Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emkica
    01. Kolovoz 2018. 08:42

dea32

Emilija Petrovic

Zdravo mame, poslednju menstruaciju sam imala 30.6. I trajala je citava dva dana, u malim kolicinama. Dobijam na 28 dana, medjutim danas je vec 1.7, ja nisam dobila. Imam mucninu, nesanicu, grceve u stomaku kao da mi se ide na wc, ali nista. Par dana pre nego sto dobijem boli me kicma,i grudi. Sada nista sem mucnine.
    Zanima me, da li postoji mogucnost da sam trudna, odnose nisam imala mesec dana, pre poslednje menstruacije imala sam odnose. Hvala unapred 🤗

Moguce da ovo krvarenje 30.6 sto kazes da je bila menstruacija, to nije bila, vec krvarenje u trudnoci ili implatacijsko. Ako su ti menstruacije inace dulje i obilnije, ovo definitivno je cudno, tako da je moguce da si trudna vec skoro 2 mj.
    Ja bi prvo napravila test, eventualno vadenje bete iz krvi i pregled ginekologa..

Sacekacu jos 3-4 dana, i radim test. 
    Inace, meni najduze traje 4 dana, s tim sto vidim razliku u kolicini koja mi inace ide, i koliko je isla proslog meseca. Ne radimo na bebi, ali svakako bi smo bili srecni 🤗 Hvala draga! 

Omerta
    31. Kolovoz 2018. 15:19

Da li je koja imala prozirni sluzavi iscjedak kao jedan od ranijih simptoma? Sad sam na otprilike 8dpo, znaci jos 5-6 dana do (ne)ocekivane m. A prekjucer sam imala kao blage menga bolove. Implantacija? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• kate0900
    04. Rujan 2018. 19:28

Pozdrav buduce mame! 
    Zadnju menstruaciju sam imala 24.7. I trajala je 5 dana, dva dana manje nego inace. U 8 mjesecu uopce nije bilo menstruacije. Osjecam kao da mi se tijelo mjenja. Radila sam test za trudnocu vise puta no bio je negativan. U zadnjih tjedan dana sam jako naduta te imam zgaravicu, bolove u jajnicima, osjecaj mucnice, i slavu glavobolju. Cesce odlazim na wc i osjecam razne mirise. 
    Sto vi mislite? 

• kate0900
    04. Rujan 2018. 19:28

Pozdrav buduce mame! 
    Zadnju menstruaciju sam imala 24.7. I trajala je 5 dana, dva dana manje nego inace. U 8 mjesecu uopce nije bilo menstruacije. Osjecam kao da mi se tijelo mjenja. Radila sam test za trudnocu vise puta no bio je negativan. U zadnjih tjedan dana sam jako naduta te imam zgaravicu, bolove u jajnicima, osjecaj mucnice, i slavu glavobolju. Cesce odlazim na wc i osjecam razne mirise. 
    Sto vi mislite? 

• kate0900
    04. Rujan 2018. 19:31

Pozdrav buduce mame! 
    Sto vi mislite? 

ms_3197
    10. Rujan 2018. 14:52

Drage buduce mame, 
    Naime menstrucija mi kasni 8. Dan i jutros sam napravila test na prvi jutarnji urin, test je odmah pokazao dvije crte, nema dvojbe da je test pozitivan. Zadnju menstruacije sam imala 4.8. Sto bi znacilo da sam 6. Tjedana trudna, no ja nemam apsolutno nikakve simptome osim jakih grceva i bolova u jajnicima. Sutra cu ici doktoru, ali zanima me da li je to normalno?? Nikako nisam mislila da sam trudna test sam napravila cisto jer mi kasni menstrucija i inace imam neredovit ciklus.. 

10. Rujan 2018. 15:19

ms_3197

Drage buduce mame,
    Naime menstrucija mi kasni 8. Dan i jutros sam napravila test na prvi jutarnji urin, test je odmah pokazao dvije crte, nema dvojbe da je test pozitivan. Zadnju menstruacije sam imala 4.8. Sto bi znacilo da sam 6. Tjedana trudna, no ja nemam apsolutno nikakve simptome osim jakih grceva i bolova u jajnicima. Sutra cu ici doktoru, ali zanima me da li je to normalno?? Nikako nisam mislila da sam trudna test sam napravila cisto jer mi kasni menstrucija i inace imam neredovit ciklus..

Pozdrav..Čestitke na trudnoći😀
    Bolovi u jajnicima su "normalni" u trudnoći, tako sam i ja cijelo vrijeme mislila da ću svaki čas procuriti,baš zbog toga..a test sam radila 11 dan kašnjenja,iz znatiželje više nego da sam mislila da će biti +..eto moj plus od 3 mjeseca se upravo napapao i spava☺️...isto tako je normalno da nemaš još simptoma,neke žene su sretne pa simptomi izostanu ili se pojave kasnije dok druge muku muče od početka s bolnim cickama,mučninama i ostalim tegobama tog divnog perioda-trudnoće🙂. Sretno na pregledu i nek sve bude u redu do kraja,što kažu školski🙂.

ms_3197
    10. Rujan 2018. 15:42

Hvala, skroz sam u soku ni sama ne znam kako se osjecam od jutros i bas mi je to cudno sto nemam nikakve simptome, test sam napravila iz znatizelje 99% uvjerena da nisam trudna, a kad ono iznenadenje 

Timi95
    10. Rujan 2018. 18:21

Pozz meni su mucnine pocele tek u 8. tjednu, a do tada sam imala bol slicnu upali mjehura i puna usta sline, ostalo sve kao pred M 🙂

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

zadranka86
    10. Rujan 2018. 19:08

ms_3197

Hvala, skroz sam u soku ni sama ne znam kako se osjecam od jutros i bas mi je to cudno sto nemam nikakve simptome, test sam napravila iz znatizelje 99% uvjerena da nisam trudna, a kad ono iznenadenje

Doci ce simptomi mozda kasnije a mozda te i zaobidu sve je to normalno..pa i bolovi lagani i osjecaj da ces svaki tren procurit..sretno i uzivaj ..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.