Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2020. 09:59

Napokon 2804

NeverGiveUp55

Napokon 2804

NeverGiveUp55

Pozdrav cure ovako moja situacija je sljedeca
    Odnos sa deckom sam imala 2.2 2 puta ejakulirao je u mene oba puta..mjesecnica mi je trebala doc 19.02 medutim 16.02 sam dobila smedi iscjedak toliko blag da ga ima samo na papiru kad se obrisem i danas20. 02 je gotovo vise nema tog iscjedka, a ni vjestice…sto se tice simptoma imam umor uspuhanost mucnine bez povracanja ucestale glavobolje nadutost… Uradila sam testove jedan 5 dana prije M lagano se nazirala druga crtica jedva vidljiva 3 dana prije ocekivane M malo je jaca bila druga crtica.. Sad vise nisam pametna? Vase misljenje da je mozda doslo do trudnoce? Inace sutra trebam u ginekologa..
    Izvinite na podugackom postu 😘😘

Ponovi test i ako je pozitivan javi se ginekologu. A s obzirom da su ti se nadzirale crte, to je to. Čestitam

Stvarno mislis da bi moglo bit iako sam imala ovaj smedi iscjedak?
    Hvala😘😍

Moguće da je bila implantacija te je zbog toga bio iscjedak. 🙏😍

beba202

Pozdrav. Da li je moguce da je simptom trudnoce iscjedak iz dojke?

Stvarno ne znam. Najsigurnije ti je izvaditi betu i onda se svakako javiti ginekologu.

Saxekat cu jos koji dan pa cu napavit test...drzite fige 🙇‍♀️🙇‍♀️

24. Veljača 2020. 22:49

Drage mame i buduće mame 😊
    Trebala sam dobiti danas po nekoj svojoj računici koja nije uvijek točna jer par mjeseci dobijem 28 ili 29ti dan ciklusa, a nekad tek u razmaku od 30 do 33.
    Razlika je što ovaj mjesec ne osjećam nikakav pms, čak ni bolove u trbuhu koje inače osjećam 10ak dana prije menstruacije. Imala sam par bijelih prištića od kojih se inače javi jedan neposredno prije menstruacije, a sada sam ih imala u istom vremenu, ali jako sitne (znam da to vjerovatno ne igra ulogu 😂). E sad, da li da radim test sutra/preksutra ili da još pričekam? Ne bi se voljela razočarati al sam i nestrpljiva uz to 😂 drugih simptoma nikakvih nemam
    Zahvaljujem na svakom savjetu 😊

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 23:53

anaa123

Trebala sam dobiti danas po nekoj svojoj računici koja nije uvijek točna jer par mjeseci dobijem 28 ili 29ti dan ciklusa, a nekad tek u razmaku od 30 do 33.
    Razlika je što ovaj mjesec ne osjećam nikakav pms, čak ni bolove u trbuhu koje inače osjećam 10ak dana prije menstruacije. Imala sam par bijelih prištića od kojih se inače javi jedan neposredno prije menstruacije, a sada sam ih imala u istom vremenu, ali jako sitne (znam da to vjerovatno ne igra ulogu 😂). E sad, da li da radim test sutra/preksutra ili da još pričekam? Ne bi se voljela razočarati al sam i nestrpljiva uz to 😂 drugih simptoma nikakvih nemam

Mozes vec ujutro napraviti test, ako je prošlo bar 12 dana od ovulacije 

25. Veljača 2020. 07:21

Curke evo mene opet… 
    Ovako m mi kasni 6 dana
    Ako sam imala kasnu ovulaciju i odnos 21.2
    Dal je moguce da je doslo do oplodnje?
    Jer jutros sam imala malo krvi na ulosku i kad sam se obrisala al ono bas izgleda svjeze s pokojom zilicom kao da su sad pukle i iscurile.. Jel moguce da se radi o iplantantskom krvarenju?
    Test mi je jos rano radit jer nece nista pokazat… 
    Najbolje mi je mozda sacekat jos koji dan vidit kako ce to tec kojom jacinom i koliko ce trajat… 
    Nisan pametna… 

25. Veljača 2020. 17:40

Napokon 2804

anaa123

Mozes vec ujutro napraviti test, ako je prošlo bar 12 dana od ovulacije

Strpit ću se do petka, ako do tad ne dođe radim test
    Jutros sam malo osjećala bolove kao pred menstruaciju i trajali su 15ak minuta i prošlo. Od tada ništa
    I zaboravila sam napomenuti da sam do prije 5 dana imala bijeli iscjedak koji je prestao

• Leptirica 90🦋
    27. Veljača 2020. 13:55

Moj test je negativan a betu jos nisam vadila imam osjećaj kpd ću procuriti svaki čas

Azospermia

Napokon 2804
    27. Veljača 2020. 14:12

analukačević

Moj test je negativan a betu jos nisam vadila imam osjećaj kpd ću procuriti svaki čas

Koliko ti kasni? 

• Ivi27
    28. Veljača 2020. 01:44

Caoo. Imam neke od simptoma trudnoce ali ne razlikujem bas u odnosu na PMS. Suprug i ja pokusavamo vec 6-7 meseci ali nista od toga... sada pred menstruaciju 3 dana primetila sam promene u grudima ( nabujale) , i izrazene vene. Imam napade gladi dosta izrazenije nego u pms. Takodje mi je i temperatura oko 37sa 3 danima. Treba da dobijem za 3 dana. Takodje imam bol u ledjima i neko probadanje u desnom jajniku. 

Citala sam dosta ali sam zbunjena,moze necije misljenje? 

29. Veljača 2020. 07:58

Curke koliko nakon implantacije da radim test? 

Fluffy
    29. Veljača 2020. 08:33

Never, spominjala si da si M trebala dobiti 19.2....ako ti toliko kasni mozes napraviti test. Rekla bi da nisi uopce sigurna kad imas ovulaciju pa bi ti mozda bilo najsigurnije pratit ju s ovulacijskim trakicama. Test na trudnocu nekad moze pokazati koji dan ranije od ocekivane M plusic, al najsigurnije je cekati izostanak menstruacije sto ie 14 dana nakon ovulacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.