Geratherm early detect se zove test…
Kod ranog testiranja je test pokazo 99% ukupnu točnost u usporedbi s drugim testom.
Napravi ga onda
Ako bude negativan pričekat ću do menge ako bude kasnila kupujem drugog🙂… Držite fige🤞
Obavezno slikicu stavi. Cekam
Naravno🙂
Iiiiiiii?
Mislila sam ga napraviti sutra ujutro
Mozee
Zaboravila sam napraviti test…grudi su me prestale jako boljet a boljele su na dodir i to jako, danas su me prestale boljet mislim bole i sad ali ne toliko jako… I imam bijel i kremast iscjedak osjećam se napuhnuto a samo 4 dana je do nadolazeće vještice🙄
Ja imam isto u trudnoći bijeli iscjedak
Kakve je strukture? Kremast? Bjel i rastezljiv? Ili kakav? Neznam prvi put ako sam trudna to će mi hiti prva trudnoća tako da bila bi zahvala ako bi podjelili iskustva sa mnom🙂
Kremast je… Gacice mijenjam 3 puta dnevno i isto toliko se podapirem dole, jer ne smijem dnevni ulozak nositi. I danas mi je strasno koliko mi je muka
Test je napravljen no nažalost je negativan 28. Dan je ciklusa za 1 dan dolazi vještica… Glavobolje imam bolne grudi nemam… Bolove u jajnicima imam što mi je jedini znak da dolazi vještica… Više si sreće želim drugi put🙂
Dok god vještice ne dode ima nade!
Čekamo još taj jedan dan... Trbuh me bolio ali više ne boli...no nisu jaki bolovi pojave se na 2min i prestanu... Iscjedak je bjel kremast i dosta obilan s obzirom da dolazi vještica
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Geratherm early detect se zove test…
Kod ranog testiranja je test pokazo 99% ukupnu točnost u usporedbi s drugim testom.
Napravi ga onda
Ako bude negativan pričekat ću do menge ako bude kasnila kupujem drugog🙂… Držite fige🤞
Obavezno slikicu stavi. Cekam
Naravno🙂
Iiiiiiii?
Mislila sam ga napraviti sutra ujutro
Mozee
Zaboravila sam napraviti test…grudi su me prestale jako boljet a boljele su na dodir i to jako, danas su me prestale boljet mislim bole i sad ali ne toliko jako… I imam bijel i kremast iscjedak osjećam se napuhnuto a samo 4 dana je do nadolazeće vještice🙄
Ja imam isto u trudnoći bijeli iscjedak
Kakve je strukture? Kremast? Bjel i rastezljiv? Ili kakav? Neznam prvi put ako sam trudna to će mi hiti prva trudnoća tako da bila bi zahvala ako bi podjelili iskustva sa mnom🙂
Kremast je… Gacice mijenjam 3 puta dnevno i isto toliko se podapirem dole, jer ne smijem dnevni ulozak nositi. I danas mi je strasno koliko mi je muka
Test je napravljen no nažalost je negativan 28. Dan je ciklusa za 1 dan dolazi vještica… Glavobolje imam bolne grudi nemam… Bolove u jajnicima imam što mi je jedini znak da dolazi vještica… Više si sreće želim drugi put🙂
Dok god vještice ne dode ima nade!
Stiglaa je danas ujutro😔
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu, iako sam vas citala ko lektiru :)
Pa da podijelim svoja iskustva i postavim pitanje.
Muz i ja planiramo trudnocu i evo za sada uspjelo iz prve. Zadnja menstruacija mi je bila 18.1. Napravila sam 2 testa 4 dana prije menstruacije i trudnoca je tu. Osjetila sam simptome u par dana nakon ovulacije, osjetljive grudi ali puno vise nego u pms-u i to svaki dan sve vise. Uz to je prisutna i blago povisena temperatura i povremena bol u donjem dijelu leda (tek je proslo nesto vise od dva tjedna nakon ovulacije). Imam nekoliko pitanja, pa ako mi netko moze odgovoriti bila bih zahvalna:
1. Trebam li vaditi beta hcg kao potvrdu trudnoce? Ginekologica i doktorica mi nista nisu rekle, samo sam narucena na prvi pregled, a vidim da tu mnoge zene to vade.
2. Trebam li na nesto posebno paziti u prvom tromjesecju? Da napomenem zdravo se hranim, uzimam folnu kiselinu i stitnjaca je pod kontrolom. Trenutno nista ne treniram.
3. Koliko je rizicno baviti se npr. pilatesom u tom razdoblju?
4. Narucena sam ginekologu 16.3. sto je otprilike 8.tt pa me zanima sto bi se to tada trebalo vidjeti, ako uopce ista?
Hvala :)
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu, iako sam vas citala ko lektiru :)
Pa da podijelim svoja iskustva i postavim pitanje.
Muz i ja planiramo trudnocu i evo za sada uspjelo iz prve. Zadnja menstruacija mi je bila 18.1. Napravila sam 2 testa 4 dana prije menstruacije i trudnoca je tu. Osjetila sam simptome u par dana nakon ovulacije, osjetljive grudi ali puno vise nego u pms-u i to svaki dan sve vise. Uz to je prisutna i blago povisena temperatura i povremena bol u donjem dijelu leda (tek je proslo nesto vise od dva tjedna nakon ovulacije). Imam nekoliko pitanja, pa ako mi netko moze odgovoriti bila bih zahvalna:
1. Trebam li vaditi beta hcg kao potvrdu trudnoce? Ginekologica i doktorica mi nista nisu rekle, samo sam narucena na prvi pregled, a vidim da tu mnoge zene to vade.
2. Trebam li na nesto posebno paziti u prvom tromjesecju? Da napomenem zdravo se hranim, uzimam folnu kiselinu i stitnjaca je pod kontrolom. Trenutno nista ne treniram.
3. Koliko je rizicno baviti se npr. pilatesom u tom razdoblju?
4. Narucena sam ginekologu 16.3. sto je otprilike 8.tt pa me zanima sto bi se to tada trebalo vidjeti, ako uopce ista?
Hvala :)
Čestitam i zelim ti urednu i školsku trudnoću!
Vidi moj savjet je da izvadiš betu i da ju za dva dana ponovis, cisto kao potvrdu da se pravilno dupla. Jer ja bih realno poludila da moram cekat 8tt da saznam da li je trudnoca u maternici ili ne... A beta je najboljim pokazatelj. Na uzv se ne isplati ici jos uvijek jer se ništa ne vidi pa te mogu samo isprepadati. Meni je ginekolog rekao da pijem folnu i magnezij jer se cesto osjecam nemoćno. Sto se nekakvoga vježbanja tice, naravno, treba se prilagoditi trenutnom stanju, ali ja po sebi bi izbjegavala dok ne bi cula od doktora sve je uredu. Sto se prehrane tice, ja se borim sa mucninama i povraćanjem pa jedem ono što mi paše. Bitno je piti puno vode, i jesti raznovrsno, ali ako ne ide, onda ono sta mozes...
Savjet mog ginekologa je, strogo zabranjeno kupanje (kada, bazeni i slicno) i naravno vruća voda. Kaze tuširanje u mlakoj vodi.
U 8tt bi trebala vidjeti srceko kako kuca i jednu prekrasnu mrvicu koja ce biti tvoja beba za 9 mjeseci.
Pozdrav cure ovako moja situacija je sljedeca
Odnos sa deckom sam imala 2.2 2 puta ejakulirao je u mene oba puta..mjesecnica mi je trebala doc 19.02 medutim 16.02 sam dobila smedi iscjedak toliko blag da ga ima samo na papiru kad se obrisem i danas20. 02 je gotovo vise nema tog iscjedka, a ni vjestice...sto se tice simptoma imam umor uspuhanost mucnine bez povracanja ucestale glavobolje nadutost... Uradila sam testove jedan 5 dana prije M lagano se nazirala druga crtica jedva vidljiva 3 dana prije ocekivane M malo je jaca bila druga crtica.. Sad vise nisam pametna? Vase misljenje da je mozda doslo do trudnoce? Inace sutra trebam u ginekologa..
Izvinite na podugackom postu 😘😘
Odnos sa deckom sam imala 2.2 2 puta ejakulirao je u mene oba puta..mjesecnica mi je trebala doc 19.02 medutim 16.02 sam dobila smedi iscjedak toliko blag da ga ima samo na papiru kad se obrisem i danas20. 02 je gotovo vise nema tog iscjedka, a ni vjestice…sto se tice simptoma imam umor uspuhanost mucnine bez povracanja ucestale glavobolje nadutost… Uradila sam testove jedan 5 dana prije M lagano se nazirala druga crtica jedva vidljiva 3 dana prije ocekivane M malo je jaca bila druga crtica.. Sad vise nisam pametna? Vase misljenje da je mozda doslo do trudnoce? Inace sutra trebam u ginekologa..
Ponovi test i ako je pozitivan javi se ginekologu. A s obzirom da su ti se nadzirale crte, to je to. Čestitam
Odnos sa deckom sam imala 2.2 2 puta ejakulirao je u mene oba puta..mjesecnica mi je trebala doc 19.02 medutim 16.02 sam dobila smedi iscjedak toliko blag da ga ima samo na papiru kad se obrisem i danas20. 02 je gotovo vise nema tog iscjedka, a ni vjestice…sto se tice simptoma imam umor uspuhanost mucnine bez povracanja ucestale glavobolje nadutost… Uradila sam testove jedan 5 dana prije M lagano se nazirala druga crtica jedva vidljiva 3 dana prije ocekivane M malo je jaca bila druga crtica.. Sad vise nisam pametna? Vase misljenje da je mozda doslo do trudnoce? Inace sutra trebam u ginekologa..
Ponovi test i ako je pozitivan javi se ginekologu. A s obzirom da su ti se nadzirale crte, to je to. Čestitam
Stvarno mislis da bi moglo bit iako sam imala ovaj smedi iscjedak?
Hvala😘😍
Stvarno mislis da bi moglo bit iako sam imala ovaj smedi iscjedak?
Hvala😘😍
Moguće da je bila implantacija te je zbog toga bio iscjedak. 🙏😍
Pozdrav. Da li je moguce da je simptom trudnoce iscjedak iz dojke?
Stvarno ne znam. Najsigurnije ti je izvaditi betu i onda se svakako javiti ginekologu.
Sortiraj odgovore
Najstariji