Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    10. Srpanj 2019. 12:55

I meni krenule sa nepunih 6tj. 
    Probaj uz krevet imati neke grickalice, stapici, pereci, krekeri, digestive.. pa grickaj prije spavanja i ujutro cim se probudis jos u krevetu prije nego ustanes. Mozda ti pomogne i hladni caj odjumbira i limuna ili mineralna sa limunom. Drzi se!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    10. Srpanj 2019. 14:18

Ribi i ja sam smozdena od mucnina...po citave dane

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

KatarinaNina
    11. Srpanj 2019. 22:21

Drage ženice evo da se i ja opet javim, nakon tri urađena testa prosli mjesec i redovan pregled na kojem se nista nije vidjelo, današnji test je bio pozitivan. Sutra zovem ginekologicu da napravim termin. Nemam nikakvih posebnih simptoma, osim sto me grcevi muce vec dobrih mjesec dana. Jedino sto me danas cijeli dan muci glavobolja. 

Ženice dal ste vi imale problema sa grčevima??

• Ivana270
    13. Srpanj 2019. 18:19

Pozdrav cure, nakon citanja i citanja vasih komentara, simptoma i iscekivanja trudnoce, evo pridruzujem se i ja. Danima me vec boli u trbuhu kao da cu dobit menstruaciju i malo mi se dize zeludac nakon sto pojedem nesto, ali meni to bude i inace u PMS-u. Mjesecnica mi triba doci za 5 dana, radila test prije 3 dana i bio je negativan, vjerovatno prerano jer sam nestrpljiva :D znam da samo moram pricekat jos koji dan i napravit test, da simptomi ne znace nista, ali mi je super kako vi tu podrzavate i bodrite jedna drugu sa savjetima pa sam se morala pridruzit :)) 

• didicaa1
    24. Srpanj 2019. 13:13

Evo citam sta sve pisete da vam i ja dodam komentar. Meni je kasnila 10 dana mens. Provjerila test za trudnocu negativan. Otisla doktoru na pregled uradila papa test..rekao mi je dobit ces za koji dan sigurno. Ako ne dobijes za 15 dana dodji opet. Dobila nalaze za papa test sve je okej samo neka mala upala. Proslo 15 dana jos. Opet uradim test za trudnocu negativan. Nisam dobila mens odem opet doktoru. Sve sam uradila sto se moglo uraditi. Rekao mi je nemas nikakvih naznaka za trudnocu. Izgleda da ti je pukla cista pa ti mens kasni.Dodji opet za 15 dana ako ne dobijes. Onda cu  vidjeti da li se radi o ranoj trudnoci.. Tacno mjesec dana jucer mi bilo kako mi nema mens. Non stop mi je bilo muka.. glad sam toliko osjecala po noci.. morala sam da ustajem da jedem jer me je zeludac bolio. Takodjer bolio me je i stomak a grudi su mi svakako ogromne jer nikad nisam spavala u grudnjaku a genetiku sam dobila od mame da samo ja u porodici imam ogromne grudi. Tako da su mi sada jako teske i bole na dodir i jos vece. Sigurna da cu dobiti 100% mens. Nisam dobila opet provjerim test za trudnocu kad ono +| | 
    Ja vam ne mogu opisati koliko sam se tresla od srece moj momak i ja smo u soku. Toliko nam je drago ne mogu vam opisati. Ubrzo idemo svom doktoru sva sam sretna. Ovo sam morala podijeliti s vama. Jer meni test nije uspio iz 2 puta bio je negativan ali treca sreca pozitivan. Tako da drage moje ne zurite se. Kad se najmanje budete nadali desit ce vam se plusic kao meni. A samo da znate mi smo jedno 3/4 mjeseca pokusavali da zatrudnim. I jos nesto izvinite sto cu ovako napisati ali ako bas zelite da zatrudnite radite pozu.. vi na stomaku a vas partner na vama s ledja. Meni je to uspjelo i nemojte trcati da se operete dole kad on u vas.. znate vec sta.. sacekajte malo pa se onda operite.. eto toliko dame moje 

Lavica27
    24. Srpanj 2019. 14:48

Didica meni je apsolutno nevjerojatno da je tebi menge kasnila mjesec dana i u medjuvremenu dva negativna testa. Ili imas nepravilne cikluse pa ti nije 10 dana kasnila kad si išla kod ginekologa,jer 10 dana nakon kašnjenja menstruacije treba biti vidljiva gestacijska i žumancana vrecica. Takodjer,beta bi već trebala biti ogromna. 

• didicaa1
    24. Srpanj 2019. 15:41

Ici cu ubrzo ginekologu i vidjet cemo sve. Ali mislim da se radi o toj ranoj trudnoci sve zavisi do zene kakvi su joj hormoni. Jer sam ja dobila mens u 14 godini.

Lavica27
    24. Srpanj 2019. 17:22

Ma didica  beta hcg je hormon trudnoće koji se apsolutno svima mora rasti kako bi se potvrdila trudnoća (odnosno odrzala) a i detektirala na kraju krajeva. Na tom principu i rade testovi, ocitava se razina beta hcg hormona u urinu. 
    Dobila ti menstruaciju s 10 ili 15 je apsolutno nebitno za to. 

• Jaki
    28. Srpanj 2019. 13:43

Bok...čitam što pišete i u panici sam...naime muž i ja smo ovaj mj počeli raditi na bebici...ima tjedan dana osjećam se kao da sam bolesna..grudi me malo bole na dodir..leđa me jako bole...nekad mi se u danu jave mučnine ali ne povraćam..lagane glavobolje..umorna sam stalno...uvijek je prisutan lagani pritisak na maternici..često piškim...i tokom dana znam imati lagana probadanja u jajnicima...jako sam razdražljiva..zanima me da li je to jednostavno jaki PMS jer imam dobiti za 6 dana ili je rani simptom trudnoće...kupila sam i test ali ga se bojim još upotrijebiti...hvala 😁

• suncica23
    08. Kolovoz 2019. 00:10

Zdravo drage.Nekoliko dana nakon odnosa poceo me boljeti donji dio stomaka,ne konstantno ali kada zaboli bude blago i kao da cu svake sekunde dobiti.Vec je proslo desetak dana i svaki dan me tako po malo zaboli.Par puta sam osjetila vrtoglavicu,popila kafu i odmah mi je bilo muka...apetit mi je skoroz oslabio,danas me poceo boljeti desni jajnik i i na dodir donji dio stomaka.Jos uvijek je prerano za test,moram sacekati jos 10 dana dok ne budem trebala dobiti.Da li po svemu opisanom imam neke sanse da sam trudna?Da li je neka od vas imala slicne bolove na pocetku trudnoce?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.