Pozdrav svima,
Imam pitanje, da li je netko imao slične simptome. Mjesečnica je redovita (eventualno dođe ranije ili kasnije 1-2 dana), ovulacija prema simptomima na sredini ciklusa. Ponekad imam bolnu ovulaciju, ali to se pojavi u neko popodnevno doba i do sljedećeg dana ujutro je sve ok. Ovaj mjesec smo imali nezaštićene odnose u vrijeme (kada bi trebala biti) ovulacije i 4-5 dana nakon nje me počeo poprilično boliti lijevi jajnik. Prvi dan nešto slabije, idući dan me probijalo, nakon toga par dana još uvijek bolno (ne tako jako, ali osjetim laganu bol). Uz to, mokrenje mi je učestalo, iscjedak prisutan. Pošto radimo na bebici, ima li nekih mogućnosti da bude plusić na testu? Ili bi ipak moglo biti nešto drugo posrijedi.
Hvala

Pozdrav drage
Da li je neka ostala trudna 2 mj nakon poroda??
Imala sam jednu mjesecnicu i evo trrbala bi stici ali je nema vec 2 dana.. :( imam obilniji iscjedak, bol u jajnocima kao pred mengu.. nemam iste simptome kao prethodnu trudnocu. Ima neko iskustva?
vidim da ti nitko nije odgovorio pa cu evo ja ako nije kasno :)
moja kuma je rodila i za 2 mjeseca opet trudna, svi smo ostali u šoku :)
imala je troje djece, isla na cetvrto rodila, kad ono evo i peto :)
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
cure, je li tko imao slicnu situaciju?
naime, mjesecnice su mi tocne, svakih 28 dana :)
zadnju sam imala 2.11., sljedeca je trebala doci 29.11. , ali evo jos je nema
nismo planirali trudnocu, ne pratimo plodne dane..
koristimo metodu prekinutog snosaja (znam da to nije nikakva zastita)
jedine simptome koje imam su teske i bolne grudi kao pred menstruaciju i lagane bolove kao kad trebam dobit...
prije dva dana sam stavila tampon jer sam bila uvjerena da cu dobit, kad sam ga izvadila na njemu je bio samo rozi iscjedak i od onda nista..
znam da trebam napraviti test i hocu :) samoe zanima je li jos nekome bilo ovako, a da je u pitanju bila trudnoca? :)
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Plus ❤️
Simptomi: lagani grcevi, bas kao da sam dobila al ugodni, probadanje u jajniku (desnom), par dana nakon kasnjenja bol u grudima, na pritisak vise kod pazuha.
cestitaaaam! :)
🧑 Curica 3 godine /2019.
Imam jedno pitajne ja i moj suprug imali smo odnose sa snosaj 5 i 6 dan prije men. Ocekivane imam redovite cikluse svaki 28/29dan. Danas je vec trebala doc a nije nisam spomenula da imam bolne grudi bolove u ledja I blaga mucnina jeli moguca trudnoca?
Pozdrav svima :) evo zanima me da li je mozda tko bio u slicnoj situaciji. Imala sam "menstruaciju" koja je bila drugacija no inace, trajala je 3 dana a 4. dan samo crvenkasta sluz i odjednom nestala. Prije te menstruacije grudi su me boljele valjda 10 - tak dana prije, imala temp. od 37 do 37,5 i povracala 2x. Nakon toga dobila tu menstruaciju a sad cesto idem na WC nocu, imam valunge, budim se preko mokra, mucnina, nagon za povracanjem, umor neopisivi, jutros jaka bol u predjelu maternice i osjecaj ko da cu procuriti, cak neki zvukovi ko da ce svaki cas krenuti M, a trebam dobiti za 2 tjedna. Sad je moje pitanje jel bila koja cura/zena u slicnoj situaciji da je imala M a saznala da je trudna? Ajmo trudnice javite se :)
Evo da se i ja ukljucim posto imam podosta pitanja.
Evo Ovako, zadnju menstruaciju sam imala 29. 12 uranila je u biti 5 dana.. A inače mi kasni po tjedan-dva zato mi je i bilo čudno što je uranila. Uz to bila je jako oskudna, trajala je 4 dana, ali jako malo sam krvarila. Od simptoma sad trenutno hm znači temp. 37. 1 već par dana, umor, grčevi u stomaku, nadutost,, glad (pogotovo navečer), plinovi(jedva ih kontroliram🙄) zgarsvica, I uz to ljubitelj sam Cole, moglo mi se reći ovisnik,, no zadnjih par dana mi je odbojna što mi je jako jako čudno, e sad.. Ja znam da ima puno foruma, ali evo lakše mi je kad napišem i dobijem makar pokoje vaše iskustvo, a i nekakvu podršku i nadicu.. S obzirom da jako želim bebicu.. Hvala unaprijed
Evo da se i ja ukljucim posto imam podosta pitanja.
Evo Ovako, zadnju menstruaciju sam imala 29. 12 uranila je u biti 5 dana.. A inače mi kasni po tjedan-dva zato mi je i bilo čudno što je uranila. Uz to bila je jako oskudna, trajala je 4 dana, ali jako malo sam krvarila. Od simptoma sad trenutno hm znači temp. 37. 1 već par dana, umor, grčevi u stomaku, nadutost,, glad (pogotovo navečer), plinovi(jedva ih kontroliram🙄) zgarsvica, I uz to ljubitelj sam Cole, moglo mi se reći ovisnik,, no zadnjih par dana mi je odbojna što mi je jako jako čudno, e sad.. Ja znam da ima puno foruma, ali evo lakše mi je kad napišem i dobijem makar pokoje vaše iskustvo, a i nekakvu podršku i nadicu.. S obzirom da jako želim bebicu.. Hvala unaprijed
A da napraviš test? 😁

cure, napravite test i gotovo! 14 kn najjeftinija trakica u mulleru, a prilično točna!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji