Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 90🦋
    27. Veljača 2020. 13:55

Moj test je negativan a betu jos nisam vadila imam osjećaj kpd ću procuriti svaki čas

Azospermia

Napokon 2804
    27. Veljača 2020. 14:12

analukačević

Moj test je negativan a betu jos nisam vadila imam osjećaj kpd ću procuriti svaki čas

Koliko ti kasni? 

• Ivi27
    28. Veljača 2020. 01:44

Caoo. Imam neke od simptoma trudnoce ali ne razlikujem bas u odnosu na PMS. Suprug i ja pokusavamo vec 6-7 meseci ali nista od toga... sada pred menstruaciju 3 dana primetila sam promene u grudima ( nabujale) , i izrazene vene. Imam napade gladi dosta izrazenije nego u pms. Takodje mi je i temperatura oko 37sa 3 danima. Treba da dobijem za 3 dana. Takodje imam bol u ledjima i neko probadanje u desnom jajniku. 

Citala sam dosta ali sam zbunjena,moze necije misljenje? 

29. Veljača 2020. 07:58

Curke koliko nakon implantacije da radim test? 

Fluffy
    29. Veljača 2020. 08:33

Never, spominjala si da si M trebala dobiti 19.2....ako ti toliko kasni mozes napraviti test. Rekla bi da nisi uopce sigurna kad imas ovulaciju pa bi ti mozda bilo najsigurnije pratit ju s ovulacijskim trakicama. Test na trudnocu nekad moze pokazati koji dan ranije od ocekivane M plusic, al najsigurnije je cekati izostanak menstruacije sto ie 14 dana nakon ovulacije. 

29. Veljača 2020. 09:19

Fluffy

Never, spominjala si da si M trebala dobiti 19.2….ako ti toliko kasni mozes napraviti test. Rekla bi da nisi uopce sigurna kad imas ovulaciju pa bi ti mozda bilo najsigurnije pratit ju s ovulacijskim trakicama. Test na trudnocu nekad moze pokazati koji dan ranije od ocekivane M plusic, al najsigurnije je cekati izostanak menstruacije sto ie 14 dana nakon ovulacije.

Meni sad kasnib10 dana trebala ke doc 19.02 , ali po mojim procjenama imala san kasu ovulaciju 21.02 i tad sam i imala odnos i 25.02 po mojoj nekoj sam imala implantacijsko krvarenje jer ujutro mi nije bilo nista malo prisutnih bolova leda i jajnika i negdje oko 8 sati osjetim ja da mi je curnilo i odem na wc i na ulosku malo krvi ono bas svjeze vise roza nego crvena i obrisem se i na papiru skroz malo krvi i 2 3 zilice koje su taj moment pukle i iscurile… I kroz nekih 20 minuta i bolovi koji su bili nestali su… I sad ako je tad bila implatacija danas je onda 4ti dan da mi kasni…aa maternica da je odbacila plod procurila bi vec ima 2 3 dana sigurno…. Pa zato putam nebu se tila razocarat al opet me kopka… All ono iman onaj filing da je to to.. 

Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 09:32

NeverGiveUp55

Fluffy

Never, spominjala si da si M trebala dobiti 19.2….ako ti toliko kasni mozes napraviti test. Rekla bi da nisi uopce sigurna kad imas ovulaciju pa bi ti mozda bilo najsigurnije pratit ju s ovulacijskim trakicama. Test na trudnocu nekad moze pokazati koji dan ranije od ocekivane M plusic, al najsigurnije je cekati izostanak menstruacije sto ie 14 dana nakon ovulacije.

Meni sad kasnib10 dana trebala ke doc 19.02 , ali po mojim procjenama imala san kasu ovulaciju 21.02 i tad sam i imala odnos i 25.02 po mojoj nekoj sam imala implantacijsko krvarenje jer ujutro mi nije bilo nista malo prisutnih bolova leda i jajnika i negdje oko 8 sati osjetim ja da mi je curnilo i odem na wc i na ulosku malo krvi ono bas svjeze vise roza nego crvena i obrisem se i na papiru skroz malo krvi i 2 3 zilice koje su taj moment pukle i iscurile… I kroz nekih 20 minuta i bolovi koji su bili nestali su… I sad ako je tad bila implatacija danas je onda 4ti dan da mi kasni…aa maternica da je odbacila plod procurila bi vec ima 2 3 dana sigurno…. Pa zato putam nebu se tila razocarat al opet me kopka… All ono iman onaj filing da je to to..

Izvadi betu... Najsigurnija ces biti, u svakom slučaju se javi ginekologu, jer to kašnjenje na relativno redovne cikluse moze biti zabrinjavajuce. 

29. Veljača 2020. 10:53

Napokon 2804

NeverGiveUp55

Fluffy

Izvadi betu… Najsigurnija ces biti, u svakom slučaju se javi ginekologu, jer to kašnjenje na relativno redovne cikluse moze biti zabrinjavajuce.

Okej hvala 😘

29. Veljača 2020. 10:53

Napokon 2804

NeverGiveUp55

Fluffy

Izvadi betu… Najsigurnija ces biti, u svakom slučaju se javi ginekologu, jer to kašnjenje na relativno redovne cikluse moze biti zabrinjavajuce.

Hvala puno 😘

Fluffy
    29. Veljača 2020. 16:36

Never, to nagadanje ti nece puno pomoci. Ja bi se javila doktorici svakako. Takvo “krvaruckanje” u drugom dijelu ciklusa se nekad javlja i radi manjka progestorona...ima puno jos razloga zasto se moze javljati osim trudnoce. Svakako nije dobro da svako toliko imas nekakvih takvih smetnji. Cak i da se radi o trudnoci. Preporucam da se sad malo opustis preko vikenda i je razmisljas o tom, a u ponedjeljak ajde kod svog ginekologa. Oni ce znati sto treba dalje. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI