Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    adna77
    17. Svibanj 2020. 19:44

Nije bitno koliko ja daleko jedba od druge samo je bitno da se pojave obadve zajedno

adna77
    18. Svibanj 2020. 07:47

Sad tek sam vidjela slike da ovo je pozitivno sve cestitke od srca draga da sve prodje ok i da doneses na svit zdravu i jaku bebu od srca ti to zelim💞💞💞

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 10:41

adna77

Sad tek sam vidjela slike da ovo je pozitivno sve cestitke od srca draga da sve prodje ok i da doneses na svit zdravu i jaku bebu od srca ti to zelim💞💞💞

jaoo ne znam sta da mislim jedni kazu pozitivno jedni negativno i mene buni zasto je tako daleko od kontrolne crte ako je pozitivno valjda necu dobiti sutra videcu a ti si trebala danas da dobijes koliko sam dobro procitala javi ako nisi dobila jer kazes da se nazire druga crtica ....♥️♥️♥️♥️♥️♥️💛💛💛

zabrinutakata
    18. Svibanj 2020. 11:08

Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista ...jel moguce da sam trudna 😘🙏

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 12:54

zabrinutakata

Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista …jel moguce da sam trudna 😘🙏

jao i meni tako radila sam test al je druga crtica bila dalje od kontrolne pa me buni dal je pozitivan ...imam grceve i bol u jajnicima i naleti vrucine i znoja brdavice me bole na dodir .....neki mi kazu da je test negativan neki pozitivan ne znam sta da mislim ....videcu ...ti jesi radila test drzim ti palceve da ugledas dve crtice ...

zabrinutakata
    18. Svibanj 2020. 13:08

Aleksandra55

zabrinutakata

Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista …jel moguce da sam trudna 😘🙏

jao i meni tako radila sam test al je druga crtica bila dalje od kontrolne pa me buni dal je pozitivan …imam grceve i bol u jajnicima i naleti vrucine i znoja brdavice me bole na dodir …..neki mi kazu da je test negativan neki pozitivan ne znam sta da mislim ….videcu …ti jesi radila test drzim ti palceve da ugledas dve crtice …

Koliko tebi jos do vjestice...nisam pravila pricekat cu joj 2 3 dana nadam se da nece doci ... uzmi onaj digitalni sta ti pokaulze ili plus ili minus ,najbolje je njega

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 14:00

ja sutra trebam da dobije ali danas bas neki jaki grcevu stomaku bol u dodnji deo ledja uzas naleti vrucine ne znam da li je test pozitivan ili ne 

irenaa0809
    18. Svibanj 2020. 14:03

Alex zasto mico ne napravis jos jedan? Meni je isto tako kao i tebi i rekla mi gin (cujemo se preko one app m zdravlje) da je to neg test bio isto kao tebi. Ja sam danas na redu za vjesticu, nema je a mene ubise grcevi, jajnik, muka a inace mi nije tako ni u pms ni ikako..... sve se razmisljam otici po test i 'ko ga sisa. 30-40kn je malo za moj mir. Izludih

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 14:28

irenaa0809

Alex zasto mico ne napravis jos jedan? Meni je isto tako kao i tebi i rekla mi gin (cujemo se preko one app m zdravlje) da je to neg test bio isto kao tebi. Ja sam danas na redu za vjesticu, nema je a mene ubise grcevi, jajnik, muka a inace mi nije tako ni u pms ni ikako….. sve se razmisljam otici po test i 'ko ga sisa. 30-40kn je malo za moj mir. Izludih

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 14:30

irenaa0809

Alex zasto mico ne napravis jos jedan? Meni je isto tako kao i tebi i rekla mi gin (cujemo se preko one app m zdravlje) da je to neg test bio isto kao tebi. Ja sam danas na redu za vjesticu, nema je a mene ubise grcevi, jajnik, muka a inace mi nije tako ni u pms ni ikako….. sve se razmisljam otici po test i 'ko ga sisa. 30-40kn je malo za moj mir. Izludih

jao ne znam tak test sam radila 10 dana nakon ovulacije i pokazao je tako pa se posle 10 min izgubila ne znam jeli pozitivan a danas imam bas jake grceve i bol u desnom jajniku nalete vrucine vrtoglavice i bas bas jake grceve do sutra cu cekam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.