S obzirom da bi trebala dobiti sutra, jel prerano danas napraviti test?
Pozz,cure... vec sam pisala na jednoj temi, sad pisem i tu 🙈
Dakle pijem kontracepcijske vec vise od 2god,(belara 21.dan + 7 pauze)probojna krvarenja svako malo(na pregledima sve ok).U 11mj sam pocela krvariti na 19.tableti,krvarila 5 dana i stalo,nista neobicno,no u 12mj sam pocela krvariti(bas krv i ugrusci...) na 15 tableti i krvarila 6 dana, dakle do zadnje tablete,sve stalo i u pauzi kad sam trebala dobit M nista,a inace bi imala u pauzi barem koji dan.Odnosi redovno skoro svaki dan,bez dodatne zastite posto pijem pilule,samo uz prekinuti snosaj,tablete sve redovno uzete. E sad ja sam radila vec nekoliko testova 🙈 pauza mi je bila od 21.-27.12.(kad sam kao trebala dobit M) 3.1. test ujutro - , 5.1. ujutro ali ne prva mokraca - . Grudi me uzasno bole, cak ko i peckaju, i imala sam pojacani neki iscjedak bez mirisa i boje. Sta mislite, da li su testovi pouzdani nakon toliko dana? (I jos k tome pilule i prekinuti snosaj) sve neke simptome si nalazim za trudnocu i u velikoj panici sam, na redovan pregled idem 12.1.
Vasa iskustva oko testova?! 😊
Ćao šta vi mislite,
Inače mi ciklusi variraju 32-33 dana, svaki put jedno. godišnje bude neki dugi ciklus od 40ak dana. Prije mi je kod ciklusa bilo pravilo da me pred menstruaciju bole grudi 10 dana sad se to izmjenilo pa nekad bole 7, nekad 14 itd. Od prošlog ciklusa unazad su mi bili ciklusi :33 dana, 32, 33, 39, 30, 31, 47..
Prošla dva ciklusa sam primjetila jako puno plodne sluzi a ovaj mjesec ne, samo možda vodeni iscjedak oko vremena ovulacije. Dečko je na 14.dan ciklusa ejakuirao unutar rodnice. 27.dan ciklusa mi je bilo par kapi krvi pri brisanju, ne znam je li to možda bilo implatacijsko krvarenje. Na 23.dan ciklusa su me počele boljeti grudi da bi prije 3 dana poptupno prestale kao da je počela menstruacija i to me najviše buni. Grčenje maternice sam imala prije tri dana, jučer i danas a isto tako i bol u lijevom jajniku. Danas mi je 30.dan ciklusa a jučer ujutro i jutros mi je bazalna temperatura 36.9, ostale dane nisam mjerila, ali u prošlim ciklusima u prvoj fazi ciklusa mi je temperatura 36.3 i onda se popne u drugoj fazi. Ne znam što se događa sa mnom, izgubila sam simptome pms-a a menstruacije i dalje nema što se do sad nije događalo koliko god da je trajalo ciklus. Mene zanima jel moguća trudnoća po svemu navedenom ili neki hormonskih poremećaj. Hvala unaprijed.
Drukčija ako ste imali nezasticeni odnos u plodnim danima naravno da je moguca trudnoca, napravi test pa ces znat na cemu si
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Drukčija ako ste imali nezasticeni odnos u plodnim danima naravno da je moguca trudnoca, napravi test pa ces znat na cemu si
Evo danas mi je temperatura pala na 36.5 a na dodir mi je grlić tvrd. Prije 3 sata sam prolrvarila ali baš slabo.
Pozdrav svima
Nova sam na forumu...molim vas malu pomoc..
Znaci vec 2 mjeseca su mi grudi natecene..22.12.sam dobila menstruaciju i bila je kratka 2 dana,treci vec samo malo prljavog na ulosku.
Zatim sam 16.01. Isto dobila menstruaciju i evo danas 19.01.vec nista..s tim da su mi dolazile nakon 25 dana a inace ciklus je 27,28 dana. Radila sam 3 clearblue testa koja su imala blijedu crticu ali nakon vise od pola sata.
Odlucila sam ici vaditi betu hcg i evo dosao danas nalaz sa rezultatom <2.30. Vec 7 godina inace pijem eutyrox za stitnjacu i sve uredno,ovako mi sada prvi put. Djece nemam i imam 31 god.
Molim vas koji komentar..
Pozdrav svima
Nova sam na forumu…molim vas malu pomoc..
Znaci vec 2 mjeseca su mi grudi natecene..22.12.sam dobila menstruaciju i bila je kratka 2 dana,treci vec samo malo prljavog na ulosku.
Zatim sam 16.01. Isto dobila menstruaciju i evo danas 19.01.vec nista..s tim da su mi dolazile nakon 25 dana a inace ciklus je 27,28 dana. Radila sam 3 clearblue testa koja su imala blijedu crticu ali nakon vise od pola sata.
Odlucila sam ici vaditi betu hcg i evo dosao danas nalaz sa rezultatom &lt;2.30. Vec 7 godina inace pijem eutyrox za stitnjacu i sve uredno,ovako mi sada prvi put. Djece nemam i imam 31 god.
Molim vas koji komentar..
Najbolje je traziti savjet ginekologa. Test se ocita u vremenu koje je navedeno u uputstvu i onda se baci. Ti testivi su samo evaporacijske crtice test je negativan. Beta ispod 5 sigurno nije trudnoca. Zakazite pregled i trazite savjet ginekologa, moguce da je neki poremecaj hormona, ili nesto tako, jer menstrucija ako jedrugacija ibicno postoji razlog. Sretno. I najbolje je otici doktoru ako primjetite promjene.
Draga Kejsy..hvala ti puno na brzom odg
Narucena sam 4.2. Na pregled..svakako cu iskontrolirat sve. Nego zacudile me sve te promjene..i jos prije 20ak dana probudin se i slabo mi bilo,vrtoglavica,crnilo,panika,hladan znoj,pola sata muke..pa jucer opet al na kratko. A seka mi isto tako bilo lose,prije 11 god i tad saznala da je trudna..
A malkice smo decko i ja se i radovali tome,iako nismo planirali..sad nam bas krivo sto je beta tako niska..
Ja se malo raspisala
Pozdrav svima
Nova sam na forumu…molim vas malu pomoc..
Zatim sam 16.01. Isto dobila menstruaciju i evo danas
Najbolje je traziti savjet ginekologa. Test se ocita u vremenu koje je navedeno u uputstvu i onda se baci. Ti testivi su samo evaporacijske crtice test je negativan. Beta ispod 5 sigurno nije trudnoca. Zakazite pregled i trazite savjet ginekologa, moguce da je neki poremecaj hormona, ili nesto tako, jer menstrucija ako jedrugacija ibicno postoji razlog. Sretno. I najbolje je otici doktoru ako primjetite promjene.
Draga Kejsy..hvala ti puno na brzom odg
Narucena sam 4.2. Na pregled..svakako cu iskontrolirat sve. Nego zacudile me sve te promjene..i jos prije 20ak dana probudin se i
A malkice smo decko i ja se i radovali tome,iako nismo planirali..sad nam bas krivo sto je beta tako niska..
Ja se malo raspisala
Ako s eipak odlucite raditi na bebici svrati nam na temu-Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/tko-planira-i-radi-na-bebi-sesti-nastavak-82641
Hvala..budem se prikljucila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji