Lako moguce.. nemaju sve zene sve simptome. Ja sa prvim djetetom da nije kasnila ne bih ni znala, dok sa drugom ajme meni sve sto moze biti imala sam ...

Hey cure, nova sam ovdje imam slicna pitanja kao i vi pa me zanima ipak vasa misljenje 😊😊 imala sam zadnju menstruaciju 1.5 a odnosi 11.5 znaci da plodni dani su mi bili nemam neke simptome samo dosta bolne grudi i preprikavanje u jajnicima mengu trebam dobiti 26.5 ili 27.5 varira mi.. A i muci me bazalna temperatura mi je 37.4 dali je moguce da sam trudna?
Lako moguce.. nemaju sve zene sve simptome. Ja sa prvim djetetom da nije kasnila ne bih ni znala, dok sa drugom ajme meni sve sto moze biti imala sam …
Nekako mi se cini da je sve to mozda jos rano 😊😊 ali nikad nisam imala ovako visoku temperaturu a CitalA sam da je to dosta siguran znak
I moram napomenuti nije do kraja ejakuirao malo mu je pobjeglo 😊 hmm...
Samo da javim da se krvarenje pojacalo i da me boli bas stomak i tamna je bas krv nije moguce da je trudnoca....
Alex jaaaaaako mi je zao :( nama dvjema vise srece iduci mjesec.... ma mi zene smo cudo, vise mi sebi ufilmamo i vise simptoma nego sto je

Alex jaaaaaako mi je zao :( nama dvjema vise srece iduci mjesec…. ma mi zene smo cudo, vise mi sebi ufilmamo i vise simptoma nego sto je
jaoo necu vise ni jedan test kupiti dok mi ne zakasni 15 dana ne nikako vise...Imam problem sa vodenim cistama ne znam kako da ih izecim i povecam plodnost ....Ako ste imale problema sa tim cistama pisite savete sta ste koristile jer sam sve probala......
Ako neko ne moze ovde odgovori moze me naci na fb upisana sam Ana Randjelovic ....
Pozdrav zene. Upravo sam napravila profil na ovom portalu nova sam.Planiramo trudnocu, ciklusi su mi redovni 28, zadnji put sam imala menstruaciju 29.4, nemam nikakvih simptoma
Imali smo odnose za vrijeme ovulacije(plodnih dana) 12.5-13.5.Sad me buni to sto me grudi ovaj mjesec uopste ne bole, a bas uvijek me bole 7dana pred menstruaciju.Ne znam da li je neko imao takvo iskustvo, meni se prvi put desava ovo da se grudi nisu pomakle ni mm :D Pozz i hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji