Drage moje 8 dana mi je od ovulacije ,boli me u donjem dijelu trbuha oko pupka ,drzi me neki znoj neznam ni sama kako bi opisala nije nikad tako,imamo teski stolicu ... jos je rano za test pa vas eto molim da mi pomognete sa iskustvom jer jos 7 dana do menstruacije koja nesmi doci heheh je za poluditi cekati
Drage zenice, ajmo help, luuuuda sam skroz. 26.12 imala kiretazu nazalost. Posljednja dva mj menst ajmorec redovita, dosla po p.s.-u. Muza sam mrcvarila sve plodne dane (barem je app rekla da su plodni (zadnja menst bila 18.04.)), e sada, inace nemam neke spec simptome ni menst ni ovulacije, trenutno imam bolive u jajniku, prvu su bili prije par dana bolovi u oba, sada boli lijevi samo, neka sam napuhnuta i imam bijeli iscjedak, ledja me u ubijala par dana, ovaj lumbalni dio, sada samo tu i tamo probada….. test pravila, ne znam ni zasto 7 dana prije ocekivane gadure, logicno negativan…… ima li sanse ikakve…. citam vas stalno i za sve se nesto hvatam…. svima vam zelim svu srecu, sto vise plusica i uspjesnih trudnoca
I ja imala kiretažu u 1. Mj, evo sad imam plusic i cekam da prođe vrijeme da idem na pregled, moji simptomi sad bili su samo bolovi dole i malo leđa i bolne sise ali ništa ekstra, drzim fige da dobiješ plusić :) javi i misli samo pozitivno
Zabrinuta, tako je i kod mene i nema vajde od tako preranog testa, znam po prijasnje dvije trudnoce ..... Ivancice cestitam od srca, da ovaj puta docekas svoje milo, nadam se da cu vec iduci tjedan i ja biti sa plusicem 💜
E ovako da se i ja javim imala sam poslednju mengu 20 04 sad mii ponovo treva doc 18 05 imam redovne menge ali prije nekoliko dana grudi su me jako pocele boljet i ppcrnile su mi bradavice tacnije potamnile ne gadi mi se hrana pojedina tolikoali na odredjene mirisd se stresem svako malo trcim na vc a pored svega imam i bplove u trbuhu kao da cu sad dobit i boli me i ma lijevoj i na desnoj strani dole i dovdje mi da povratim na neke stvari koje mi se do sad nisu gadile a imam i neki svijetlo zuti iscjedak a radila sam i dva testa jedan ujutro jedan navecer i oba su pokazala drugu liniju ali skroz svijetlu jedva vidljivu pa molim za vase misljenje i iskustva
E ovako da se i ja javim imala sam poslednju mengu 20 04 sad mii ponovo treva doc 18 05 imam redovne menge ali prije nekoliko dana grudi su me jako pocele boljet i ppcrnile su mi bradavice tacnije potamnile ne gadi mi se hrana pojedina tolikoali na odredjene mirisd se stresem svako malo trcim na vc a pored svega imam i bplove u trbuhu kao da cu sad dobit i boli me i ma lijevoj i na desnoj strani dole i dovdje mi da povratim na neke stvari koje mi se do sad nisu gadile a imam i neki svijetlo zuti iscjedak a radila sam i dva testa jedan ujutro jedan navecer i oba su pokazala drugu liniju ali skroz svijetlu jedva vidljivu pa molim za vase misljenje i iskustva
Ne znam ja mislim da je prerano ako ti ne kasni jos uvek sacekaj pa uradi test kad trebas da dobijes mozda je jos kasno ..Ja trebam dobiti 19 a test sam radila 9 dana posle ovulacije pa je pokazalo crticu al me buni sto je ona bas daleko od kontrolne crte ne znam dal je pozitivan i to sto kazes mene brdavice bole i potamnele su malo i u stomaku osecam grceve kao da cu istog trenutrka dobiti pa bol u uba jajnika koji traje kratko ....Stavi sliku testa da vidim da li je pozitivan .... ja cu staviti moju pa da vidim sta mislite ....
https://ibb.co/WPrpR53
https://ibb.co/ysmpsqN
https://ibb.co/py8zD2W
Da li je ovo pozitivno
Aleksandra, meni ovo izgleda kao da je neg, predaleko mi testna crta od kontrolne :/
Kazu da test moze biti lazno negativan, ali lazno pozitivan ne (samo ako si na nekoj hormonakoj terapiji) tako da, ako si imala dvije crtice, ma koliko svijetlije bile, cestitam ;)
Ma kod mene je skroz blijeda i ne vidi se na kameri pokusala sam vec poslat al ne moze ne vidi se uopce
Sortiraj odgovore
Najstariji