Pozdrav ženice ,bila sam danas na transferu, imamo kako kažu 9 stanica s kojima mogu raditi. Vratili su dvije, u cetvrtak mi je bila punkcija. Za ostale moram čekati da li će biti za zalediti.
Međutim nova stvar je da sada i ja imam loših stanica ? Zadnja dva puta i na svaki moj upit da li je sve u redu i da li trebam neke dodatne pretrage napraviti je bilo nene, nema potrebe ,vi ste mladi i zdravi.
Da mi se objasni kako misle loše stanice ,prvo za čuti, bilo je pa znate kod mladih ljudi su inače dobre stanice a kod vas ima jako dobrih i jako loših? Daljnjeg objašnjenja nema, komunikacija i pristup kataaaastrofaaaa. Pristup je bio kao da ja njoj moram davati odgovore. Užas! Ja sam sada s upitnikom iznad glave , što bi to sve trebalo znaciti?Grozno sam nanervirana. Više mi ih je puna kapa, te flegmaticnosti. Kao da je to ništa što treba prolaziti, od bockanja, punkcije pa do tog iščekivanja i negativnih rezultata. Nadam se da će sve proći okej….
I meni malo smeta manjak informacije koje dobivamo… Svo osoblje je drago i ugodno se osjećaš, ali nedostaje puno informacija. Sve moraš sam istraživati i pitati za skoro svaku sitnicu jer ti govore samo ono osnovno.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Pozdrav ženice ,bila sam danas na transferu, imamo kako kažu 9 stanica s kojima mogu raditi. Vratili su dvije, u cetvrtak mi je bila punkcija. Za ostale moram čekati da li će biti za zalediti.
Međutim nova stvar je da sada i ja imam loših stanica ? Zadnja dva puta i na svaki moj upit da li je sve u redu i da li trebam neke dodatne pretrage napraviti je bilo nene, nema potrebe ,vi ste mladi i zdravi.
Da mi se objasni kako misle loše stanice ,prvo za čuti, bilo je pa znate kod mladih ljudi su inače dobre stanice a kod vas ima jako dobrih i jako loših? Daljnjeg objašnjenja nema, komunikacija i pristup kataaaastrofaaaa. Pristup je bio kao da ja njoj moram davati odgovore. Užas! Ja sam sada s upitnikom iznad glave , što bi to sve trebalo znaciti?Grozno sam nanervirana. Više mi ih je puna kapa, te flegmaticnosti. Kao da je to ništa što treba prolaziti, od bockanja, punkcije pa do tog iščekivanja i negativnih rezultata. Nadam se da će sve proći okej….
I meni malo smeta manjak informacije koje dobivamo… Svo osoblje je drago i ugodno se osjećaš, ali nedostaje puno informacija. Sve moraš sam istraživati i pitati za skoro svaku sitnicu jer ti govore samo ono osnovno.
Danas sam opet bila i opet nikakve informacije... sutra isto idem, vratili su mi dva jer sam ja inzistirala,njih je bilo strah, oni su tili jedan. Pa su se tamo prepirali oce li dva ili će jedan... i sad moram radi toga doći danas i sutra da vide oce li doći to hiper. Ja se dobro osjećam ,jesam napuhana ali ništa strašno... prvi put je bilo puno gore. Jedva sam hodala.
Također sam dobila danas Brevactid 1000 da si dam tokom dana.
Ma ne znam sto bi ti rekla. Baš to,moraš se sam informirati, inač od njih ništa...
Ja se zasad nekako tješim time da nisam nikad imala grčeve ovolko dugo prije mensturacije. A sad, možda je to sve samo od silnih hormona. 🤷♀️
Ajme, da - zadnjih 2-3 dana mi se abnormalno spava. Spavam do 7, pola 8(što je za mene neuobičajeno dugo), moram odspavati popodne i onda mi se spava već navečer od 19h nadalje. Jedva dočekam stavljanje posljednjeg Utrogestana. 🙈🤣 A drugu noc nakon et nisam skoro uopce mogla spavati. 🙈 Koje su to sve oscilacije!
Znači nadamo se velikoj beti 2.11.! 🙂
Hej samo da ti javim da sam i ja jedva cekala stavljanje zadnjeg utrogestana…i ostala trudna i morala ga stavljati do 16.tt…hahaha..takva je terapija kod nas cura u postupku…tako da se ja naaaadaaaam da ćeš i ti i ostale cure jos jako dugo stavljati utrogestane….😍😍💓💓💓💗
To si bas dobro rekla 🤣 neka bude pozitivno pa lako za utorgestan hahah
Ja se zasad nekako tješim time da nisam nikad imala grčeve ovolko dugo prije mensturacije. A sad, možda je to sve samo od silnih hormona. 🤷♀️
Ajme, da - zadnjih 2-3 dana mi se abnormalno spava. Spavam do 7, pola 8(što je za mene neuobičajeno dugo), moram odspavati popodne i onda mi se spava već navečer od 19h nadalje. Jedva dočekam stavljanje posljednjeg Utrogestana. 🙈🤣 A drugu noc nakon et nisam skoro uopce mogla spavati. 🙈 Koje su to sve oscilacije!
Hej samo da ti javim da sam i ja jedva cekala stavljanje zadnjeg utrogestana…i ostala trudna i morala ga stavljati do 16.tt…hahaha..takva je terapija kod nas cura u postupku…tako da se ja naaaadaaaam da ćeš i ti i ostale cure jos jako dugo stavljati utrogestane….😍😍💓💓💓💗
Znači u svakoj lijepoj priči ima i puno Utrogestana! 🤣🤣🤣🤣 Nekak sam si i mislila da je to tako!
Jako mi je drago što ga stavljaš! 🥰❤
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Danas sam opet bila i opet nikakve informacije… sutra isto idem, vratili su mi dva jer sam ja inzistirala,njih je bilo strah, oni su tili jedan. Pa su se tamo prepirali oce li dva ili će jedan… i sad moram radi toga doći danas i sutra da vide oce li doći to hiper. Ja se dobro osjećam ,jesam napuhana ali ništa strašno… prvi put je bilo puno gore. Jedva sam hodala.
Ma ne znam sto bi ti rekla. Baš to,moraš se sam informirati, inač od njih ništa…
Ajme, držim ti fige! Trebali su ti odmah izvaditi! Meni su ih izvadili 7, ali ostalo je još puno sitnih. Ružna je ta hiperstimulacija. Moja mpo doktorica mi je rekla da moram popiti veliku bocu Iso sporta na dan (to je oko 2l) te da moram uz to obilno piti vode. Taj Iso sport pomaže, kao. 3-4 dana nisam mogla hodati, npr šetnjice od 2000-3000 koraka su bile skoro neizvedive, a inače radim do 15 000 koraka na dan. 🤷♀️ Ali evo, stvarno se stanje neusporedivo popravilo. Inače ne pijem sokove, ali sad imamo skladište iso sporta doma. 🤣🤣🤣
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Hvala draga Da ga trebam stavljati svih 9mj potpisujem odmah..samo da se ostvari 🙏🙏🙏
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Danas sam opet bila i opet nikakve informacije… sutra isto idem, vratili su mi dva jer sam ja inzistirala,njih je bilo strah, oni su tili jedan. Pa su se tamo prepirali oce li dva ili će jedan… i sad moram radi toga doći danas i sutra da vide oce li doći to hiper. Ja se dobro osjećam ,jesam napuhana ali ništa strašno… prvi put je bilo puno gore. Jedva sam hodala.
Ma ne znam sto bi ti rekla. Baš to,moraš se sam informirati, inač od njih ništa…
Uhh sto su takvi bas mi zao.. bilo bi ljepse da su pristupačniji .. drzim fige da sve bude ok 🤞🙏
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Lucky785
Daj stvarno??? Hahahha. Što ima to Iso u sebi kad pomaže? Morati ću i ja mužu reći da ode kupiti🤭
Nakon transfera, da li su ti rekli da moraš mirovati?
Pozzz svima..nova sam ovdje.19.10. Imala sam fet,nakon sta sam 28.07 imala missed u 10tj..al ovaj put nemam nikakve simptome,dal je nekoj bio pozitivan postupak a da nije imala nikakve simptome?
Lucky785
Daj stvarno??? Hahahha. Što ima to Iso u sebi kad pomaže? Morati ću i ja mužu reći da ode kupiti🤭
Nakon transfera, da li su ti rekli da moraš mirovati?
Daa! Nisam pitala zašto baš iso sport, ali vec mi je jedna prijateljica to bila rekla, no zaboravila sam na to, a onda mi je stvarno i sama doktorica na VV to rekla! 🤣 Vjerujem da mi je pomoglo! Jedna super sestra mi je objasnila zašto mirovati nakon punkcije ovako - nakon punkcije ostane puno sitnih ranica unutra i treba mirovati taj dan da ne bi došlo do unutarnjeg krvarenja ili krvarenja iz rodnice. Rekla mi je nek zamislim da sam porezala prst. Ako ga svako malo pomičeš, krv će opet lagano krenuti. (Unutarnje krvarenje je iznimno rijetko, ali morala je i to spomenuti kao mogućnost).
I sad mi je tek sinulo - pitala si za transfer. 🤣🙈 Rekla je da taj dan ipak neka više odmaramo, a manje se krećemo, a od sutrašnjeg dana sve normalno osim usisavanja, čišćenja i svega što grči maternicu ili je teži fizički napor (do daljnjega).
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji