Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MammyD
    22. Lipanj 2018. 15:37

Drage dame pomozite,imam redvnu M, ovog mjeseca kasni 7 dana,bas kad je trebala doci poceli su bolovi u stomaku i grudima i neki cudan okus u ustima, bisam se mogla strpit pa Sam uradila test 3 dana kasnije i negativa. Juce Sam dobila smedji iscjedak i to je Sve, danas se nista ne desava osim sto moram u wc svakih pola sata. Grudi su prestale da me bole,Ali je sa to tan cudni okus u ustima jos tu! Ovo me iscekivanje izludjuje. A takt zelim bebu😔

• Mom_To_Be
    20. Srpanj 2018. 09:26

Meni ti je krajem 5. mjeseca pocelo krvarenje neko iz cistog mira, bol u trbuhu, temperatura, glavobolja, povracanje... otisla u doktorice ona me poslala snimat bubrege, jer je krvarenje bilo uvijek nakon mokrenja. I tu sam popila neke antibiotike. dobila uredno menstruaciju 16.6 i iduca je trebala biti 9.7. u meduvremenu grudi 2 broja vece skoro, hrana me pocela smetat, COKOLADA NI BLIZU :( burek takoder :(( mantanje, mucnine, umor, ucestalo mokrenje al sam sve to povezala s tom upalom jer je bila kao jaka upala zbog krvarenja. I jucer 19.7 mi menstruacija kasni vec debelih 10 dana a inace sam tocna ko svicarski sat. Lipo se zaputila u ljekarnu i napravila test. test u 3 sekunde pozitivan, ne da je poplavio + nego je pocrnio. Ja sama u sebi "Aha, znaci trudna san na kvadrat". Jos sam test radila navecer u 22h
    Tako da mislin da je moguce da si trudna, ja san mislila da san sebi ufilmala simptome kao jer mi kasni, al ne moze ti se toliko stvari poklapat... mokrim i ja svako sat vremena, grudi su velike al ne bole niti malo vise

Eni.6
    20. Srpanj 2018. 20:27

Zasto ne uradis test krvi? Odmah ces znati sta je

To get the code: Tap and

• smijalica94
    24. Srpanj 2018. 13:40

Ja sam prije 15 dana imala prvi, a prije 10 dana drugi odnos. Oba puta je bilo bez zastite ali kratko i lagano. Moj muz nije bio ni blizu. Drugi odnos je po kalendaru bio 4 dana pre ovulacije. Danas 10ti dan od drugog nezasticenog odnosa sam radila kucni test i negativan je. Da li da uradim i beta hcg iz krvi? Napominjem da sam tek zapocela seksualnu aktivnost. Da li je moguce odmah? Iskreno, u braku sam tek 15 dana i ne bih zeljela da odmah ostanem u drugom stanju iako obozavam decu. Osecam blagu bol u donjem delu stomaka, tacnije jajnika i malo tripujem da mi se gadi. Boli me i lijeva dojka na jaci dodir. Za 7 dana bi trebalo da dobijem menstruaciju. Sta da radim? Hvala Vam unapred.

barbiemama
    24. Srpanj 2018. 14:09

suprug nije svršio u tebe? ne trebaš se unaprijed brinuti. šanse za začećem su nikakve. napravi test ukoliko menstruacija bude kasnila. ovako si bezveze radiš stres. i ubuduće koristite neki oblik zaštite, ako ne želiš još ostati trudna :)

• smijalica94
    24. Srpanj 2018. 15:25

barbiemama

suprug nije svršio u tebe? ne trebaš se unaprijed brinuti. šanse za začećem su nikakve. napravi test ukoliko menstruacija bude kasnila. ovako si bezveze radiš stres. i ubuduće koristite neki oblik zaštite, ako ne želiš još ostati trudna :)

Nije, kaze da nije bilo ni blizu. Znate da muskarci mrze kondome :D a ja ne smijem koristiti pilule, ali posle ta dva odnosa redovno koristimo zastitu. Znam da su sanse skoro nikakve ali se plasim. E sad ovi simptomi mogu biti od brige a moze biti da sam trudna. Jedan deo mene bi se razocarao da sam u drugon stanju a drugi deo se raduje. Ne znam, zbunjena sam. Svakako bi bilo bolje pricekati jos koji mesec. Hvala Vam puno na odgovoru. 

• katarina-polj
    27. Srpanj 2018. 00:59

Dragi i ja radimo na bebi ..plodni dani su mi bili 08-14.07
    Imam bolove kao pred mjesečnicu kao da ću svaki čas dobiti i nekakav bijeli iscjedak..užasno sam napuhnute i grudi me bole... test ću raditi kroz par dana ali me zanimaju vaša misljenja☺️☺️

barbiemama
    27. Srpanj 2018. 10:49

Emina Zgd

Dragi i ja radimo na bebi ..plodni dani su mi bili 08-14.07
    Imam bolove kao pred mjesečnicu kao da ću svaki čas dobiti i nekakav bijeli iscjedak..užasno sam napuhnute i grudi me bole… test ću raditi kroz par dana ali me zanimaju vaša misljenja☺️☺️

bijeli iscjedak je moguć i pred menstruaciju, kao i svi ti ostali simptomi. a moguće je da si i trudna. napravi test ako ti menga bude kasnila.

moji simptomi su bili ... kašnjenje menstruacije, bolovi kao da će doći (ali nekako rjeđe nego što me je inače bolilo pred mengu, znači ... jednom dnevno bi me nešto nalik tome zabolilo) i češće mokrenje. svi ostali simptomi su bili identični simptomima menstruacije i po njjima nikad ne bih znala. grudi su mi se uvijek napuhale i bolile me prije menge, uvijek sam imala neki bijeli iscjedak i ništa posebno mi se nije jelo u odnosu na inače.

• Emkica
    01. Kolovoz 2018. 00:56

Zdravo mame, poslednju menstruaciju sam imala 30.6. I trajala je citava dva dana, u malim kolicinama. Dobijam na 28 dana, medjutim danas je vec 1.7, ja nisam dobila. Imam mucninu, nesanicu, grceve u stomaku kao da mi se ide na wc, ali nista. Par dana pre nego sto dobijem boli me kicma,i grudi. Sada nista sem mucnine. 
    Zanima me, da li postoji mogucnost da sam trudna, odnose nisam imala mesec dana, pre poslednje menstruacije imala sam odnose. Hvala unapred 🤗 

dea32
    01. Kolovoz 2018. 07:38

Emilija Petrovic

Zdravo mame, poslednju menstruaciju sam imala 30.6. I trajala je citava dva dana, u malim kolicinama. Dobijam na 28 dana, medjutim danas je vec 1.7, ja nisam dobila. Imam mucninu, nesanicu, grceve u stomaku kao da mi se ide na wc, ali nista. Par dana pre nego sto dobijem boli me kicma,i grudi. Sada nista sem mucnine.
    Zanima me, da li postoji mogucnost da sam trudna, odnose nisam imala mesec dana, pre poslednje menstruacije imala sam odnose. Hvala unapred 🤗

Moguce da ovo krvarenje 30.6 sto kazes da je bila menstruacija, to nije bila, vec krvarenje u trudnoci ili implatacijsko. Ako su ti menstruacije inace dulje i obilnije, ovo definitivno je cudno, tako da je moguce da si trudna vec skoro 2 mj.
    Ja bi prvo napravila test, eventualno vadenje bete iz krvi i pregled ginekologa..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.