Cao .. :D
Zadnju mjesecnicu sam imala 19,2,2019 :) Plodni dani po kalendaru su mi poceli od 28.2. i trajali su kao do 6.3..
Za vrijeme plodnih dana sam imala obicni iscjedak,bolne dojke tokom cijele te sedmice, i na dan navodno ovulacije 6.3. mi se pojavilo smeđe,pri obrisu, imala sam od tad blage bolove i grčeve, sutradan cio dan je bilo kao roze, pri brisanju..nakon toga unormalilo se sve..Dojke su idalje bolne ali ne toliko kao za vrijeme plodnih dana.
Da napomenem imala sam problema sa candidom u decembru i januaru uspjesno sam je iskorijenila sa canesten kremom.
Februar i evo Mart do danas nema tragova ni simptoma Candide. :)
E sad mene zanima da li su to neki simptomi oplodnje ili samo PMS..
Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3
Ja sam isto nakon implantacije imala krvarenje, tamno smeđe, i bilo je vidljivo jedino na wc papiru. Imala sam i grčeve poput menstrualnih.
Sad, da li je i kod tebe to simptom trudnoće ili samo PMS, teško je reći 🙂
aha znaci moze bit jedno i drugo :D a vidjet cemo <3 hvala
Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3
Vjerovatno može. Simptomi trudnoće i PMSa često su slični 🙂
Ukoliko priželjkuješ trudnoću, želim da ti tako i bude 😉
Vjerovatno može. Simptomi trudnoće i PMSa često su slični 🙂
Ukoliko priželjkuješ trudnoću, želim da ti tako i bude 😉
Hvala shell nadam se da ce se moji snovi ostvariti <3
Pozdrav! Ja sam nova ovdje imam 26 god i friško udana. Imala sam odnos sa suprugom na dan ovulacije i imam redovit ciklus. Naime,vec par dana (5,6) nakon ovulacije imam neke promjene, ogromna zelja za hranom i kao da imam termita u sebi koji sve izjede..tasmanijska neman
Stalno mi se spava, cijeli dan se tako lijeno i šlampavo osjecam hahah, jede mi se posebno burek od sira i jogut te kupujem one ledo zagorske štrukle..
Osjecam nekako intenzivnije mirise i grudi su mi teže i osjetljivije.. znam da je još rano ali ipak ako se neka susrela sa istom situacijom i bila trudna eto neka me razveseli
nadam se da nije pms :) i da ce biti bebica a po kalendaru moguce je da test napravim za tri dana pa eto daj Boze :)
Nivea92
Pozdrav! Ja sam nova ovdjeimam 26 god i friško udana. Imala sam odnos sa suprugom na dan ovulacije i imam redovit ciklus. Naime,vec par dana (5,6) nakon ovulacije imam neke promjene, ogromna zelja za hranom i kao da imam termita u sebi koji sve izjede..tasmanijska neman
Stalno mi se spava, cijeli dan se tako lijeno i šlampavo osjecam hahah, jede mi se posebno burek od sira i jogut te kupujem one ledo zagorske štrukle..
Osjecam nekako intenzivnije mirise i grudi su mi teže i osjetljivije.. znam da je još rano ali ipak ako se neka susrela sa istom situacijom i bila trudna eto neka me razveseli
nadam se da nije pms :) i da ce biti bebica a po kalendaru moguce je da test napravim za tri dana pa eto daj Boze :)
Što se tiče bureka sa sirom i jogurta ja sam ga počela tamaniti oko 5 tjedna trudnoce, a sad sam 11tj i više uopce nemam apetit, niš mi se ne jede a ni ne osjećam glad 🙄 a grudi su mi pocele biti osjetljive tako par dana nakon ovulacije vrlo brzo 🤔
Želim ti svu srećuu i da test bude pozitivan 🤗🤗
Pozdrav! Ja sam nova ovdjeimam 26 god i friško udana. Imala sam odnos sa suprugom na dan ovulacije i imam redovit ciklus. Naime,vec par dana (5,6) nakon ovulacije imam neke promjene, ogromna zelja za hranom i kao da imam termita u sebi koji sve izjede..tasmanijska neman
Što se tiče bureka sa sirom i jogurta ja sam ga počela tamaniti oko 5 tjedna trudnoce, a sad sam 11tj i više uopce nemam apetit, niš mi se ne jede a ni ne osjećam glad 🙄 a grudi su mi pocele biti osjetljive tako par dana nakon ovulacije vrlo brzo 🤔
Želim ti svu srećuu i da test bude pozitivan 🤗🤗
Hvala ti! 😀🤗🤗
Nivea92
Pozdrav, evo ovako ja sam imala odnos sa deckom 17og marta, ovulaciju 18og vec nakog 4 dana grudi su pocele da me boluckaju ne mnogo ali bole 🥺 grceve imam kao strujica da me prodje na svakih sat vremena recimo nije konstantno, rano mi je da radim test ovo mi je osmi dan od O pa me zanima samo misljenje da li je to moguca trudnoca i kad da uradim test ? Hvala ☺️❤️
dobar dan ,
nova sam ovjde .
ciklusi su mi se poremetili i sada više ne mogu odrediti plodne dane.
zadnju m sam imala 04.03. prestala je 09.03. odnos sam imala odmah 10.03. tri dana nakon toga su me počele boljeti grudi , svakih sat idem mokriti, umorna sam več u 12.
inače me grudi bole 7 dana prije m, ovaj put je to i 20 dana prije ??
sljedeću m trebam dobiti 03.04.
radila sam danas test ali nije bio prvi urin, i test je bio negativan .
je li moguće da sam trudna ili ne? da li je prerano da test očita trudnoću ?'
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji