Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme...Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme…Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Moze ti biti implatacijsko krvarenje ...
Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme…Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Moze ti biti implatacijsko krvarenje …
ne znam sta da mislim sad je malo tamna krv ali nije obilno i dalje me boli kicma ....A boli li stomak kada je trudnoca u pitanju i prokrvarite ....
Moze ti biti implatacijsko krvarenje …
ne znam sta da mislim sad je malo tamna krv ali nije obilno i dalje me boli kicma ….A boli li stomak kada je trudnoca u pitanju i prokrvarite ….
Kad tribas dobiti vjesticu mozda je ona 🙈
A majku joj njenu, valjda nije :/ događa se u ranoj trudnoći malo krvarenja

Hey cure, nova sam ovdje imam slicna pitanja kao i vi pa me zanima ipak vasa misljenje 😊😊 imala sam zadnju menstruaciju 1.11 a odnosi 11.1 znaci da plodni dani su mi bili nemam neke simptome samo dosta bolne grudi i preprikavanje u jajnicima mengu trebam dobiti 26.5 ili 27.5 varira mi.. A i muci me bazalna temperatura mi je 37.4 dali je moguce da sam trudna?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji