Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sen2021
    28. Listopad 2021. 21:30

Aries85

Dobar dan curke moje 💗Dosla sam malo vidjeti kako ste i kako gurate..Ima li kakvih simptoma?
    Meni su ova dva dana bila zesca,imala sam nervne slomove i tesko mi se koncentrirati na poslu. Mislim da je i od prekida terapije Estrofemom pa mi hormoni luduju a nisam jos dobila mengu. Kaze dr za par dana da bi trebala doci.
    Zanima me,koliko nas ima ovdje da nema neku dijagnozu,odnosno idiopatsku neplodnost ,ja vise volim reci neistrazenu?  Razmisljam o tome jer su mi ostale jos dvije blastice i dal ove god ici na transfer ili napraviti jos neke pretrage pa onda..

Pozdrav Aries🙂i sama se mucim sa istim pitanjima sta uraditi od dodatnih pretraga nakon tri neuspjela pokusaja, zadnja dva biohemijska. Kad sam bila na kontroli doktor mi je dao da uradimo ja i suprug kariotip a nakon toga kad dodemo do embria ( jer nemam zaleđenih vise) da se uradi genetsko ispitivanje istih. Oni su kako kazu polagali nade u uspjeh jer se radilo o osmostanicim embrijima ali eto nista i doktor mi je rekao da kod mene vise nije problem sterilitet vec implantacija. Definitivno moram provjeriti opet TSH to sam samoj sebi zadala a  ako mi doktor ne predlozi ja cu da trazim histeroskopiju mada je svaki put rekao da je materica zdrava ali ne znam koliko moze vidjeti na uzv i pored toga cu traziti da sve sto misli da trebam uraditi to napravim prije transfera. Ja ni nakon ova tri pokusaja svoju dijagnozu ne znam😔nadam se samo da cu jednom dozivjeti betu koja raste a ne pada. Imam jedan pozitivan primjer iz blizine, prvi pokusaj iz kojeg se rodio zdrav djecak❤a mama ima 43 godine❤vjerujem da ce doci kad bude vrijeme za svaku od nas😍😍🥰🥰

Aries85🐏
    28. Listopad 2021. 21:42

Sen2021

Aries85

Dobar dan curke moje 💗Dosla sam malo vidjeti kako ste i kako gurate..Ima li kakvih simptoma?
    Meni su ova dva dana bila zesca,imala sam nervne slomove i tesko mi se koncentrirati na poslu. Mislim da je i od prekida terapije Estrofemom pa mi hormoni luduju a nisam jos dobila mengu. Kaze dr za par dana da bi trebala doci.
    Zanima me,koliko nas ima ovdje da nema neku dijagnozu,odnosno idiopatsku neplodnost ,ja vise volim reci neistrazenu? Razmisljam o tome jer su mi ostale jos dvije blastice i dal ove god ici na transfer ili napraviti jos neke pretrage pa onda..

Pozdrav Aries🙂i sama se mucim sa istim pitanjima sta uraditi od dodatnih pretraga nakon tri neuspjela pokusaja, zadnja dva biohemijska. Kad sam bila na kontroli doktor mi je dao da uradimo ja i suprug kariotip a nakon toga kad dodemo do embria ( jer nemam zaleđenih vise) da se uradi genetsko ispitivanje istih. Oni su kako kazu polagali nade u uspjeh jer se radilo o osmostanicim embrijima ali eto nista i doktor mi je rekao da kod mene vise nije problem sterilitet vec implantacija. Definitivno moram provjeriti opet TSH to sam samoj sebi zadala a ako mi doktor ne predlozi ja cu da trazim histeroskopiju mada je svaki put rekao da je materica zdrava ali ne znam koliko moze vidjeti na uzv i pored toga cu traziti da sve sto misli da trebam uraditi to napravim prije transfera. Ja ni nakon ova tri pokusaja svoju dijagnozu ne znam😔nadam se samo da cu jednom dozivjeti betu koja raste a ne pada. Imam jedan pozitivan primjer iz blizine, prvi pokusaj iz kojeg se rodio zdrav djecak❤a mama ima 43 godine❤vjerujem da ce doci kad bude vrijeme za svaku od nas😍😍🥰🥰

Draga Sen2021,u potpunosti te razumijem,kao da citam svoje misli 💗🙏 ja sam napravila i kariogram na Rebru,na uputnicu od svoje ginicke,i to je ok,vide se samo kronozomi i to me nije nesto dojmilo,onako u paru ko neke gliste,mislim da tu nije neka kvaka,generalno,mene ta imunologija vise fascinira i NK stanice i kakve su tu kombinacije vezano za prijemcivost endometrija :) ja sam uvjerena da ce svaka od nas doci do svog rezultata ,sto posto sam sigurna u to.Samo ,eto,malo se covjek nervira po putu i dosta toga sam istrazuje ,pa se nekad i opteretimo vise nego sto bi mozda trebale(a kako neces kad je zelja tako velika) ugl.oni to sve nazivaju metodom pokusaja i pogreske sto znaci da su uvijek sve opcije otvorene😳😳

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Tina82
    29. Listopad 2021. 08:20

Jutro drage jos 4danas do varenja bete.. meni grcevi sve jaci.. pprocurila jos za sada nisam ...osim toga nemam drugo nista.. kako ste mi curke?

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Lucky785
    29. Listopad 2021. 09:40

I mene zanima imunologija, očito se dosta toga krije u njoj. Zna li možda netko kako se točno može provjeriti razina NK stanica? Negdje sam pročitala da je jedna žena saznala da su joj povišene histeroskopijom, no nigdje nisam pronašla može li se to stvarno provjeriti tako?

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lucky785
    29. Listopad 2021. 09:45

Tina82

Jutro drage jos 4danas do varenja bete.. meni grcevi sve jaci.. pprocurila jos za sada nisam …osim toga nemam drugo nista.. kako ste mi curke?

Meni su grčevi sad slabi, ali evo, prisutni su i dalje. Navečer me nekako čudno boli i desni jajnik, a bol mi ide i u križa. I opet me jako muči napuhnutost i veliki pritisak u trbuhu zbog hiperstimulacije. A umor i pospanost bolje da ne spominjem, ovih mjesec dana me ubilo. 🤣 Osjećam se točno kad da bude vještica došla... Još 5 dana do bete/dana kad bi trebala doći po kalendaru...  
    Drš'se! Ti grčevi su nam možda i dalje  zbog svih tih hormona i možda ne znače da nismo trudne. 🙂

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• šesnica
    29. Listopad 2021. 11:26

Jutroo, grčevi su i dalje tu , ali opet kažem, to je od svega što je tijelo prošlo 😄, meni vještica treba doći slj.petak 🤭   napuhana još uvijek jesam i jučer su me strašno bolile grudi, pogotovo lijeva, baš me peklo i bolilo, da nisam bila na pregledu taman prije nego sam krenula s ovim malo bi se i pripala, a ovako moguće da će žlijezda upalila od svih tih hormona. 🤷‍♀️😅

Lucky785
    29. Listopad 2021. 11:41

Kad malo pogledam unazad, stalno me nešto boli od transfera i cijelo vrijeme mi nešto je. 🤣 A trbuh... ogroman! Tragovi suhe kože po njemu izgledaju ko bijele strije kolko je napuhnut! 😱🤣  Skroz sam na bolovanju jer raditi ne bih mogla nikako, nema šanse! 🙈

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

Lucky785
    29. Listopad 2021. 11:43

A grudi me bole, ali  samo sa strane, prema pazusima. To još nisam doživjela dosad! 🤣

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• šesnica
    29. Listopad 2021. 12:06

I mene isto tako grudi sa strane. A bradavice mogu nekog u oko ubosti kolike su hahahaahha
    Mene ti je on odmah stavio na strogo mirovanje prvi tjedan a drugi tjedan mogu lagano šetnja. 
     Skuzila sam po priči da on ima jedini takav princip stogog mirovanja.🤭 tako da ti se meni život sveo trenutni na hranu,piće,netflix, kauč i krevet 🤣

Lucky785
    29. Listopad 2021. 12:16

šesnica

I mene isto tako grudi sa strane. A bradavice mogu nekog u oko ubosti kolike su hahahaahha
    Mene ti je on odmah stavio na strogo mirovanje prvi tjedan a drugi tjedan mogu lagano šetnja.
    Skuzila sam po priči da on ima jedini takav princip stogog mirovanja.🤭 tako da ti se meni život sveo trenutni na hranu,piće,netflix, kauč i krevet 🤣

I meni je doktorica propisala mirovanje, ali uz lagane šetnje vec od 2.dana kolko budem mogla. Realno, ni ne vidim da je drugo moguće. 🙈🤣 Za inseminaciju nisam bila na bolovanju, ali ovo sad... 😱🙈 Daaa, Netflix i moja maca su mi glavni prijatelji! 😄

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.