Pozzz svima..nova sam ovdje.19.10. Imala sam fet,nakon sta sam 28.07 imala missed u 10tj..al ovaj put nemam nikakve simptome,dal je nekoj bio pozitivan postupak a da nije imala nikakve simptome?
Draga Anđelić, na forumima sam pronašla takve primjere tako da ne brini. 🙂 Neke žene uopće nisu imale simptome, dok druge jesu. 🤷♀️
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Pozzz svima..nova sam ovdje.19.10. Imala sam fet,nakon sta sam 28.07 imala missed u 10tj..al ovaj put nemam nikakve simptome,dal je nekoj bio pozitivan postupak a da nije imala nikakve simptome?
Pozdrav. Nemoj se oko toga previše zamarati. Sve je to individualno. Svakoj ženi drugačije...😀 sretno 🤞 kad je beta?
Lucky785
Daj stvarno??? Hahahha. Što ima to Iso u sebi kad pomaže? Morati ću i ja mužu reći da ode kupiti🤭
Nakon transfera, da li su ti rekli da moraš mirovati?
Daa! Nisam pitala zašto baš iso sport, ali vec mi je jedna prijateljica to bila rekla, no zaboravila sam na to, a onda mi je stvarno i sama doktorica na VV to rekla! 🤣 Vjerujem da mi je pomoglo! Jedna super sestra mi je objasnila zašto mirovati nakon punkcije ovako - nakon punkcije ostane puno sitnih ranica unutra i treba mirovati taj dan da ne bi došlo do unutarnjeg krvarenja ili krvarenja iz rodnice. Rekla mi je nek zamislim da sam porezala prst. Ako ga svako malo pomičeš, krv će opet lagano krenuti. (Unutarnje krvarenje je iznimno rijetko, ali morala je i to spomenuti kao mogućnost).
I sad mi je tek sinulo - pitala si za transfer. 🤣🙈 Rekla je da taj dan ipak neka više odmaramo, a manje se krećemo, a od sutrašnjeg dana sve normalno osim usisavanja, čišćenja i svega što grči maternicu ili je teži fizički napor (do daljnjega).
Meni su dali strogo mirovanje,to mi nikako nije jasno... sa svima s kim sam pričala nije dobio strogo mirovanje. Tipa samo lezanje... tako mi je bilo i prvi put , drugi put je bilo kao i tebi jer je bio FET. Ali sad opet strogo mirovanje 🤷♀️
Pozdrav cure stare i nove.
Dosla sam da obidjem sta ima novo.
I mogu vam reci ima vas dosta. Ja sam jedna od onih koja je ostala trudna bez simptoma. I koliko sam ja shvatila vecina tih simptoma je zbog silnih lijekova i uglavnom utrogestana.
Ja sam danas 26 tt. Nakon uspjesnog FET-a, hematoma, smedjarenja, mirovanja moja trudnoca je i dalje rizicna i moram mirovati. Ali beba je dobro i too je najbitnije. Mi cemo sve izdrzati.
Oduzila sam post. Uglavnom, zelim vam svima velike BETE, puno utrogestana (ja ga jos uvijek koristim 😁), strpljenja i ono najvaznije je da si rasteretite psihu. Nikakvo mjerenje tem, pracenje simptoma itd. Od dana transvera pa dok se ne dokaze drugacije vi ste trudne i tako se i ponasajte. Pusa svima. 😘❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
I mogu vam reci ima vas dosta. Ja sam jedna od onih koja je ostala trudna bez simptoma. I koliko sam ja shvatila vecina tih simptoma je zbog silnih lijekova i uglavnom utrogestana.
Ja sam danas 26 tt. Nakon uspjesnog FET-a, hematoma, smedjarenja, mirovanja moja trudnoca je i dalje rizicna i moram mirovati. Ali beba je dobro i too je najbitnije. Mi cemo sve izdrzati.
Oduzila sam post. Uglavnom, zelim vam svima velike BETE, puno utrogestana (ja ga jos uvijek koristim 😁), strpljenja i ono najvaznije je da si rasteretite psihu. Nikakvo mjerenje tem, pracenje simptoma itd. Od dana transvera pa dok se ne dokaze drugacije vi ste trudne i tako se i ponasajte. Pusa svima. 😘❤
🤗😘
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Hvala puno..😇🙏🥰
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Sretno od ♥️🤞
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Pozdrav. Nemoj se oko toga previše zamarati. Sve je to individualno. Svakoj ženi drugačije…😀 sretno 🤞 kad je beta?
Beta je 9.11 jer sam u Ri u postupku.al ipak sam mislila sad u petak ic vadit jer ne mogu vise izdržati 🙈
Pozdrav. Nemoj se oko toga previše zamarati. Sve je to individualno. Svakoj ženi drugačije…😀 sretno 🤞 kad je beta?
Beta je 9.11 jer sam u Ri u postupku.al ipak sam mislila sad u petak ic vadit jer ne mogu vise izdržati 🙈
Vjerujem. Mi vadimo nakon 14 dana pa nam se čini 'dugo'. Držimo fige! 🤞🤞🤞🤞💪❤
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Anđelić
Eee to je bome dugo za čekati 😅
Vjerujem i ja da bi ranije to odradila, da moram toliko dugo čekati 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji