Tina82,jutro,nazalost nista od moje betice. Idemo dalje u sljedeci krug 💪 sretno svima curke 😘
A jojjj... Jako mi je zao😥 ..idemo dalje 💪💪. Ja jos nisam procurila a sve simptome koje sam imama odgovaraju PMS danas me ni cice vise ne bole busa se ispuhala . Kaj reci .. idemo dalje ♥️🤞🤞 za nase mrvice ♥️🤞🙏
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Tina82,jutro,nazalost nista od moje betice. Idemo dalje u sljedeci krug 💪 sretno svima curke 😘
A jojjj… Jako mi je zao😥 ..idemo dalje 💪💪. Ja jos nisam procurila a sve simptome koje sam imama odgovaraju PMS danas me ni cice vise ne bole busa se ispuhala . Kaj reci .. idemo dalje ♥️🤞🤞 za nase mrvice ♥️🤞🙏
Mene su noćas dva puta probudili grčevi, a sada sam ok. Jučer su boljeli opet i jajnici. Ali Tina82, nemoj vec sad biti obeshrabrena. Sve je moguće, apsolutno nema pravila kod simptoma. Drš'se do utorka!
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
A jojjj… Jako mi je zao😥 ..idemo dalje 💪💪. Ja jos nisam procurila a sve simptome koje sam imama odgovaraju PMS danas me ni cice vise ne bole busa se ispuhala . Kaj reci .. idemo dalje ♥️🤞🤞 za nase mrvice ♥️🤞🙏
Mene su noćas dva puta probudili grčevi, a sada sam ok. Jučer su boljeli opet i jajnici. Ali Tina82, nemoj vec sad biti obeshrabrena. Sve je moguće, apsolutno nema pravila kod simptoma. Drš'se do utorka!
Hvala ti puno
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Curke hvala vam svima na lijepim riječima... isplakala sam se i previše... ali idemo dalje nema predaje, ljubim vas sve ❤️
Jako mi je žao ali samo pozitivno,biti će sigurno ❤
Da li zna koja curka kad otprilike oni jave za smrzalice ? Da li ima smrzalica.
Meni su javili peti dan od punkcije jer ih prate toliko dana, taj dan su ih i zaledili.
Meni su javili peti dan od punkcije jer ih prate toliko dana, taj dan su ih i zaledili.
Evo taman su javili. Imamo dva 🥰
Super, drzim fige prije svega za betu😍
Jao, pa to je super! 🤗🤗🙂🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Sortiraj odgovore
Najstariji