Mene je ceo dan uzasno boleo stomak grcevi i donji deo kicme…Idem do vc i vidim malo krvi onako bas svetle boje vise kao rozikasto i sad ne znam dal sam trudna ili ne ne znam zasto sam prokvarila
Moze ti biti implatacijsko krvarenje …
ne znam sta da mislim sad je malo tamna krv ali nije obilno i dalje me boli kicma ….A boli li stomak kada je trudnoca u pitanju i prokrvarite ….
Kad tribas dobiti vjesticu mozda je ona 🙈
A majku joj njenu, valjda nije :/ događa se u ranoj trudnoći malo krvarenja
Hey cure, nova sam ovdje imam slicna pitanja kao i vi pa me zanima ipak vasa misljenje 😊😊 imala sam zadnju menstruaciju 1.11 a odnosi 11.1 znaci da plodni dani su mi bili nemam neke simptome samo dosta bolne grudi i preprikavanje u jajnicima mengu trebam dobiti 26.5 ili 27.5 varira mi.. A i muci me bazalna temperatura mi je 37.4 dali je moguce da sam trudna?
Lako moguce.. nemaju sve zene sve simptome. Ja sa prvim djetetom da nije kasnila ne bih ni znala, dok sa drugom ajme meni sve sto moze biti imala sam ...
Hey cure, nova sam ovdje imam slicna pitanja kao i vi pa me zanima ipak vasa misljenje 😊😊 imala sam zadnju menstruaciju 1.5 a odnosi 11.5 znaci da plodni dani su mi bili nemam neke simptome samo dosta bolne grudi i preprikavanje u jajnicima mengu trebam dobiti 26.5 ili 27.5 varira mi.. A i muci me bazalna temperatura mi je 37.4 dali je moguce da sam trudna?
Lako moguce.. nemaju sve zene sve simptome. Ja sa prvim djetetom da nije kasnila ne bih ni znala, dok sa drugom ajme meni sve sto moze biti imala sam …
Nekako mi se cini da je sve to mozda jos rano 😊😊 ali nikad nisam imala ovako visoku temperaturu a CitalA sam da je to dosta siguran znak
I moram napomenuti nije do kraja ejakuirao malo mu je pobjeglo 😊 hmm...
Samo da javim da se krvarenje pojacalo i da me boli bas stomak i tamna je bas krv nije moguce da je trudnoca....
Sortiraj odgovore
Najstariji