Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • šesnica
    29. Listopad 2021. 12:38

Tebi je beta u utorak,srijedu? Koji ti je ovo postupak po redu?

Lucky785
    29. Listopad 2021. 12:41

šesnica

Tebi je beta u utorak,srijedu? Koji ti je ovo postupak po redu?

U srijedu. Ovo mi je prvi IVF. I dalje se optimistično nadam da i zadnji! 😄

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• šesnica
    29. Listopad 2021. 12:55

Oo pa bravooo. Kod mene u društvu su svi bili te sreće pa je iz prvog puta. Ja se nadam trećoj sreći ❤

• šesnica
    29. Listopad 2021. 12:56

Da li imate kakav problem ili? Ako smijem pitati naravno.

Lucky785
    29. Listopad 2021. 13:53

šesnica

Oo pa bravooo. Kod mene u društvu su svi bili te sreće pa je iz prvog puta. Ja se nadam trećoj sreći ❤

Onda mora biti treća! ❤❤❤

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lucky785
    29. Listopad 2021. 13:55

šesnica

Koliko znamo zasad, nemamo. Baš svi hormoni uredni, spermiogram isto. Jedini eventualni problem je moj nizak AMH - 11.2. Imala sam operaciju ciste na jajniku prije 2 godine pa je vjerojatno to smanjilo AMH. A vi? 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• šesnica
    29. Listopad 2021. 14:23

Lucky785

šesnica

Koliko znamo zasad, nemamo. Baš svi hormoni uredni, spermiogram isto. Jedini eventualni problem je moj nizak AMH - 11.2. Imala sam operaciju ciste na jajniku prije 2 godine pa je vjerojatno to smanjilo AMH. A vi?

Pa kod mene je za sad sve u redu, rekla sam ako ovaj put ne uspije onda idem na svoju ruku obaviti neke preglede... a muž ima oligoteratozoospermia 😊
    Mi smo tu odmah krenuli s ovim,nismo čekali. Nakon 6 mj pokušavanja smo obavili prve preglede  a nakon dva mjeseca od pregleda smo bili već na konzultacijama za IVF

Rita89
    29. Listopad 2021. 14:28

Pozdrav, cure, pratim vas ovih dana... I ljubomorna sam na sve vaše simptome... Ja nisam imala ništa, baš ništa... Jučer su me počele lagano boliti grudi i bila sam presretna, stalno sam ih dirala da me bole... Ali danas opet ništa... Baš sam tužna... Ovo mi je sedmi put, doktorica je i sama rekla da više ne zna šta bi sa mnom... Danas mi je 9dnt dvije blastocista... I mi nemamo dijagnozu, neće se primiti... Međutim, kako sam ovaj put istraživala nakon što mi je dala Decortin, vidjela sam da se kao nemogućnost začeća smatraju te autoimune bolest, upale... Kao npr. reumatoidni artritis... Ja joj to nikad nisam rekla da imam jer nisam imala pojma da je važno... Idući put svakako reći... Odnosno nije kod mene nešto jako, ali išla sam na HLA tipizaciju i u krvi je pokazalo da imam RA, ali nemam posljedice... Pretužna sam, ne zbog mene, već mi je teško opet stati pred sve ljude i objašnjavati da ni ovaj sedmi put ništa... 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Lucky785
    29. Listopad 2021. 15:09

Rita89

Pozdrav, cure, pratim vas ovih dana… I ljubomorna sam na sve vaše simptome… Ja nisam imala ništa, baš ništa… Jučer su me počele lagano boliti grudi i bila sam presretna, stalno sam ih dirala da me bole… Ali danas opet ništa… Baš sam tužna… Ovo mi je sedmi put, doktorica je i sama rekla da više ne zna šta bi sa mnom… Danas mi je 9dnt dvije blastocista… I mi nemamo dijagnozu, neće se primiti… Međutim, kako sam ovaj put istraživala nakon što mi je dala Decortin, vidjela sam da se kao nemogućnost začeća smatraju te autoimune bolest, upale… Kao npr. reumatoidni artritis… Ja joj to nikad nisam rekla da imam jer nisam imala pojma da je važno… Idući put svakako reći… Odnosno nije kod mene nešto jako, ali išla sam na HLA tipizaciju i u krvi je pokazalo da imam RA, ali nemam posljedice… Pretužna sam, ne zbog mene, već mi je teško opet stati pred sve ljude i objašnjavati da ni ovaj sedmi put ništa…

Stvarno mi je žao što itko mora toliko puta ovo prolaziti. Većina doktora uopće ne spominje sve pretrage koji bi bile korisne i mogle pomoći u pronalaženju uzroka te i nekakve odgovarajuće terapije ako postoji neki problem. Očito postoji nešto u našim organizmima što koči implantaciju ili daljnji razvoj. Svakako napravite što god još možete od pretraga, nije kasno dok god ste još uvijek plodni! 
    Razumijem vas što se tiče objašnjavanja ljudima jer mi je priroda posla takva da abnormalno puno ljudi zna kad i koliko me nema na poslu i zašto pa pitanja postanu iritantna, no za to nema lijeka osim što manje nerviranja oko toga jer je to ionako nebitno u cijeloj priči. Koncentrirajte se na sebe i na to da ako se da, da se pronađe uzrok neuspjelim pokušajima. 🙏

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

Lucky785
    29. Listopad 2021. 15:13

Rita89

Pozdrav, cure, pratim vas ovih dana… I ljubomorna sam na sve vaše simptome… Ja nisam imala ništa, baš ništa… Jučer su me počele lagano boliti grudi i bila sam presretna, stalno sam ih dirala da me bole… Ali danas opet ništa… Baš sam tužna… Ovo mi je sedmi put, doktorica je i sama rekla da više ne zna šta bi sa mnom… Danas mi je 9dnt dvije blastocista… I mi nemamo dijagnozu, neće se primiti… Međutim, kako sam ovaj put istraživala nakon što mi je dala Decortin, vidjela sam da se kao nemogućnost začeća smatraju te autoimune bolest, upale… Kao npr. reumatoidni artritis… Ja joj to nikad nisam rekla da imam jer nisam imala pojma da je važno… Idući put svakako reći… Odnosno nije kod mene nešto jako, ali išla sam na HLA tipizaciju i u krvi je pokazalo da imam RA, ali nemam posljedice… Pretužna sam, ne zbog mene, već mi je teško opet stati pred sve ljude i objašnjavati da ni ovaj sedmi put ništa…

A što se simptoma tiče, nemoj biti ljubomorna jer su oni posljedica svih hormona koji su nam tijekom postupka šokirali organizam. U pozadini tih simptoma ili ne simptoma može i ne mora biti trudnoća jer koliko shvaćam, simptomi i uspješan postupak najčešće nisu povezani. 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.