Heej svimaa nova sam na forumu i htijela bih od vas ćuti neka mišljenja ili iskustva…. Ovako ja i moj drugi imali smo odnos zadnji dan menstruacije, jedan dan prije početka plodnih dana te 2 dana prije ovulacije i na sami dan ovulacije…. Od ovulacije je prošlo več 6 dana a mene od kako je završila Ovulacija bole grudi i to na dodir… Iscjedka do danas nisam imala ili ako sam ga imala je bio proziran a sada je bjel gust i kremast…..da li bi to mogli biti dobri znaci ili?
Meni najraniji simptom je bilo kad god bi puhala nos bilo bi krvi, osjetljivije zubno meso, i blage mucnine... Grcevi kao da cu dobiti.. Tako da nisam bas reagirala zbog tih grceva, kad na kraju trudna
Heej svimaa nova sam na forumu i htijela bih od vas ćuti neka mišljenja ili iskustva…. Ovako ja i moj drugi imali smo odnos zadnji dan menstruacije, jedan dan prije početka plodnih dana te 2 dana prije ovulacije i na sami dan ovulacije…. Od ovulacije je prošlo več 6 dana a mene od kako je završila Ovulacija bole grudi i to na dodir… Iscjedka do danas nisam imala ili ako sam ga imala je bio proziran a sada je bjel gust i kremast…..da li bi to mogli biti dobri znaci ili?
Meni najraniji simptom je bilo kad god bi puhala nos bilo bi krvi, osjetljivije zubno meso, i blage mucnine… Grcevi kao da cu dobiti.. Tako da nisam bas reagirala zbog tih grceva, kad na kraju trudna
6.2 sam na papiru vidjela crvene točkice ne jarko crvene.. Od tada više nije bilo ničega... Mengu moram dobti za 5 dana... Nestrpljivaaa sammmm i to jako....jer svako malo osjetim bockanje zatezanje u trbuhu ili kod pupka... A grudi i dalje bolne za poludit🙄
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Pozdrav za sve clanice.Zanima me par informacija,mjesecnica kasni 6 dana,uradjen test za trudnocu na pocetku negativan nakon 10 minuta pozitivan,nakon 2 dana uradjen ponovo test za trudnocu na pocetku u prve 2 minute blijedi +,zatim opet vidljiva negativna -.Prisutni kao blagi menstrualni bolovi.Kontaktirala ginekologa,dobila odgovor "sacekajte par dana i ponovite test".Unaprijed hvala na odgovorima
Mimi moguce je da je to bilo implantacijsko krvarenje tako da jos koji dan i test ocekujemo..
Amiiik ako je sad prošlo 6 dana od kašnjenja Menge napravi test, vjerojatno je bila kasna ovulacija.. U slučaju nejasnog testa, najbolje ti je otići i izvaditi betu
Kupila sam test koji se može napraviti 4 dana prije M... Al neznam nebi radila....rađe bi pričekala ali opet ludim i ne mogu dočekat... Ali hoću pričekat ču da se ne razočaram
8+4👶
Kupila sam test koji se može napraviti 4 dana prije M… Al neznam nebi radila….rađe bi pričekala ali opet ludim i ne mogu dočekat… Ali hoću pričekat ču da se ne razočaram
A vidi ako je ono bila implantacija test ako je velike osjetljivosti bi mogao pokazati trudnoću
Geratherm early detect se zove test...
Kod ranog testiranja je test pokazo 99% ukupnu točnost u usporedbi s drugim testom.
8+4👶
Geratherm early detect se zove test…
Kod ranog testiranja je test pokazo 99% ukupnu točnost u usporedbi s drugim testom.
Napravi ga onda
Napravi ga onda
Ako bude negativan pričekat ću do menge ako bude kasnila kupujem drugog🙂... Držite fige🤞
8+4👶
Napravi ga onda
Ako bude negativan pričekat ću do menge ako bude kasnila kupujem drugog🙂… Držite fige🤞
Obavezno slikicu stavi. Cekam
Sortiraj odgovore
Najstariji