Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Veljača 2020. 09:19

Fluffy

Never, spominjala si da si M trebala dobiti 19.2….ako ti toliko kasni mozes napraviti test. Rekla bi da nisi uopce sigurna kad imas ovulaciju pa bi ti mozda bilo najsigurnije pratit ju s ovulacijskim trakicama. Test na trudnocu nekad moze pokazati koji dan ranije od ocekivane M plusic, al najsigurnije je cekati izostanak menstruacije sto ie 14 dana nakon ovulacije.

Meni sad kasnib10 dana trebala ke doc 19.02 , ali po mojim procjenama imala san kasu ovulaciju 21.02 i tad sam i imala odnos i 25.02 po mojoj nekoj sam imala implantacijsko krvarenje jer ujutro mi nije bilo nista malo prisutnih bolova leda i jajnika i negdje oko 8 sati osjetim ja da mi je curnilo i odem na wc i na ulosku malo krvi ono bas svjeze vise roza nego crvena i obrisem se i na papiru skroz malo krvi i 2 3 zilice koje su taj moment pukle i iscurile… I kroz nekih 20 minuta i bolovi koji su bili nestali su… I sad ako je tad bila implatacija danas je onda 4ti dan da mi kasni…aa maternica da je odbacila plod procurila bi vec ima 2 3 dana sigurno…. Pa zato putam nebu se tila razocarat al opet me kopka… All ono iman onaj filing da je to to.. 

Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 09:32

NeverGiveUp55

Fluffy

Never, spominjala si da si M trebala dobiti 19.2….ako ti toliko kasni mozes napraviti test. Rekla bi da nisi uopce sigurna kad imas ovulaciju pa bi ti mozda bilo najsigurnije pratit ju s ovulacijskim trakicama. Test na trudnocu nekad moze pokazati koji dan ranije od ocekivane M plusic, al najsigurnije je cekati izostanak menstruacije sto ie 14 dana nakon ovulacije.

Meni sad kasnib10 dana trebala ke doc 19.02 , ali po mojim procjenama imala san kasu ovulaciju 21.02 i tad sam i imala odnos i 25.02 po mojoj nekoj sam imala implantacijsko krvarenje jer ujutro mi nije bilo nista malo prisutnih bolova leda i jajnika i negdje oko 8 sati osjetim ja da mi je curnilo i odem na wc i na ulosku malo krvi ono bas svjeze vise roza nego crvena i obrisem se i na papiru skroz malo krvi i 2 3 zilice koje su taj moment pukle i iscurile… I kroz nekih 20 minuta i bolovi koji su bili nestali su… I sad ako je tad bila implatacija danas je onda 4ti dan da mi kasni…aa maternica da je odbacila plod procurila bi vec ima 2 3 dana sigurno…. Pa zato putam nebu se tila razocarat al opet me kopka… All ono iman onaj filing da je to to..

Izvadi betu... Najsigurnija ces biti, u svakom slučaju se javi ginekologu, jer to kašnjenje na relativno redovne cikluse moze biti zabrinjavajuce. 

29. Veljača 2020. 10:53

Napokon 2804

NeverGiveUp55

Fluffy

Izvadi betu… Najsigurnija ces biti, u svakom slučaju se javi ginekologu, jer to kašnjenje na relativno redovne cikluse moze biti zabrinjavajuce.

Okej hvala 😘

29. Veljača 2020. 10:53

Napokon 2804

NeverGiveUp55

Fluffy

Izvadi betu… Najsigurnija ces biti, u svakom slučaju se javi ginekologu, jer to kašnjenje na relativno redovne cikluse moze biti zabrinjavajuce.

Hvala puno 😘

Fluffy
    29. Veljača 2020. 16:36

Never, to nagadanje ti nece puno pomoci. Ja bi se javila doktorici svakako. Takvo “krvaruckanje” u drugom dijelu ciklusa se nekad javlja i radi manjka progestorona...ima puno jos razloga zasto se moze javljati osim trudnoce. Svakako nije dobro da svako toliko imas nekakvih takvih smetnji. Cak i da se radi o trudnoci. Preporucam da se sad malo opustis preko vikenda i je razmisljas o tom, a u ponedjeljak ajde kod svog ginekologa. Oni ce znati sto treba dalje. Sretno! 

29. Veljača 2020. 21:02

Fluffy

Never, to nagadanje ti nece puno pomoci. Ja bi se javila doktorici svakako. Takvo “krvaruckanje” u drugom dijelu ciklusa se nekad javlja i radi manjka progestorona…ima puno jos razloga zasto se moze javljati osim trudnoce. Svakako nije dobro da svako toliko imas nekakvih takvih smetnji. Cak i da se radi o trudnoci. Preporucam da se sad malo opustis preko vikenda i je razmisljas o tom, a u ponedjeljak ajde kod svog ginekologa. Oni ce znati sto treba dalje. Sretno!

Hvala ti 😘😘🙇‍♀️🙇‍♀️

• Ena20
    02. Ožujak 2020. 20:53

Pozdrav drage mame i mame to be:) Evo da i ja podijelim svoje iskustvo s vama. U prvoj trudnoci sam imala simptome jednake kao pred M, grcevi lagani, imala sam dojam da cu svaki cas procuriti tako da sam potrosila paket ulozaka u iscekivanju:) Radili smo na bebici, ali kao da nisam vjerovala da ce brzo upaliti. Sjecam se da sam se jedva popela na drugi kat te sam pomislila da je krajnje vrijeme vratiti se sportu..isto tako mokraca mi je imala bas neobican intezivan miris. Pokazao mi je tester jedva vidljivu blagu crticu i tu je pocela silna sreca! Sada radimo na drugoj bebici, prosao je tj. dana od O, a ja svaki dan osjecam laganu bol u ledjima i osjetljije su mi grudi.. ne znam je li jos rano za simptome.. Oprostite na dugom postu! Sretno nam svima

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 21:31

Ena20

Pozdrav drage mame i mame to be:) Evo da i ja podijelim svoje iskustvo s vama. U prvoj trudnoci sam imala simptome jednake kao pred M, grcevi lagani, imala sam dojam da cu svaki cas procuriti tako da sam potrosila paket ulozaka u iscekivanju:) Radili smo na bebici, ali kao da nisam vjerovala da ce brzo upaliti. Sjecam se da sam se jedva popela na drugi kat te sam pomislila da je krajnje vrijeme vratiti se sportu..isto tako mokraca mi je imala bas neobican intezivan miris. Pokazao mi je tester jedva vidljivu blagu crticu i tu je pocela silna sreca! Sada radimo na drugoj bebici, prosao je tj. dana od O, a ja svaki dan osjecam laganu bol u ledjima i osjetljije su mi grudi.. ne znam je li jos rano za simptome.. Oprostite na dugom postu! Sretno nam svima

Samo se opusti i pricekaj jos pa napravi test.... Dali je rano za simptome ili ne ne znam, sve ti uglavnom ovisi od same implantacije i lucenja hormona trudnoće... Ali mi vecina sebi umislimo simptome, tako da samo se opusti... Drzim fige da za tjedan dana bude plus kao kuća 

• Ena20
    03. Ožujak 2020. 08:17

Napokon 2804

Ena20

Samo se opusti i pricekaj jos pa napravi test…. Dali je rano za simptome ili ne ne znam, sve ti uglavnom ovisi od same implantacije i lucenja hormona trudnoće… Ali mi vecina sebi umislimo simptome, tako da samo se opusti… Drzim fige da za tjedan dana bude plus kao kuća

Hvala :)

mina21
    16. Ožujak 2020. 21:02

Zdravoo drage mame i buduce mame 😊
    Da se i ja javim i ispricam vam svoje simptome koje sam imala a neki su i dalje tu, ja sam pre dva dana saznala da cu postati mamaa nakon 2 godine borbe 😌, prvi simptom je bio nenormalan svrab grudii i grcevi u stomaku kao da cu svakog casa dobiti, ali etoo nakon deset dana kasnjenja imala sam 4 pozitivna testa 😊 po zadnjoj menstruaciji koja je bila 4. Feb sad sam 5+6 ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.