Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubamarica
    16. Travanj 2019. 18:32

jex4444

Lala27

jex4444

Veliki pozdrav svima..U oktobru sam imala neuspelu vto. Hiperstimulaciju. Zamrzla 9 embriona starih 5 dana.Radjen mi je FET. 06.04.Meni su vracene 3 embriona u stadijumu blastocite. Koristim glastere 6 climara na svaki drugi dan, crinon gel svako vece, i utrogestan 3×1 200mg, fembion 1.Danas mi je 10det. Imala sam blagu prehladu. Prosla sam bez lekova. Lezanje i vitamini. Sada sam ok. Od simptoma imam bolne grudi, probadanje u donjem delu stomaka, nalete vrucine. Bas sam nestpljiva. Ne znam da li da uradim test i mora li jutarnja mokraca ili ne?
    Isti nam je dan transfera, i meni je beta u četvrtak, ali nisam izdržala pa sam uradila jutros test i pozitivan je, ali sam iz prvog urina, jer je najkoncentrovaniji. Za par dana će vjerovatno iz svakog urina biti pozitivan, ali sad je ipak najpouzdaniji prvi jutarnjij☺️
    Radila malopre test- negativan je. Ujutru cu raditi betu. Da ako je negativna ne stavljam vise ove flastere.

Sacekaj opet betu....kad je dobijes onda se posavjetuj sa svojim ljekarom sta dalje!Mozda je test netacan!

16. Travanj 2019. 18:33

jex4444

Ne brini Nives35. Svi simptomi su normalni, pogotovu ako si bila u nekoj vrsti stimulacije. Od utrogestane- takodje. Najteue je docekati betu. Ja sam danas popodne uradila test- jedna crta. Trebala ja lepo ujuzru da uradim- ovako se nerviram. Moj ti je savet da se necim zabavis, uradis betu kada su ti rekli i nista van toga.

Hvala draga..bila sam u stimulaciji i sad uzimam cyclogest i estrofem.  ova tri dana sam odmarala.i radila po kuci ali sutra idem malo u akciju... I pustit mobitel.doma:)))))))

mimimimi
    16. Travanj 2019. 19:13

Ejjj curke mene sad zvali i čestitaju mi i kažu beta je 169 i za sedmicu dana radim ponovo nalaze krvi eto tako a inače sam bez nekih simptoma koje nisam još ni primjetila 🤷‍♀️

16. Travanj 2019. 19:17

Bubamarica

Velikanada ima li te?☺☺☺☺

Ima. Eto kod mene sve uredu. 😁 Neznam sta da drugo napisem 😁😂🙈

Bubamarica
    16. Travanj 2019. 19:47

Mimimimi bravooooo cestitam 😘
    Velikanada drago mi je sto je sve ok,opisi malo....ja cu crknuti do sutra 😂 da li se mozda cuje srce,ima gestacijska vrecica....?izvini ha dosadna ,pola dana cekam fa se javis😘

mimimimi
    16. Travanj 2019. 19:51

Hvala bubamarica 🥰
    Ja si sad nešto razmišljam koliko puta moram vaditi krv da bi išla na prvi ultrazvuk i kad se je implatacija dogodila koliko smo trudne 😀 ma sva sam uzbuđena 😀😀

Bubamarica
    16. Travanj 2019. 20:08

mimimimi

Hvala bubamarica 🥰
    Ja si sad nešto razmišljam koliko puta moram vaditi krv da bi išla na prvi ultrazvuk i kad se je implatacija dogodila koliko smo trudne 😀 ma sva sam uzbuđena 😀😀

Mislim da ces mozda jos dva puta morati jer.moraju da vide da li ti se beta pravilno duplira ...a vjerovatno da hoce😉ovo je sve bas slatko uzbudjenje

mimimimi
    16. Travanj 2019. 20:50

Bubamarica

mimimimi

Hvala bubamarica 🥰
    Mislim da ces mozda jos dva puta morati jer.moraju da vide da li ti se beta pravilno duplira …a vjerovatno da hoce😉ovo je sve bas slatko uzbudjenje

Eto draga sve razumiješ 😀 ne znaš šta je uzbuđenije dočekati da kućni test i beta bude pozitivno ili taj ultrazvuk jaoo jedno i drugo je napeto 😀😀Kakvo je stanje kod tebe izgubila sam iz vida koja kad šta i do kud je stigla🙈🙊🙉 😍

Bubamarica
    16. Travanj 2019. 21:01

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Hvala bubamarica 🥰
    Mislim da ces mozda jos dva puta morati jer.moraju da vide da li ti se beta pravilno duplira …a vjerovatno da hoce😉ovo je sve bas slatko uzbudjenje
    Eto draga sve razumiješ 😀 ne znaš šta je uzbuđenije dočekati da kućni test i beta bude pozitivno ili taj ultrazvuk jaoo jedno i drugo je napeto 😀😀Kakvo je stanje kod tebe izgubila sam iz vida koja kad šta i do kud je stigla🙈🙊🙉 😍

Ja sutra imam UZV u 17.h  i cini mi se da mi.nocas nema spavanja 😂

mimimimi
    16. Travanj 2019. 21:17

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

mimimimi

Hvala bubamarica 🥰
    Ja sutra imam UZV u 17.h i cini mi se da mi.nocas nema spavanja 😂

Jaoooo daa sjetih se pa ti si ona što joj muž galami jer paniči unaprijed jel'tako😁
    Držim ti fige pa nas obraduj slikicom ultrazvuka 😍😍ja već tepam sebi mrvica 🙊🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.