Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2018. 16:50

pepe1907

evo i moje slikice jedan dan nakon kašnjenja…simptomi su tu..a.probada me.ko da svaki čas moram dobit, ne znam.dal.je to normalno..
    sutra radim još jedan test. jer sam nestrpljiva…ovaj je najjeftiniji iz mullera…tak se slabo vidi ova druga..

Slabo se vidi ali se vidi😀...ponovi testić da potvrdiš ali po meni je ovo pozitivno kolko god da je blijeda.Ja sam.iz mullera uzela isto, al ne te trakice nego onaj plastični, pokazao je za par sekundi(ali 12i dan kašnjenja sam radila😀). Normalan je osjećaj ko da moraš dobiti, i to je simptom trudnoće, tak ćeš se još neko vrijeme osjećati, meni je bilo cca do 16, 17 tjedana😁.Sretno😀

• Karla96
    09. Travanj 2018. 22:52

Nisam mogla izdrzati sutra ujutro pa sam napravila sad test :/ ali izgleda da je negativno.. mozda da probam ujutro? 🤔🤔

Christeen3107
    12. Travanj 2018. 17:31

Karla96

Nisam mogla izdrzati sutra ujutro pa sam napravila sad test :/ ali izgleda da je negativno.. mozda da probam ujutro? 🤔🤔

Koliko ti sad kasni vec? Ja sam radila 3dana prije kasnjenja i to popodne i plusic je bio bas izrazen. :) Sad, ne znam. Mozda je implatacija bila kasnije tebi..a moze biri i da je biokemijska..meni je bio tako slabi plusic kad mi je kasnila jedno 5,6 dana..i ja se ponadala i drigi dan dobila M 😂🙈 al drzim fige da bude nekaj :)

• Karla96
    12. Travanj 2018. 22:00

Sad vec 12 dana kasni. Nisam pravila drugi test, mislim da ce vjestica doci uskoro.. a bas sam se ponadala da je to to ovaj put :/

• Sophie
    13. Travanj 2018. 12:44

Drage sve!  Dobila sam M na dan kad sam trebala,  bila mi je malo jaca nego inace,  a simptomi uobicajeni + mucnina koju inace nemam nikad. Ta mucnina se nastavlja i 4 dan nakon kraja M (ali bez povracanja) i bol u donjem dijelu trbuha..  Da li je itko imao slicna iskustva i da je T u pitanju?..  Hvala

• Enna010
    13. Travanj 2018. 20:01

Ana Horvat moguce je znam djevojku koja je dva mjeseca regularno imala ciklus i bila trudna.. najbolje da napravis test

• esperabak
    15. Travanj 2018. 18:12

Neke žene zaista imaju vaginalna krvarenja tokom trudnoće i neke čak prijavljuju krvarenje koje deluje kao regularna menstruacija. Međutim, vaginalno krvarenje koje se dešava u trudnoći nije isto što i menstruacija. 

Menstruacija se dešava samo ako niste trudni: tačnije, svakog meseca uterus izgradi deblju maramicu punu krvi kao pripremu za razboj embriona. Ukoliko niste trudni tog meseca ta maramica i krv se unište - i to je menstrualni period.

Međutim, ako jaje krene da se razvija i smesti u maramicu, hormoni govore maramici da ostane u tom položaju kako bi podržalo razvoj bebe. Samim, tim će ostati netaknuta i vi nećete imati menstruaciju do kraja trudnoće.

Dodatno, pre mesec dana lansiran je sajt Drugo Stanje na kojem možete pročitati više o trudnoći po nedeljama: https://www.drugostanje.rs

• Lina1975
    31. Svibanj 2018. 14:37

Nova sam ovde imam troje dece,menstruacija mi je redovna godinama,tre trebala sam dobiti 22.5.imala sam uobičajene grčeve u stomaku i bolove u grudima, danas me ne bole grudi a juče kap roze krvi a danas malo braon boje samo kad se obrisem, osećam neki pritisak dole baš dole,a u ustima ispod jezika čudan ukus kao živa, inače mi nije muka molim vas pišite mi dali je trudnoća

31. Svibanj 2018. 14:45

Lina1975

Nova sam ovde imam troje dece,menstruacija mi je redovna godinama,tre trebala sam dobiti 22.5.imala sam uobičajene grčeve u stomaku i bolove u grudima, danas me ne bole grudi a juče kap roze krvi a danas malo braon boje samo kad se obrisem, osećam neki pritisak dole baš dole,a u ustima ispod jezika čudan ukus kao živa, inače mi nije muka molim vas pišite mi dali je trudnoća

Mogla bi biti trudnoća,napravite test da budete sigurni. Ovo kapanje krvi može biti implatacijsko krvarenje..

mamika3
    31. Svibanj 2018. 16:01

Lina Zasto nisi test napravila?Ako je mjesecnica redovna ,a sad kasni moguce je!Nakon 8 dana kasnjenja plus bi se odmah trebao vidjet

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.