Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    19. Svibanj 2020. 15:01

Aleksandra55

zabrinutakata

Aleksandra55

Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme…Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila

Moze ti biti implatacijsko krvarenje …

ne znam sta da mislim sad je malo tamna krv ali nije obilno i dalje me boli kicma ….A boli li stomak kada je trudnoca u pitanju i prokrvarite ….

Kad tribas dobiti vjesticu mozda je ona 🙈

Aleksandra55
    19. Svibanj 2020. 16:04

bas danas 😈😈

irenaa0809
    19. Svibanj 2020. 16:17

A majku joj njenu, valjda nije :/ događa se u ranoj trudnoći malo krvarenja

• Ivka55
    19. Svibanj 2020. 17:50

Hey cure, nova sam ovdje imam slicna pitanja kao i vi pa me zanima ipak vasa misljenje 😊😊 imala sam zadnju menstruaciju 1.11 a odnosi 11.1 znaci da  plodni dani su mi bili nemam neke simptome samo dosta bolne grudi i preprikavanje u jajnicima mengu trebam dobiti 26.5 ili 27.5 varira mi.. A i muci me bazalna temperatura mi je 37.4 dali je moguce da sam trudna?

• Ivka55
    19. Svibanj 2020. 17:51

Mega mi je bila 1.5 krivo napisala a plodni dani 11.5 ispričavam se 

irenaa0809
    19. Svibanj 2020. 17:52

Lako moguce.. nemaju sve zene sve simptome. Ja sa prvim djetetom da nije kasnila ne bih ni znala, dok sa drugom ajme meni sve sto moze biti imala sam ...

• Ivka55
    19. Svibanj 2020. 17:52

Ivka55

Hey cure, nova sam ovdje imam slicna pitanja kao i vi pa me zanima ipak vasa misljenje 😊😊 imala sam zadnju menstruaciju 1.5 a odnosi 11.5 znaci da plodni dani su mi bili nemam neke simptome samo dosta bolne grudi i preprikavanje u jajnicima mengu trebam dobiti 26.5 ili 27.5 varira mi.. A i muci me bazalna temperatura mi je 37.4 dali je moguce da sam trudna?

• Ivka55
    19. Svibanj 2020. 17:54

irenaa0809

Lako moguce.. nemaju sve zene sve simptome. Ja sa prvim djetetom da nije kasnila ne bih ni znala, dok sa drugom ajme meni sve sto moze biti imala sam …

Nekako mi se cini da je sve to mozda jos rano 😊😊 ali nikad nisam imala ovako visoku temperaturu a CitalA sam da je to dosta siguran znak 

• Ivka55
    19. Svibanj 2020. 18:09

I moram napomenuti nije do kraja ejakuirao malo mu je pobjeglo 😊 hmm... 

Aleksandra55
    19. Svibanj 2020. 19:04

Samo da javim da se krvarenje pojacalo i da me boli bas stomak i tamna je bas krv nije moguce da je trudnoca....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.