Pozdrav ženice ,bila sam danas na transferu, imamo kako kažu 9 stanica s kojima mogu raditi. Vratili su dvije, u cetvrtak mi je bila punkcija. Za ostale moram čekati da li će biti za zalediti.
Međutim nova stvar je da sada i ja imam loših stanica ? Zadnja dva puta i na svaki moj upit da li je sve u redu i da li trebam neke dodatne pretrage napraviti je bilo nene, nema potrebe ,vi ste mladi i zdravi.
Da mi se objasni kako misle loše stanice ,prvo za čuti, bilo je pa znate kod mladih ljudi su inače dobre stanice a kod vas ima jako dobrih i jako loših? Daljnjeg objašnjenja nema, komunikacija i pristup kataaaastrofaaaa. Pristup je bio kao da ja njoj moram davati odgovore. Užas! Ja sam sada s upitnikom iznad glave , što bi to sve trebalo znaciti?Grozno sam nanervirana. Više mi ih je puna kapa, te flegmaticnosti. Kao da je to ništa što treba prolaziti, od bockanja, punkcije pa do tog iščekivanja i negativnih rezultata. Nadam se da će sve proći okej….
Pozdrav ja samo mogu reci iz svog iskustva da su meni dijelili stanice na lose -u smislu nezrelosti premale veličine traljave da se nisu oplodile a ako su se oplodile propale bi il' bi se oplodile krenule dijeliti i onda stale
Dobre do sad uvjek vracene 3dan kao 6ili8 stanicne s rezultatom bete-0. U polustimuliranome ciklusu sam ovaj puta dobila tri stanice od kojih dvije dobre i jedna losa. Od dvije dobrih jedna prezivjela i dosla do stadija blastice vracena 5dan a kako stvari stoje borim se s grcevima od dana transfera tako da nekako sve manje nade imam da ne bit sada beta pozitivna. Po svemu sudeći po mom skromnom mišljenju ako je stanica dobra oploviti Ce se i krenut Ce s rastom do kojeg stadija ovisno o njoj..a sad koji ima veći uspjeh da se primi 6stanican 8 stanicama blastica tesko za reci jer ima ostvarenih trudnica sa svakim stadijem razvoja ..
Zašto misliš da su grčevi nešto "lose" ?
Zato sto me muce od embriotransfa danas mi je 6dan od et Grci me tri puta dnevno ko da mengu trebam dobiti.. danas su jaci nego ovih dana rasplakala sam se ko kisna godina.
Nemoj takooo. Moje dvije prijateljice su imale obe grčeve pa im je uspješno. Mislim da tu nema pravila...
Znam da je teško. Šaljem ti ovako zagrljaj...Danas nam očito nije dan. Ali sutra je novi dan i onda idemo najbolje što možemo.❤
Daj Bože da bude tako i da se ostvari . Sutra je novi dan mozda mi sutra bude lakse . Emocije su uhh. A zelja jos veca nada velika.. nije jos gotovo dog nebude nalaz bete. Hvala ti na zagrljaju Zelim ti od srca da ih se sto vise oplodi da se ljepo dijele i budu lijepe i školske a jos vise od srca ti želim da se ljepo ugnjeze i da rasturis s velikom betom 🤞🤗🤞🤞🤞😇🙏
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Bok cure! Evo i ja sam u iščekivanju bete do 3.11. 🙈 Prvi IVF (stimulirani)
U četvrtak je bio embriotransfer, 2 lijepe blastociste. Već nakon punkcije sam imala simptome blage hiperstimulacije, nakon transfera su bili na vrhuncu, ali evo, od jučer mi je puuuno bolje! Mogu se normalno kretati,samo sam još uvijek jako naduta.
Već u nedjelju, 3dpt krenuli su blagi predmensturalni bolovi i obilan proziran iscjedak. Jučer su ti bolovi bili jaki, osobito kroz noć (grčevi). Povremeno mi se javljaju i blage mučnine, želudac mi se diže na neke stvari koji inače jedam, npr. zobene pahuljice. Bolovi su se danas ujutro smirili, ali i dalje se nešto dolje događa. 🤷♀️ Odmah nakon transfera me apsolutno sve boljelo - jajnici, leđa, cijeli trbuh, a sad je nekako sva ta bol koncentrirama oko maternice. Nadam se, ali svjesna sam da sve to može značiti ništa i ništa može značiti sve. 😄 No, možda opis mojih simptoma dobro dođe nekome. Svima nam držim fige! 🤞
P.S. Tina82, djelim tvoju zabrinutost oko grčeva i stalno provjeravam je li možda već stigla. 😶
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Pozdrav Lucky 785 u ja vadim betu 2.11 blizu smo . I tebi je tako ko meni isto nadam se da Ce nam to sve donjeti plusice na testu a nakon toga lijepe bete . Iskreno se nadam i Zelim da bude tako da se moja mrva bas zainatii i ostane.. Bas sam se namučila ove dane sto s grcevima sto s borbom da ostanem pozitivna sto s plakanjem.. al jos nije gotovo. Jos nije ništa nije krenulo a grceve sam imala opet u jutro vidjet cu kako Ce biti kroz dan . Trudim se da vjerujem da Ce sve biti dobro.
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
Ja se zasad nekako tješim time da nisam nikad imala grčeve ovolko dugo prije mensturacije. A sad, možda je to sve samo od silnih hormona. 🤷♀️
Ajme, da - zadnjih 2-3 dana mi se abnormalno spava. Spavam do 7, pola 8(što je za mene neuobičajeno dugo), moram odspavati popodne i onda mi se spava već navečer od 19h nadalje. Jedva dočekam stavljanje posljednjeg Utrogestana. 🙈🤣 A drugu noc nakon et nisam skoro uopce mogla spavati. 🙈 Koje su to sve oscilacije!
Znači nadamo se velikoj beti 2.11.! 🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Da i oscilacije u svemu. Izdrzat cemo jos malo ja se pak budim oko 3na pisanje pa sam žedna pa gladna pa mi se oni drugo na wc ma sve u svemu mislim da nisam normalan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.. Ma svi su nam simptomi i sve tegobe od trudnoće mi trudne dog nam se ne dokaze drugačije..
,
Da i oscilacije u svemu. Izdrzat cemo jos malo ja se pak budim oko 3na pisanje pa sam žedna pa gladna pa mi se oni drugo na wc ma sve u svemu mislim da nisam normalan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.. Ma svi su nam simptomi i sve tegobe od trudnoće mi trudne dog nam se ne dokaze drugačije..
Daaa! I ja sam se pvu noc probudila oko 3 i nešto🤣, išla sam na pišanje i nisam znala dal sam gladna ili mi je mučno. 🤣🤣🤣 🤣Uglavnom, blagi grčevi (ili kaj je to već) i napuhnutost traju i dalje. Danas je tek 5dpt. 😱😱🤣🤣 Ima da poludiš! 🤣🤣🤣🤣
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Lucky785 sretnooooo, brzo će to , samo da prodje ovaj tjedan i eto te 🤣🤣 držim fige da sve dobro prodje.
Mora se nekak izdržagi dan po dan. Svaki dan je dobar ak nema ničeg crvenog na vidiku. 🙈
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
I meni malo smeta manjak informacije koje dobivamo... Svo osoblje je drago i ugodno se osjećaš, ali nedostaje puno informacija. Sve moraš sam istraživati i pitati za skoro svaku sitnicu jer ti govore samo ono osnovno.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji