Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    irenaa0809
    19. Svibanj 2020. 20:19

Alex jaaaaaako mi je zao :( nama dvjema vise srece iduci mjesec.... ma mi zene smo cudo, vise mi sebi ufilmamo i vise simptoma nego sto je

Aleksandra55
    19. Svibanj 2020. 21:02

irenaa0809

Alex jaaaaaako mi je zao :( nama dvjema vise srece iduci mjesec…. ma mi zene smo cudo, vise mi sebi ufilmamo i vise simptoma nego sto je

jaoo necu vise ni jedan test kupiti dok mi ne zakasni 15 dana ne nikako vise...Imam problem sa vodenim cistama ne znam kako da ih izecim i povecam plodnost ....Ako ste imale problema sa tim cistama pisite savete sta ste koristile jer sam sve probala......

Ako neko ne moze ovde odgovori moze me naci na fb upisana sam Ana Randjelovic ....

• telepatija
    19. Svibanj 2020. 21:39

Pozdrav zene. Upravo sam napravila profil na ovom portalu nova sam.Planiramo trudnocu, ciklusi su mi redovni 28, zadnji put sam imala menstruaciju 29.4, nemam nikakvih simptoma
    Imali smo odnose za vrijeme ovulacije(plodnih dana) 12.5-13.5.Sad me buni to sto me grudi ovaj mjesec uopste ne bole, a bas uvijek me bole 7dana  pred menstruaciju.Ne znam da li je neko imao takvo iskustvo, meni se prvi put desava ovo da se  grudi nisu pomakle ni mm :D  Pozz i hvala

zabrinutakata
    19. Svibanj 2020. 22:43

Zene kako staviti sliku

irenaa0809
    20. Svibanj 2020. 00:19

Kaze dogodila se greska prilikom unosa slike, mozda nesto steka

irenaa0809
    20. Svibanj 2020. 00:21

telepatija

Pozdrav zene. Upravo sam napravila profil na ovom portalu nova sam.Planiramo trudnocu, ciklusi su mi redovni 28, zadnji put sam imala menstruaciju 29.4, nemam nikakvih simptoma
    Imali smo odnose za vrijeme ovulacije(plodnih dana) 12.5-13.5.Sad me buni to sto me grudi ovaj mjesec uopste ne bole, a bas uvijek me bole 7dana pred menstruaciju.Ne znam da li je neko imao takvo iskustvo, meni se prvi put desava ovo da se grudi nisu pomakle ni mm :D Pozz i hvala

Mozda ce tek biti simptomi za vjesticu a mozda nece ni doci:) sve je moguce

Tonia♥️
    20. Svibanj 2020. 08:07

Aleksandra55

Samo da javim da se krvarenje pojacalo i da me boli bas stomak i tamna je bas krv nije moguce da je trudnoca….

Oni svi testovi za T koje si radila su po slikama bili negativni... Bilo je za očekivati da ce ipak M na žalost stići... Najbolje je testove raditi na dan očekivane M i mozda uzeti Clearblue jer su po meni najpouzdaniji... Bitno će dići glavu gore i nadati se u idući ciklus 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

20. Svibanj 2020. 08:48

Aleksandra55

irenaa0809

Alex jaaaaaako mi je zao :( nama dvjema vise srece iduci mjesec…. ma mi zene smo cudo, vise mi sebi ufilmamo i vise simptoma nego sto je

jaoo necu vise ni jedan test kupiti dok mi ne zakasni 15 dana ne nikako vise…Imam problem sa vodenim cistama ne znam kako da ih izecim i povecam plodnost ….Ako ste imale problema sa tim cistama pisite savete sta ste koristile jer sam sve probala……

Ako neko ne moze ovde odgovori moze me naci na fb upisana sam Ana Randjelovic ….

Moja kuma je imala vodenu cistu velicine 6cm 
    Pila je puste tablete mođutim nista joj da nije pomoglo... I onda ju je ginekolofica savjetovala da prilikom odnosa rece partneru da je malo vise nabija (izvinite na rijecniku) ili da ona bude na njemu i nakon dva tri puta stvarno pukla joj je al je prozivila jake jake bolove...
    Pa eto mozes pokusat i ti

zabrinutakata
    20. Svibanj 2020. 08:51

https://ibb.co/VCg4FNw vjestica je tribala nedoci sutra nadam se da je ovo trudnoca 🥰🙏

20. Svibanj 2020. 09:00

zabrinutakata

https://ibb.co/VCg4FNw vjestica je tribala nedoci sutra nadam se da je ovo trudnoca 🥰🙏

Pa meni se cini da je ovo itekako pozitivan test!
    Cestitam od ❤️ da sve bude uredu i da uzivas🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.