Jutro! Što kažete na moj graf? https://ibb.co/hCCMtpp
Jučer i danas počela temp.rasti. To je valjda tako ok? Prvi put ovaj ciklus mjerim. Inace unazad 3 dana sam konstantno žedna, u ustima suho. Jajnici pucketaju nadam se da se kuha nešto. Peak je bio u nedjelju na 29DC.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Na krivu temu sam pisala...sorkač
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Lavica1608, za 6 dana trebam dobit M, nekoliko dana nakon ovulacije poceli bolovi dole, neznam, meni je isto tako, nisam radila još test, da se ne razočaram, sačekat ću ako ce kasnit
Lavica1608, za 6 dana trebam dobit M, nekoliko dana nakon ovulacije poceli bolovi dole, neznam, meni je isto tako, nisam radila još test, da se ne razočaram, sačekat ću ako ce kasnit
Ivancica nadam se sa ce biti plusic,šaljem samo pozitivne vibracije...ja 14.5.imam prvi pregled tad bi trebala biti 6+2 nadam se jakim otkucajima srceka :)
lavica1608, sve ce biti u redu, misli pozitivno, drzim fige, javi kad prođe pregled, meni danas prvi dan kasni, nemam još hrabrosti da uradim test da se ne bih razočarala.
Pozz cure nadam ste da ste sve dobro ibda ste zdrave
Naime moja situacija je trenutno ajme
Imam policisticne jajnike i neredovite mestruacije i ovulacije i plodnih dana ni nema ili se desi jednom u ko zna koliko...
Takozvanu cudnu Mestruaciju sam dobila 8.4 samo 11 dana nakon zadnje danas je 4ti dan ali jako je cudna prva dva dana sam jedva i curila to bi bilo jedva na papiru da se vidilo al nije bila tamna nego jako svjetla roza svjeza krv na ulosku tako rec nista trci dan ista stvar malo vise al i dalje jako jako malo danas 4ti dan ujuto sam imala malo vise krvi koje se izlilo da napimenom sinoc sam imala odnos pa moze bit da je to prouzrokivalo vise krvi ujutro, nakon tog ajmo rec veceg krvarenja opet isto jako jako malo samo prikom male nuzde na papiru...
Odnos sam imala zadnji dan prijasnje mestruacije i 27 28 29.04 kada mi je kalendar pokazivao toboze plodne dane iako sam i nakon tih dana isto imala odnose... Od simptoma neman bas nesto puno osim sto me nekad uhvati malo vruce malo hladno, malu bol u ledima i neki pritisak u donjem djelu stomaka kao da mi neko pritisce nelagoda neka i malo povecane grudi i jede mi se neka odredena hrana...u ginekologa planiram otici kroz par dana... Sad zanimaju me vasa iskustva ili neki komentar..
Skuzajte na velikom postu 😘😘😘😘
Ivancicaoooo javi kad napraviš test,šaljem poz vibrice za plusic ➕
lavica1608, napravila sam test prekjučer popodne, gravignost test, vidljiva druga crtica, opet sam radila jučer ujutro bilo je isto, slaba ali vidljiva crta, sad zvala sam ginekologicu rekla je da nazovež iduci tjedan da dogovorimo termin, sretnoo sutra :) javi kako je bilo.
Pozdrav za sve moja situacija je da vec 2 mjeseca pokusavamo. Prosla men kasnola je 4 dana onda se pojavilo krvarenje koje je trajalo 3 dana ovaj mjesec kasnila je 3 dana i opet se pojavilo lagano krvarenje da li je mozda trudnoca u pitanju
Drage zenice, ajmo help, luuuuda sam skroz. 26.12 imala kiretazu nazalost. Posljednja dva mj menst ajmorec redovita, dosla po p.s.-u. Muza sam mrcvarila sve plodne dane (barem je app rekla da su plodni (zadnja menst bila 18.04.)), e sada, inace nemam neke spec simptome ni menst ni ovulacije, trenutno imam bolive u jajniku, prvu su bili prije par dana bolovi u oba, sada boli lijevi samo, neka sam napuhnuta i imam bijeli iscjedak, ledja me u ubijala par dana, ovaj lumbalni dio, sada samo tu i tamo probada..... test pravila, ne znam ni zasto 7 dana prije ocekivane gadure, logicno negativan...... ima li sanse ikakve.... citam vas stalno i za sve se nesto hvatam.... svima vam zelim svu srecu, sto vise plusica i uspjesnih trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji