Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    16. Ožujak 2020. 21:35

mina21

Zdravoo drage mame i buduce mame 😊
    Da se i ja javim i ispricam vam svoje simptome koje sam imala a neki su i dalje tu, ja sam pre dva dana saznala da cu postati mamaa nakon 2 godine borbe 😌, prvi simptom je bio nenormalan svrab grudii i grcevi u stomaku kao da cu svakog casa dobiti, ali etoo nakon deset dana kasnjenja imala sam 4 pozitivna testa 😊 po zadnjoj menstruaciji koja je bila 4. Feb sad sam 5+6 ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️

mina21
    17. Ožujak 2020. 10:34

Napokon 2804

mina21

Da se i ja javim i ispricam vam svoje simptome koje sam imala a neki su i dalje tu, ja sam pre dva dana saznala da cu postati mamaa nakon 2 godine borbe 😌, prvi simptom je bio nenormalan svrab grudii i grcevi u stomaku kao da cu svakog casa dobiti, ali etoo nakon deset dana kasnjenja imala sam 4 pozitivna testa 😊 po zadnjoj menstruaciji koja je bila 4. Feb sad sam 5+6 ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️

Napokon 2804

mina21

❤️❤️❤️❤️❤️

💞💞

• hortensia
    17. Ožujak 2020. 13:32

Evo i mog iskustva ...prvi simptom zacepljen nos...u drugoj trudnoci 11 dan kao prehlada alergija...sada u ovoj 6 dan dpo sukrvica iz nosa i cudan okus u ustima...svaki put glavobolje prije izostanka..grcevi nekad da..nekad ne...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Bibi169
    18. Travanj 2020. 21:16

Drage mame i buduće mame, treba mi savjet. Imam redovne cikluse od 30 dana,zadnja menstruacija je bila 21.3 i trajala je do 25.3., s zaručnikom sam imala nezaštićene odnose tijekom plodnih dana koji su trajali od 29.03. do 5.04.Sljedeću menstruaciju sam trebala dobiti 19.04. odnosno sutra,ali mi se prije dva dana pojavio smeđi iscjedak i nakon mokrenja kad bi se obrisala bilo bi malo krvi, sljedeći dan pojavilo se svjetlo crvene krvi na ulošku a danas ništa samo kad se obrišem, ovo mi se nikada do sada nije dogodilo jer inače mi mestruacija traje 5 dana i uzasno je obilna i bolna. Od simptoma imam izražene vene na grudima,blagu bol u lijevom jajniku i povremeno grčeve kao da ću dobiti ali nema ništa te ponekad mučnina mi se javi i odmah moram nešto pojesti,pa me zanima da li bih trebala napraviti test za trudnocu ? oprostite na malo dužem postu.

Napokon 2804
    18. Travanj 2020. 21:53

Bibi169

Drage mame i buduće mame, treba mi savjet. Imam redovne cikluse od 30 dana,zadnja menstruacija je bila 21.3 i trajala je do 25.3., s zaručnikom sam imala nezaštićene odnose tijekom plodnih dana koji su trajali od 29.03. do 5.04.Sljedeću menstruaciju sam trebala dobiti 19.04. odnosno sutra,ali mi se prije dva dana pojavio smeđi iscjedak i nakon mokrenja kad bi se obrisala bilo bi malo krvi, sljedeći dan pojavilo se svjetlo crvene krvi na ulošku a danas ništa samo kad se obrišem, ovo mi se nikada do sada nije dogodilo jer inače mi mestruacija traje 5 dana i uzasno je obilna i bolna. Od simptoma imam izražene vene na grudima,blagu bol u lijevom jajniku i povremeno grčeve kao da ću dobiti ali nema ništa te ponekad mučnina mi se javi i odmah moram nešto pojesti,pa me zanima da li bih trebala napraviti test za trudnocu ? oprostite na malo dužem postu.

Napravi u ponedjeljak test neki koji je osjetljiviji, moguće da je implantacijsko krvarenje to bilo... 

Aleksandra55
    20. Travanj 2020. 22:02

Zdravo drage mame i sve buduce mame treba mi jedan savet osecam se jako cudno ......Proslu men sam imala 25 marta i meni men traje 6 dana i pratim plodne dane na kalendaru ....Radimo na bebi vec godinu dana i nikako da uspe imala sam custe vodene i lecim ih one same po sebi puknu ali sad imam nekako cudne simptome.....Dan pred ovulaciju sam imala temperturu 37 sa 8 i bol u stomaku sutra dan se spustila na 37 i tako bila jedan dan i vise ne ...... Pre neki dan sam imala glavoboju koja je trajala tri dana posle to je proslo pa je nastupila mucnina ne povracam ali tera me da povratim muka mi je u zeludac i vrtoglavica to je trajalo dva dana.....Pre neki dan su me grudi uzasno svrbele nekoliko dana i proslo i bolele me sa strane ispod pazuha imam izrazajne plave vene na grudima i slab bol u brdavicama kad pipnem....imam i ponekad treperenje u stomaku i bil u oba jajnika koji traje pet minuta pa nestane tako nekoliko puta na dan trebam dobiti za tri dana pa ne znam da li sam trudna ili ne ....Nikad mi se to nije desilo

Aleksandra55
    20. Travanj 2020. 22:43

Zaboravila sam da napomenem da sam pre tri dana dobila svrab po celom telu i da imam zuckast sekret 

• lavica1608
    25. Travanj 2020. 12:50

Pozdrav mamice i trudnice nova sam ovdje.
    Zadnja menstruacija bila je 31.3., deveti dan napravljen test koji je pokazao trudnocu ali deuga linija se slbasno vidjela,danas 3 dana pred ocekivanu menstruaciju deuga crtica puno tamnija..ono što me zabrinjava su konstantni bolovi poput menstrualnih vec od par dana nakon ovulacije...u utorak cu se javit ginekologinji...al eto jel imao ko slične simptome ?

• lavica1608
    25. Travanj 2020. 12:51

Mislila sam deveti dan poslje ovulacije 

• tamarka95
    25. Travanj 2020. 19:43

Cao devojke.Nova sam ovde  Ukrato da vam ispricam o mom problemu.Vec duze vreme radimo na bebi  negde oko 1 godinu i ne ide nam bas od ruke.Dijagnoza mi je PCOS-policisticni jajnici.Menstruacije su mi neredovne kad ne pijem lekove imam i insulunsku rezisenciju vec duze vreme sam na Metformin i prestala sam u februaru, inace kad pijem lekove onda menga mi dolazi na 28 dana a kad ne pijem na 32-35 dana..E sad dobila sam 29.3.2020 normalno tajalo mi je 5 dana.Onda sam dobila isti mesec 19.03.2020-5 dana isto.11,13,15.03 smo imali odnose  :oops:rizicne. Mene sada jako brine to krvarenje sto sam dobila 19.03 bilo je normalno nije bilo svetlije vec tamno crvene boje i od tada do danas nemam menstruaciju a i kasni mi.Od simptoma primetila sam da su mi grudi narasle onako punije su i ne bole me uopste, boli me kicma, stomak onako samo malo zaboli pa prodje. To su mi jedini simtomi a da inace sam krupna i stomak mi je nadut Ovih dana radicu test pa videcu.Zelim da cujem dali je neka imala slicne probleme.Hvala unapred.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.