https://ibb.co/VCg4FNw vjestica je tribala nedoci sutra nadam se da je ovo trudnoca 🥰🙏
Pa meni se cini da je ovo itekako pozitivan test!
Cestitam od ❤️ da sve bude uredu i da uzivas🥰
Hvalaaa 🙏🥰
Zabrinuta cestitke ❤️❤️ Ma zenice moje, jel se kojoj desilo da vjestica kasni, test pokaze negativno prvi dan kasnjenja a ipak je u pitanju trudnoca? Misa mu sa oba djeteta mi se pokazalo na testu trudnoca vec dan dva nakon izostanka....
Čestitke zabrinuta, eto i tvoje plusića! 🤗
Irena, ja nisam osobno imala takav slučaj. Kod mene je u trećem mjesecu, dva dan prije očekivane menstruacije test bio pozitivan (Clearblue), a nakon pet dana kašnjenja prokrvarila sam, biokemijska je bila..
Jučer sam radila test dan prije, sa trakicama iz mullera, pozitivan je. Planiram napraviti još jedan za vikend, stvarno želim (ali i osjećam) da će biti ovaj put baš sve kako treba. 🙂 želim i tebi isto!
Eyia, cestitam i da ovaj puta prodje sve kako treba. Ma, mene je ovaj gubitak dotukao i bojim se da toliko silno zelim da sam si vise od ailne zelje i stresa "natovarila" simptome
Eyia, cestitam i da ovaj puta prodje sve kako treba. Ma, mene je ovaj gubitak dotukao i bojim se da toliko silno zelim da sam si vise od ailne zelje i stresa "natovarila" simptome
Hvala 💛 teško je kad nešto tako jako želiš, biti flegma i ne razmišljati, al vjerujem da nam sve dođe baš kad treba, bit će i tvoj plus uskoro, sigurna sam 🤗
Od mene nista ovaj mjesec 😢😢 unatoc svim simptomima koje imam samo u trudnoci (imam ih jos) ... jucer nakon tri dana kasnjenja dosla nekakva smedja vlaknasta sluz i krenulo krvarenje. Doduse je vrlo malo i samo na papiru ali ima ga, odustajem od pomisli da je implantacijsko. Svim zenicana svi srecu zelim, sto vise plusica i sto laksa trudnoca ❤️ Divne ste sve i hvala na savjetima
Ja sam bila kod ginekologa ima tjedan dana i dao mi je geonistin tablete za rodnicu ,prekjucer napravim test trudna 2-3tjedna jel mogu uzimati tu terapiju unaroc trudnoce ili da stanem
Zabrinuta, ja sam ih koristila u trudnoci, rekla mi da apsolutno nw moze nastetiti, ali ja bih na vesem mjestu nazvala ipak, to je samo moje iskustvo
Novaa samm
pozdrav svima imam jedan problem vezano za trudnocu pa bi htjela odgovor
zadnji odnos imala sam prije dva dana bez zastite a decko je rekao da je ocito svrsio
sada me jako boli donji dio trbuha stalno moram na wc a vrtoglavice nemam
Da li sam trudna ili ne?
i da kasni mi 9 dana
Novaa samm
pozdrav svima imam jedan problem vezano za trudnocu pa bi htjela odgovor
zadnji odnos imala sam prije dva dana bez zastite a decko je rekao da je ocito svrsio
sada me jako boli donji dio trbuha stalno moram na wc a vrtoglavice nemam i nekad me znaju grudi bolit
Da li sam trudna ili ne?
i da kasni mi 9 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji