Zdravo, nova sam na forumu. Moj problem je isti kao i kod većine trudilica, pokusavam ostati trudna vec 5 mjeseci, znam da to nije previse dug period, ali svaki mjesec kad dobijem menstruaciju srusi mi se svijet. Sad opet cekam, trebam dobiti za 5 dana, boli me stomak, grudi su mi bolne pocele biti od samog završetka ovulacije. Jos nesto sto trebam napomenuti jeste da imam upale vec par mjeseci, pila sam antibiotike, koristila vaginalete ali nakon kontrole ginekolog mi je ustanovio da i dalje imam upalu. Pijem cajeve razne, vrkutu, macinu travu, koristim kantarionovo ulje. Imate li neki savjet, posebno od onih koje su trudne ili vec imaju djecu. Hvala unaprijed i nadam se da nisam previse odužila. 😊
Zdravo, nova sam na forumu. Moj problem je isti kao i kod većine trudilica, pokusavam ostati trudna vec 5 mjeseci, znam da to nije previse dug period, ali svaki mjesec kad dobijem menstruaciju srusi mi se svijet. Sad opet cekam, trebam dobiti za 5 dana, boli me stomak, grudi su mi bolne pocele biti od samog završetka ovulacije. Jos nesto sto trebam napomenuti jeste da imam upale vec par mjeseci, pila sam antibiotike, koristila vaginalete ali nakon kontrole ginekolog mi je ustanovio da i dalje imam upalu. Pijem cajeve razne, vrkutu, macinu travu, koristim kantarionovo ulje. Imate li neki savjet, posebno od onih koje su trudne ili vec imaju djecu. Hvala unaprijed i nadam se da nisam previse odužila. 😊
Hej! Nadam se da znas da nikako nije preporucljivo zaceti ako imas bilo kakvu upalu, bakteriju itd. Jako je veliki rizik od spontanog. Imas redovan ciklus? Pratis plodne dane?
Jel' ti radio gin.barem briseve? Papa uredan? Moj savjet ti je da ga svakako trazis te osnovne pretrage.
Cudno ako ti nije napravio briseve vec ako nisi reagirala na antibiotik.
Jeste, pri pregledu je vidio da imam i dalje upalu, ali cekam rezultate, radio mi je ultrazvuk rekao da je sve uredno, nije rekao da ne smijem ostati trudna, pricala sam sa nekoliko zena koje su u trudnoci imale upalu, sve je proslo uredu. Zao mi je da mi vrijeme prolazi, jer kako da znam da Ce upala uskoro nestati. Menstruacije su tu i tamo redovne, nekad kasni par dana, a nekad i vise, pa se ponadam da sam trudna. Hvala vam na savjetima i informacijama.
Drage moje imam problemcic, 9.9 sam imala Menstruaciju danas sam trebala dobiti i mislila sam da sam dobila ali ipak to nije Menstruacija, imam jako taman smeđi iscjedak.
Partner i ja radimo na bebici, pa zanima me vaše misljenje, hvala unaprijed 😘
Tebi onda m već dosta kasni, jesi radila test ?
Sori, sad vidim da si napisala da si tek danas trebala dobiti. Zar ti je ciklus 5 tjedana ? Meni je bila zadnja m 9.9, imala sam malo krvarenje ali prije 10 dana. Ginekolog mi je dao Utrogestan, beta je uredna i sad čekam pregled sljedeći tjedan. Doduše krv nije bila tamna kao tebi nego više roza... Najbolje da odes doktoru što prije.
Pozdrav djevojke :)
M mi kasni dva dana, napravila sam test-jedva vidljiva crtica. Nekako mislim da se nebi ni pojavila ako nema nicega :)
Simptomi su mi lagani onaj osjecaj u trbuhu kao kad dobim i tu i tamo me bocne u jajniku ali malo. Iscjedak bijeli nista obilno.
Jako se ndamo i ponoviti cu test sljedeci tjedan.
Sto vi mislite? Simptomi mogu biti isto kao i pms?
Hvala :))

2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Rosa po meni je to trudnoca u pitanju, bez obzira sto je slaba. Mozes i prije ponoviti ako je plus sad salbo vidljiv vec za 2-3 dana bi trebao biti jaci. Sretno

Budem u pon ili uto, tada ce ako je sigurno biti jace.
Od popodneva bas osjecaj u trbuhu kao da cu dobiti i bol u ledima (to sve cim sam malo vise aktivnija pa npr legnem)
Hvala :))

2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Plus ❤️
Simptomi: lagani grcevi, bas kao da sam dobila al ugodni, probadanje u jajniku (desnom), par dana nakon kasnjenja bol u grudima, na pritisak vise kod pazuha.

2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji