Ja tribam dobiti za 2 dana a sad vidim.na gacicama bilu sluz bas podosta sta bi to tribalo znaciti 🙈🙏🥰
Moglo bi to biti dobar znak ako Vam to inace nije predvjesticu signalcic.... kod mene minus kao kuca 😢
Moglo bi to biti dobar znak ako Vam to inace nije predvjesticu signalcic…. kod mene minus kao kuca 😢
Kad tribas dobiti
Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme...Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme…Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Moze ti biti implatacijsko krvarenje ...
Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme…Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Moze ti biti implatacijsko krvarenje …
ne znam sta da mislim sad je malo tamna krv ali nije obilno i dalje me boli kicma ....A boli li stomak kada je trudnoca u pitanju i prokrvarite ....
Sortiraj odgovore
Najstariji