Hvala Vam na brzom odgovoru 🤗
Sretno, da bude onako kako želite 💖
Moj prvi simptom u obje trudnoće prije izostanka mjesečnice bio je krvarenje zubnog mesa iznad gornje trice. Kad bih pokušala četkati taj dio zuba, još bi se više upalilo i prokrvarilo bi. Presmiješno. Inače nemam osjetljivo zubno meso. Pročitala sam da se ovaj simptom javljao i drugim ženama kao prvi, najraniji znak trudnoće, ali nije čest kao neki standardni (bolne grudi, mučnina).
Kasnije, kad je test pokazao plus, nisam imala izražene simptome trudnoće, jedino rast i natečenost grudi, a mučnina samo večernja i noćna i veoma blaga te češći odlasci na wc. Ali ti su se simptomi pojavili tek poslije kad su potvrđeni otkucaji srca. Sad sam u 15. tt i nemam nikakvih simptoma. Jučer sam bila na pregledu i ultrazvuku i sve lijepo napreduje. Nadam se da će se tako nastaviti.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Moj prvi simptom u obje trudnoće prije izostanka mjesečnice bio je krvarenje zubnog mesa iznad gornje trice. Kad bih pokušala četkati taj dio zuba, još bi se više upalilo i prokrvarilo bi. Presmiješno. Inače nemam osjetljivo zubno meso. Pročitala sam da se ovaj simptom javljao i drugim ženama kao prvi, najraniji znak trudnoće, ali nije čest kao neki standardni (bolne grudi, mučnina).
Kasnije, kad je test pokazao plus, nisam imala izražene simptome trudnoće, jedino rast i natečenost grudi, a mučnina samo večernja i noćna i veoma blaga te češći odlasci na wc. Ali ti su se simptomi pojavili tek poslije kad su potvrđeni otkucaji srca. Sad sam u 15. tt i nemam nikakvih simptoma. Jučer sam bila na pregledu i ultrazvuku i sve lijepo napreduje. Nadam se da će se tako nastaviti.
E, da, totalno sam zaboravila. Par dana prije očekivane mjesečnice na rublju sam primijetila par tamnosmeđih mrljica, znak implantacije.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Hayy drage dame
Nova sam na forumu i isto kao i vecina imam nedoumice oko trudnoce. Naime dragi i ja ne radimo na bebi ali se nismo ovaj mjesec cuvali.. mjesecnicu sam imala 05.01. i trajala je nesto duze nego inace, do 13.01. Imali smo odnose tijekom mjesecnice dva puta, 10.01 i 11.01. Nakon toga smo opet imali odnos 17.01. Sve nezasticeni. Inace imam jako dige cikluse (od 54 do cak 60 dana) sto znaci da nisam bila u plodnim danima (bar nebi trebala). Od tada imam grceve u jajnicima i nekako kao zatezanje kao da cu dobiti, a tek mi je zavrsila. 22.01. mi se pojavilo krvarenje, onako bas blago rozo i bilo je dva puta taj dan. 23.01. mi je opet bilo krvi ali malo jace boje nego dan prije i isto tako dva puta u danu. Danas 24.01. sam imala smedi iscjedak kad sam isla na wc i to tek sada navecer. Grceve imam i dalje vec tjedan dana. Po kalendaru bi sljedecu M trebala dobiti tek 28.02 ali to kod mene nema pravila. Radila sam dva testa i oba su negativna. Jedan 21.01. i jedan danas 24.01. oba sa jutarnjim urinom. Ne znam vise sto sa mislim pa vas molim za pomoc. Jesam li rano radila testove ili to mozda ni nije trudnoca? ispricavam se na uzasno dugom postu
Hayy drage dame
Nova sam na forumu i isto kao i vecina imam nedoumice oko trudnoce. Naime dragi i ja ne radimo na bebi ali se nismo ovaj mjesec cuvali.. mjesecnicu sam imala 05.01. i trajala je nesto duze nego inace, do 13.01. Imali smo odnose tijekom mjesecnice dva puta, 10.01 i 11.01. Nakon toga smo opet imali odnos 17.01. Sve nezasticeni. Inace imam jako dige cikluse (od 54 do cak 60 dana) sto znaci da nisam bila u plodnim danima (bar nebi trebala). Od tada imam grceve u jajnicima i nekako kao zatezanje kao da cu dobiti, a tek mi je zavrsila. 22.01. mi se pojavilo krvarenje, onako bas blago rozo i bilo je dva puta taj dan. 23.01. mi je opet bilo krvi ali malo jace boje nego dan prije i isto tako dva puta u danu. Danas 24.01. sam imala smedi iscjedak kad sam isla na wc i to tek sada navecer. Grceve imam i dalje vec tjedan dana. Po kalendaru bi sljedecu M trebala dobiti tek 28.02 ali to kod mene nema pravila. Radila sam dva testa i oba su negativna. Jedan 21.01. i jedan danas 24.01. oba sa jutarnjim urinom. Ne znam vise sto sa mislim pa vas molim za pomoc. Jesam li rano radila testove ili to mozda ni nije trudnoca?
ispricavam se na uzasno dugom postu
Po navedenom, ja bih rekla da je to implatacijsko. Što onda je moguće jedino ako su gore navedeni datumi ipak bili plodni. Najbolje pričekati još koji dan, pa ponoviti test. Ako je opet negativno, a krvarenje se opet dogodi, poći na pregled vidjet o čem se radi točno.
Pozdrav... Imam 23 godine ovaj mjesec nisam imala nikakve simptome prije menstruacije sto inace znam imati i evo menstruacija mi kasni 4 dan i danas mi se javila bol u lijevom jajniku a krvarenja nema.. Test za trudnoću sam radila sto je pokazalo negativno a decko i ja smo imali nezasticen odnos 10.01
A zadnju menstruaciju sam imala 27.12-31.12
🙈
Suzicaa♥️
14:33 07. VELJAČA 2020.
Zenice kakve ste vi imale simptome na pocetku ja tribam dobiti 9og ali mi se ima 4 5 dana podrignjava i idem cesto mokriti imala sam intermenstrualno krvarenje prije 4 dana i danas nista jucer samo smeckasto …
Heej svimaa nova sam na forumu i htijela bih od vas ćuti neka mišljenja ili iskustva.... Ovako ja i moj drugi imali smo odnos zadnji dan menstruacije, jedan dan prije početka plodnih dana te 2 dana prije ovulacije i na sami dan ovulacije.... Od ovulacije je prošlo več 6 dana a mene od kako je završila Ovulacija bole grudi i to na dodir... Iscjedka do danas nisam imala ili ako sam ga imala je bio proziran a sada je bjel gust i kremast.....da li bi to mogli biti dobri znaci ili?
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Heej svimaa nova sam na forumu i htijela bih od vas ćuti neka mišljenja ili iskustva…. Ovako ja i moj drugi imali smo odnos zadnji dan menstruacije, jedan dan prije početka plodnih dana te 2 dana prije ovulacije i na sami dan ovulacije…. Od ovulacije je prošlo več 6 dana a mene od kako je završila Ovulacija bole grudi i to na dodir… Iscjedka do danas nisam imala ili ako sam ga imala je bio proziran a sada je bjel gust i kremast…..da li bi to mogli biti dobri znaci ili? U četvrtak 6.2 dok sam se obrisala imala sam par crvenih no ne toliko jarko crvenih kapljica na papiru….
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Sortiraj odgovore
Najstariji