙈
Update: znaci umorna sam, a nista nisam radila, spava mi se ko nikad u životu uz sve to noge mi nekakve teške. Sva nekakva zamantrana, cak mi je i muz rekao da bi trebala napraviti test hahahaha
Ajde po test oa napravi sutraaa, ali uzmi onaj osjetljivi što je 10..
Ja cijeli dan ležim i ne da mi se ustatii. Uz sve to i meni se vrti i glava me boli jaaaaaaako..
Što se tiče moje prve trudnoće - probudim se u 8 i u 11 idem već na kratku drijemku🤣 onda sam kao nešto radila od 1 do 4 i opet u 4 pauza za odmor hahahhah..svakako napravi test

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ajde po test oa napravi sutraaa, ali uzmi onaj osjetljivi što je 10..
Ja cijeli dan ležim i ne da mi se ustatii. Uz sve to i meni se vrti i glava me boli jaaaaaaako..
Što se tiče moje prve trudnoće - probudim se u 8 i u 11 idem već na kratku drijemku🤣 onda sam kao nešto radila od 1 do 4 i opet u 4 pauza za odmor hahahhah..svakako napravi test
Oooj ne bi sacekat cu neka, sitra pocinjem raditi, ali vcrs me pocelo u stomku zigati koda cu dobiti svaki tren.
Stelka19
Mene je tako u prošloj t, baš sam imala osjećaj kao da ću svaki tren dobiti i zato i nisam radila testove skroz od 12dpo do 24dpo hahahah
Ne brini, to isto može bitii jedan od simptomaaa
Ja nemam uopće osjećaja sada da ću dobiti ali sam jaaaaako živčana, a uvijek budem u pmsu takva

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji