Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubamarica
    16. Travanj 2019. 08:54

Lala27

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Lala jesam ti rekla jeeeeeeeeeeee😘😘😘😘
    Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘
    I u mene je bila tako slaba druga crtica a beta 1221.89 😊,a juce kad sam uradila testbistog momenta se pojavile dvije crtice jake crvene boje !Cestitam ti,bas mi je drago😉😘
    Uživo je i tamnija nego na slici 😄 Haha, ti da potvrdiš još jednom prije ultrazvuka 😁 Hvala ti puno, samo da nije netačan, ne smijem se puno radovati 😄 Tebi sutra ultrazvuk 😍😍

Jeste i jedva cekam😊😊😊😊😊 Jedna od nasih cura ovdje je trebala danas na UZV ali sad ni ne znam koja,radujem se ja i za sebe i za vas 😂svaki dan cekam da neko javi ili dobru betu ili UZV!Cini mi se da si radila test isti kao sto je vecina nasih suboraca(kako jedna djevojka kaze)😂 i da je taj uvijek tacan!Uradi jos jedan sutra,ali uzmi nekakav drugi,mada mislim da je to to 

• Lala27
    16. Travanj 2019. 09:09

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘
    I u mene je bila tako slaba druga crtica a beta 1221.89 😊,a juce kad sam uradila testbistog momenta se pojavile dvije crtice jake crvene boje !Cestitam ti,bas mi je drago😉😘
    Uživo je i tamnija nego na slici 😄 Haha, ti da potvrdiš još jednom prije ultrazvuka 😁 Hvala ti puno, samo da nije netačan, ne smijem se puno radovati 😄 Tebi sutra ultrazvuk 😍😍
    Jeste i jedva cekam😊😊😊😊😊 Jedna od nasih cura ovdje je trebala danas na UZV ali sad ni ne znam koja,radujem se ja i za sebe i za vas 😂svaki dan cekam da neko javi ili dobru betu ili UZV!Cini mi se da si radila test isti kao sto je vecina nasih suboraca(kako jedna djevojka kaze)😂 i da je taj uvijek tacan!Uradi jos jedan sutra,ali uzmi nekakav drugi,mada mislim da je to to

Vjerujem, da vidiš koliko je mrvica 😍😍😍 Joj, jeste, betu sigurno danas rade, pa valjda će javiti rezultate, i mene sve to zanima 😊 Voljela bih ispratiti za sve, ali sve mi se pomiješa 😁 Da, juče sam ga uzela i tek kasnije vidjela da su mnoge baš taj koristile i da im je bio tačan, a svakako sam za sutra planirala drugi uzeti 😄

Bubamarica
    16. Travanj 2019. 10:03

Lala27

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Vjerujem, da vidiš koliko je mrvica 😍😍😍 Joj, jeste, betu sigurno danas rade, pa valjda će javiti rezultate, i mene sve to zanima 😊 Voljela bih ispratiti za sve, ali sve mi se pomiješa 😁 Da, juče sam ga uzela i tek kasnije vidjela da su mnoge baš taj koristile i da im je bio tačan, a svakako sam za sutra planirala drugi uzeti 😄

Ma da uzmi drugi mada mislim da je taj rezultat uredu,posteljica vec luci hcg u krv sto znaci da subti mrvice tu 😉

kikovica
    16. Travanj 2019. 10:49

Lala27 cestitam 😍😍😍🥰🤰🏼 
    Zelim ti srecu za dalje jer majcinstvo je nesto najljepse na svijetu ♥️

16. Travanj 2019. 12:28

Bubamarice daaa ja danas idem na uzv popodne, javim vijesti 😁
    Lala27 čestitam to je to. Meni je takav clearblue dva puta pokazao pozitivno i eto beta potvrdila 🙂

mimimimi
    16. Travanj 2019. 12:35

Ejjj curke nije me bilo..uglavnom meni su testovi svi pozitivni,  čak sam i onaj clearblue digitalni uradila i piše trudna sa jutros sam vadila krv pa čekam da me nazovu i potvrde jer iz mog laboratorija šalju u bolnicu gdje je transfer bio pa tak da zna taj poziv se otegnut čitav dan 😁😁
    Čestitam i ostalima na pozitvnim testovima i želim vam i takve velike bete😘😘😘

16. Travanj 2019. 12:40

mimimimi

Ejjj curke nije me bilo..uglavnom meni su testovi svi pozitivni, čak sam i onaj clearblue digitalni uradila i piše trudna sa jutros sam vadila krv pa čekam da me nazovu i potvrde jer iz mog laboratorija šalju u bolnicu gdje je transfer bio pa tak da zna taj poziv se otegnut čitav dan 😁😁

Super, držim fige da ce beta biti velikaaa. 🙂 Javi svakako 😘

• Lala27
    16. Travanj 2019. 13:06

Kikovica, hvala, nadam se da je tako 😄 Želim i tebi naredni pokušaj isto ovako pozitivan test, pa onda i visokuuuu betu 😘😘😘Velikanada001, hvala i tebi mnogo, sa srećom na ultrazvuku danas 😍Mimimimi, čekamo i mi sa tobom betu, biće visoka 😍

mimimimi
    16. Travanj 2019. 14:30

velikanada001

mimimimi

Ejjj curke nije me bilo..uglavnom meni su testovi svi pozitivni, čak sam i onaj clearblue digitalni uradila i piše trudna sa jutros sam vadila krv pa čekam da me nazovu i potvrde jer iz mog laboratorija šalju u bolnicu gdje je transfer bio pa tak da zna taj poziv se otegnut čitav dan 😁😁
    Super, držim fige da ce beta biti velikaaa. 🙂 Javi svakako 😘

Hvala puno i ja se nadam čim jave i ja vama javljam 😀🥰😘

mimimimi
    16. Travanj 2019. 14:32

Lala27

Kikovica, hvala, nadam se da je tako 😄 Želim i tebi naredni pokušaj isto ovako pozitivan test, pa onda i visokuuuu betu 😘😘😘Velikanada001, hvala i tebi mnogo, sa srećom na ultrazvuku danas 😍Mimimimi, čekamo i mi sa tobom betu, biće visoka 😍

Hvala Lala27 i ja se vama svima curke  nadam samo dobro ide pa da se uskoro zalimona siptome jače jer ja ih još nemam 😀 
    Pozz za sve😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.