Pozdrav pauliner
Ako me dobto vid sluzi nažalost negativan... Koji ti je dan?

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bok cure (nova sam ovdje) 😊
Ovako, rodila sam prije točno godinu dana, do sada sam imala dvije menstruacije i sada čekam 3. koja kasni već 5 dana. Prošli mjesec mi je kasnila 10 dana. Ovaj mjesec sam oko ovulacije imala gusti bijeli iscjedak, imala sam i nezaštićene odnose. Također, osjećam već para dana grčiće u jajnicima. Je li normalno imati takve menstruacije nakon poroda ili sam možda trudna? Test još nisam radila, a gin trenutno nemam jer je dao otkaz pa sad gledam negdje privatno da odem... Hvala vam!
Pozdrav, nova sam ovdje. Kreirala sam racun samo da vam javim da vas vec dugo citam i suosjecam sa svakom vasom strepnjom i ceznjom..
MM i ja smo prosli mjesec odlucili da zelimo jos jedno dijete. Naravno da smo bili razocarani kad je vjestica dosla.. ovaj mjesec imam osjecaj od prvog dana plodnih dana, odmah nakon odnosa, da sam ostala trudna! Eh sta sve necemo umislit od puste zelje. Svakako, vjestica bi trebala (ne)doci za 7 dana, drzite mi fige!

Bok cure (nova sam ovdje) 😊
Ovako, rodila sam prije točno godinu dana, do sada sam imala dvije menstruacije i sada čekam 3. koja kasni već 5 dana. Prošli mjesec mi je kasnila 10 dana. Ovaj mjesec sam oko ovulacije imala gusti bijeli iscjedak, imala sam i nezaštićene odnose. Također, osjećam već para dana grčiće u jajnicima. Je li normalno imati takve menstruacije nakon poroda ili sam možda trudna? Test još nisam radila, a gin trenutno nemam jer je dao otkaz pa sad gledam negdje privatno da odem… Hvala vam!
Draga Bette.. napravi test da budes sigurna. Moje menstruacije su nakon poroda bile tocne u dan, nakon 9 mjeseci je kasnila par dana i nisam se imala sta mislit. Sad imam dvi prekrasne cure od 10 i 12 god i evo nadam se jos jednom bebacu.

Pozdrav pauliner
Ako me dobto vid sluzi nažalost negativan… Koji ti je dan?
Nemam baš redovite cikluse, traju od 30 do 45 dana čak nekad.. danas mi po prošlom mjesecu kasni 3 dana.. nemam simptome da ću dobiti menstruaciju, prije nekih 5 dana me stomak i donji dio leđa bolio jako.. Ali samo taj dan.. I sve je prošlo.. Ali ugl, radimo na bebi i želimo to.. Pa je moguće, ali morat ću možda pričekati još malo pa ponoviti test.. zbog neredovitih ciklusa nikad ne znam kada je vrijeme za napraviti test...? Hvalaaa

Trudimo se od 9/21.
👱♀️26- PCOS, 🙋♂️30- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Hvala na odgovoru. Jučer sam radila test i plus je ko kuća haha
Aaaa pa cestitam, uzivaj u trudnoci

Ja ne znam sta bi mislila za simptome.. M sam dobila 28.01. i trajala je 7 dana. Ciklusi su mi uvijek tocno 28 dana tako da racunam da mi je O 14.dan, a i osjetim je jer me tada jajnici strasno probadaju. Ovaj mjesec mi se 8 dan ciklusa pojavio sluzavi iscjedak nalik na bjelanjak i trajao je dva dana. Nekako mi je to prerano, ali hopsali smo tada od 8-11 dana i onda je MM otisao na put. E sad me buni to sto nakon te sluzi nisam nikako osjetila da me bole jajnici do 14.i 15.dana kada su me doslovno ubijali. Svakako smo mi pokrili i ta dva dana jer mi se MM taman taj dan vratio s puta, ali sad ne muci je li mi ovulacija bila odmah nakon M pa bi ovo 15.mogla bit implementacija ili ako je tek O bila 15 dan postoji li sansa da uspijem zatrudnit s obzirom da smo hopsali bas taj dan ..znam da sam svasta nadrobila sada, al ja stvarno imam osjecaj da sam trudna, jajnici me tu i tamo probadaju, leđa ubijaju, spavami se grozno, a sise ne smim ni pogledat, a kamoli taknit.. vjerojatno je neki ludi PMS, ali ne mogu docekat jos ovih 6 dana do sljedece M kad se nadam da cu napravit test i vidit plusic

Ja ne znam sta bi mislila za simptome.. M sam dobila 28.01. i trajala je 7 dana. Ciklusi su mi uvijek tocno 28 dana tako da racunam da mi je O 14.dan, a i osjetim je jer me tada jajnici strasno probadaju. Ovaj mjesec mi se 8 dan ciklusa pojavio sluzavi iscjedak nalik na bjelanjak i trajao je dva dana. Nekako mi je to prerano, ali hopsali smo tada od 8-11 dana i onda je MM otisao na put. E sad me buni to sto nakon te sluzi nisam nikako osjetila da me bole jajnici do 14.i 15.dana kada su me doslovno ubijali. Svakako smo mi pokrili i ta dva dana jer mi se MM taman taj dan vratio s puta, ali sad ne muci je li mi ovulacija bila odmah nakon M pa bi ovo 15.mogla bit implementacija ili ako je tek O bila 15 dan postoji li sansa da uspijem zatrudnit s obzirom da smo hopsali bas taj dan..znam da sam svasta nadrobila sada, al ja stvarno imam osjecaj da sam trudna, jajnici me tu i tamo probadaju, leđa ubijaju, spavami se grozno, a sise ne smim ni pogledat, a kamoli taknit.. vjerojatno je neki ludi PMS, ali ne mogu docekat jos ovih 6 dana do sljedece M kad se nadam da cu napravit test i vidit plusic
Dali si uradilaa test??
Ja ne znam sta bi mislila za simptome.. M sam dobila 28.01. i trajala je 7 dana. Ciklusi su mi uvijek tocno 28 dana tako da racunam da mi je O 14.dan, a i osjetim je jer me tada jajnici strasno probadaju. Ovaj mjesec mi se 8 dan ciklusa pojavio sluzavi iscjedak nalik na bjelanjak i trajao je dva dana. Nekako mi je to prerano, ali hopsali smo tada od 8-11 dana i onda je MM otisao na put. E sad me buni to sto nakon te sluzi nisam nikako osjetila da me bole jajnici do 14.i 15.dana kada su me doslovno ubijali. Svakako smo mi pokrili i ta dva dana jer mi se MM taman taj dan vratio s puta, ali sad ne muci je li mi ovulacija bila odmah nakon M pa bi ovo 15.mogla bit implementacija ili ako je tek O bila 15 dan postoji li sansa da uspijem zatrudnit s obzirom da smo hopsali bas taj dan..znam da sam svasta nadrobila sada, al ja stvarno imam osjecaj da sam trudna, jajnici me tu i tamo probadaju, leđa ubijaju, spavami se grozno, a sise ne smim ni pogledat, a kamoli taknit.. vjerojatno je neki ludi PMS, ali ne mogu docekat jos ovih 6 dana do sljedece M kad se nadam da cu napravit test i vidit plusic
Dali si uradilaa test??
Neeee, jos 4 dana pa bi trebala (ne)dobit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji