Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    20. Svibanj 2020. 09:32

NeverGiveUp55

zabrinutakata

https://ibb.co/VCg4FNw vjestica je tribala nedoci sutra nadam se da je ovo trudnoca 🥰🙏

Pa meni se cini da je ovo itekako pozitivan test!
    Cestitam od ❤️ da sve bude uredu i da uzivas🥰

Hvalaaa 🙏🥰

irenaa0809
    20. Svibanj 2020. 14:05

Zabrinuta cestitke ❤️❤️ Ma zenice moje, jel se kojoj desilo da vjestica kasni, test pokaze negativno prvi dan kasnjenja a ipak je u pitanju trudnoca? Misa mu sa oba djeteta mi se pokazalo na testu trudnoca vec dan dva nakon izostanka....

Eyia
    20. Svibanj 2020. 14:20

Čestitke zabrinuta, eto i tvoje plusića! 🤗
    Irena, ja nisam osobno imala takav slučaj. Kod mene je u trećem mjesecu, dva dan prije očekivane menstruacije test bio pozitivan (Clearblue), a nakon pet dana kašnjenja prokrvarila sam, biokemijska je bila..
    Jučer sam radila test dan prije, sa trakicama iz mullera, pozitivan je. Planiram napraviti još jedan za vikend, stvarno želim (ali i osjećam) da će biti ovaj put baš sve kako treba. 🙂 želim i tebi isto!

irenaa0809
    20. Svibanj 2020. 14:36

Eyia, cestitam i da ovaj puta prodje sve kako treba. Ma, mene je ovaj gubitak dotukao i bojim se da toliko silno zelim da sam si vise od ailne zelje i stresa "natovarila" simptome

Eyia
    20. Svibanj 2020. 14:41

irenaa0809

Eyia, cestitam i da ovaj puta prodje sve kako treba. Ma, mene je ovaj gubitak dotukao i bojim se da toliko silno zelim da sam si vise od ailne zelje i stresa "natovarila" simptome

Hvala 💛 teško je kad nešto tako jako želiš, biti flegma i ne razmišljati, al vjerujem da nam sve dođe baš kad treba, bit će i tvoj plus uskoro, sigurna sam 🤗

irenaa0809
    21. Svibanj 2020. 10:22

Od mene nista ovaj mjesec 😢😢 unatoc svim simptomima koje imam samo u trudnoci (imam ih jos) ... jucer nakon tri dana kasnjenja dosla nekakva smedja vlaknasta sluz i krenulo krvarenje. Doduse je vrlo malo i samo na papiru ali ima ga, odustajem od pomisli da je implantacijsko. Svim zenicana svi srecu zelim, sto vise plusica i sto laksa trudnoca ❤️ Divne ste sve i hvala na savjetima

zabrinutakata
    21. Svibanj 2020. 11:10

Ja sam bila kod ginekologa ima tjedan dana i dao mi je geonistin tablete za rodnicu ,prekjucer napravim test trudna 2-3tjedna jel mogu uzimati tu terapiju unaroc trudnoce ili da stanem 

irenaa0809
    21. Svibanj 2020. 11:22

Zabrinuta, ja sam ih koristila u trudnoci, rekla mi da apsolutno nw moze nastetiti, ali ja bih na vesem mjestu nazvala ipak, to je samo moje iskustvo

21. Svibanj 2020. 12:32

Novaa samm
    pozdrav svima imam jedan problem vezano za trudnocu pa bi htjela odgovor
    zadnji odnos imala sam prije dva dana bez zastite a decko je rekao da je ocito svrsio
    sada me jako boli donji dio trbuha stalno moram na wc a vrtoglavice nemam
    Da li sam trudna ili ne?
    i da kasni mi 9 dana 

21. Svibanj 2020. 12:37

Novaa samm
    pozdrav svima imam jedan problem vezano za trudnocu pa bi htjela odgovor
    zadnji odnos imala sam prije dva dana bez zastite a decko je rekao da je ocito svrsio
    sada me jako boli donji dio trbuha stalno moram na wc a vrtoglavice nemam i nekad me znaju grudi bolit
    Da li sam trudna ili ne?
    i da kasni mi 9 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.