Hei draga, ja sam ušla u 7. tjedan trudnoće i stalno imam neke bolove/grčeve, dosta su blagi većinu vremena, nekad prestanu, a dva dana su bili baš jaki. Beta mi je u srijedu bila 13500 a u petak 21500. U ponedjeljak idem na ultrazvuk da vidimo da li se vidi išta osim GV koja se vidjela prošli tjedan. Koristim Clexane i drugih većih problema nemam osim što bi se stalno svađala. 🤣
Hei draga, ja sam ušla u 7. tjedan trudnoće i stalno imam neke bolove/grčeve, dosta su blagi većinu vremena, nekad prestanu, a dva dana su bili baš jaki. Beta mi je u srijedu bila 13500 a u petak 21500. U ponedjeljak idem na ultrazvuk da vidimo da li se vidi išta osim GV koja se vidjela prošli tjedan. Koristim Clexane i drugih većih problema nemam osim što bi se stalno svađala. 🤣
Cestitke😉 sa tolikom betom ce se svakako vidjeti😁
Bok…čitam što pišete i u panici sam…naime muž i ja smo ovaj mj počeli raditi na bebici…ima tjedan dana osjećam se kao da sam bolesna..grudi me malo bole na dodir..leđa me jako bole…nekad mi se u danu jave mučnine ali ne povraćam..lagane glavobolje..umorna sam stalno…uvijek je prisutan lagani pritisak na maternici..često piškim…i tokom dana znam imati lagana probadanja u jajnicima…jako sam razdražljiva..zanima me da li je to jednostavno jaki PMS jer imam dobiti za 6 dana ili je rani simptom trudnoće…kupila sam i test ali ga se bojim još upotrijebiti…hvala 😁
Meni ovo izgledaju kao simptomi trudnoce
Hvala ti ali baš sam zabrinuta, već dva dana mi navečer na papiru ostaje onaj smeđi trag kao implantacijsko, a to je već odavno prošlo. Vidjet ćemo sutra, nakon tri biokemijske i godinu dana mučenja stvarno bi voljela da uspije.
Hvala ti ali baš sam zabrinuta, već dva dana mi navečer na papiru ostaje onaj smeđi trag kao implantacijsko, a to je već odavno prošlo. Vidjet ćemo sutra, nakon tri biokemijske i godinu dana mučenja stvarno bi voljela da uspije.
Ja vjerujem da je to normalno jer je to jos rana trudnoca, ali sigurno ce ti dati utrogestan i dati mirovanje😊 Sutra je pregled tako da se nemoj brinuti dok ne vidis sa gin, javi svakako sto su ti rekli, sretno🤗
Pozdrav drage zene ja na godisnjem cjeli dan surfam jer sam u nedoumici ....pa ovako ukratko odnose sam imala u vrijeme ovulacije prije kojih recimo 8 do 10 dana odprilike neki dan su me pocele boljet grudi reko moglo bi bit nesto dok nisam u nedjelju 8 dana prije ocekivane menstruacije dobila lagani smedi iscjedak samo kad obrisem poslje mokrenja....imam lagane grceve u donjem djelu trbuha i leda naravno menstruacija mi treba doc za 5 6 7 dana pa rekoh nisam trudna al ajde idem napraviti test ...kad ono pojavila se druga lagano roskasta crtica dal je moguce da tako rano vec moze ocitat trudnocu i dal je to bilo inplantacijsko krvarenje ...vase mialjenje :)
Pozdrav drage zene ja na godisnjem cjeli dan surfam jer sam u nedoumici ….pa ovako ukratko odnose sam imala u vrijeme ovulacije prije kojih recimo 8 do 10 dana odprilike neki dan su me pocele boljet grudi reko moglo bi bit nesto dok nisam u nedjelju 8 dana prije ocekivane menstruacije dobila lagani smedi iscjedak samo kad obrisem poslje mokrenja….imam lagane grceve u donjem djelu trbuha i leda naravno menstruacija mi treba doc za 5 6 7 dana pa rekoh nisam trudna al ajde idem napraviti test …kad ono pojavila se druga lagano roskasta crtica dal je moguce da tako rano vec moze ocitat trudnocu i dal je to bilo inplantacijsko krvarenje …vase mialjenje :)
Meni je sa 5 tjedana pokazana trudnoca, cak mislim da mozda i manje od 5 hehe :) tako da zasto zasto da ne..imala sam zadnju menstruaciju 26.2. a 15.3. odnos jer sam bila na operaciji vadenja jajnika i jajovoda. I 2.4 test pokazao crticu hehe
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav drage zene ja na godisnjem cjeli dan surfam jer sam u nedoumici ….pa ovako ukratko odnose sam imala u vrijeme ovulacije prije kojih recimo 8 do 10 dana odprilike neki dan su me pocele boljet grudi reko moglo bi bit nesto dok nisam u nedjelju 8 dana prije ocekivane menstruacije dobila lagani smedi iscjedak samo kad obrisem poslje mokrenja….imam lagane grceve u donjem djelu trbuha i leda naravno menstruacija mi treba doc za 5 6 7 dana pa rekoh nisam trudna al ajde idem napraviti test …kad ono pojavila se druga lagano roskasta crtica dal je moguce da tako rano vec moze ocitat trudnocu i dal je to bilo inplantacijsko krvarenje …vase mialjenje :)
Ja sam 10 dana prije M imala jedan dan smedji iscjedak,nakon toga 2 dana skroz roskasti da bi uslijedio prozirni iscjedak...test sam napravila 5 dana prije M i bio pozitivan i drugi dan odmah vadila betu koja je bila uvecana...tako da imas dosta slicnu situaciju mojoj i ako zelis trudnocu,zelim ti i ja...napravi betu ako nisi vec u medjuvremenu...sretno
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pozz cure vadila sam betu jucer 5 dana prije menstruacije i 61.dokt mi je rekao da se radi o trudnoci ali naravno da pratimo:) ono sto me brine je puuuno leukocita u mokraci sada idem vaditi urinokulturu za koji dan kaze dokt da ako i je kakva upala mjehura ili infekcija bitno da se odmah otkrije svejedno nije mi bas utjeha jel me bole lagano leda u donjem djelu mada i to kazu da hoce al ato vidjer cemo sve ....cestitam i vama na rrudnoci🥰
Ja vjerujem da je to normalno jer je to jos rana trudnoca, ali sigurno ce ti dati utrogestan i dati mirovanje😊 Sutra je pregled tako da se nemoj brinuti dok ne vidis sa gin, javi svakako sto su ti rekli, sretno🤗
Drage moje, pregled obavljen, srčeko kuca. Dobila sam Utrogestan vaginalete. Presretna sam i još uvijek ne mogu vjerovati da je uspjelo. Ali osjećam se jako loše, imam mučnine, stalno sam umorna, a moram raditi jer nikako ne želim reći za trudnoću nikome dok ne prođu 3 mjeseca. Baš se mučim ujutro ustati, 5.30 mi je sada nemoguća misija a moram. Danas idem na komisiju da vidim da li će mi odobriti Heparin. Ma na sto muka sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji