I dosta rano u t mi se pojavio pojačan miris..8dpo sam prala kupatilo i gušila se u sredstvima..još mi mama kao da mi je to jer je zagušljivo pa brže isparava😁 i neki dan mi je cijela kuća smrdila kad je brat špricnio malo parfema da sam značila 2 sata i dalje osjetila...pa se zato nadaaaammmm🤔
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
I dosta rano u t mi se pojavio pojačan miris..8dpo sam prala kupatilo i gušila se u sredstvima..još mi mama kao da mi je to jer je zagušljivo pa brže isparava😁 i neki dan mi je cijela kuća smrdila kad je brat špricnio malo parfema da sam značila 2 sata i dalje osjetila…pa se zato nadaaaammmm🤔
Ooo Boze nada umire posljednja, daj Boze da nam uspije🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Meni je preko dana stalno 37.1 do 37.3, a inače 36.3 nez jel ima kakve veze to..
Nisam nikad mjerila bazalnu pa da usporedim, ali mogla bi sutra ujutro pa da baš vidim
Jel mjeriš pod pazuhom ili?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pa kazu da je najbolje vaginalno ili rektalno. Ja vaginalno mjerim. Treba svaku jutro cim se probudis u mirovanju izmjeriti. Dakle pokusaj toplomjer staviti na neki ormaric, samo da ti je pri ruci.
Pa kazu da je najbolje vaginalno ili rektalno. Ja vaginalno mjerim. Treba svaku jutro cim se probudis u mirovanju izmjeriti. Dakle pokusaj toplomjer staviti na neki ormaric, samo da ti je pri ruci.
Bome sutra ujutro ću odma ali možda ni nema nekog smisla jer ne znam koliko mi je prije i tijekom O bila🙉
A što se tiče grla, vladaju neke prehlade..i ja san neka nikakva i grlo me zezaa
Jel ti striktno čekaš 3.da napraviš test? 😋
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam u prvoj trudnoći kašljala i promukla...sad ne znam jel to mogao biti simptom ili se slučajno potrefilo..
Meni je danas glavobolja užasno izražena, jedva gledam😔
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam u prvoj trudnoći kašljala i promukla…sad ne znam jel to mogao biti simptom ili se slučajno potrefilo..
Meni je danas glavobolja užasno izražena, jedva gledam😔
A evo citam da moze biti simptom. Ma po ovome svi su trudni
A evo citam da moze biti simptom. Ma po ovome svi su trudni
Vidjet ćemo kroz koji dan🙈🙈
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji