Hej da li mora uvijek doći do implatacijskog krvarenja, ili se može bez njega zatrudniti?
Čitala sam dosta da implatacijsko krvarenje bude malo prije menge pa je i zato ih teško razlikovati osim što implatacijsko baš bude čista svijetla krv bez ugrušaka 🤷♀️🤷♀️ ali nisam baš naišla nigdje da li se to implatacijsko krvarenje uvijek desi da bi se bilo sigurno da je embrij priljepljen ili sl.🤷♀️mimimimi ja mislim da ne mora biti,ima ih puno koje nisu imale a ostale trudne…
Hvala Delfiii za odgovor😘😘
Kakvo je stanje kod tebe? Ja stavrno nikakvih simptoma nemam🤷♀️
Hej da li mora uvijek doći do implatacijskog krvarenja, ili se može bez njega zatrudniti?
Čitala sam dosta da implatacijsko krvarenje bude malo prije menge pa je i zato ih teško razlikovati osim što implatacijsko baš bude čista svijetla krv bez ugrušaka 🤷♀️🤷♀️ ali nisam baš naišla nigdje da li se to implatacijsko krvarenje uvijek desi da bi se bilo sigurno da je embrij priljepljen ili sl.🤷♀️mimimimi ja mislim da ne mora biti,ima ih puno koje nisu imale a ostale trudne…Hvala Delfiii za odgovor😘😘
Kakvo je stanje kod tebe? Ja stavrno nikakvih simptoma nemam🤷♀️
A kod mene je krvavo stanje 😫 cijeli dan po malo krvarim i tek u petak idem vaditi betu jer ako je ovo sad implantacija onda beta u utorak nebi ništa pokazala tako su mi rekli mada sam ja tako i namjeravala da se ne vraćam na posao sad prije Uskrsa jer radim u trgovini pa da se malo psihički smirim...
Ma ne trebaju ti simptomi samo neka bude veeelika beta ...😙😙😙
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Meni se smanjuju simptomi, grudi me mnogo manje bole, stomak skoro nikako, pa sam malo pala u bedak 😩
Mislite li da je moguća trudnoća i bez simptoma? 😣
Meni se smanjuju simptomi, grudi me mnogo manje bole, stomak skoro nikako, pa sam malo pala u bedak 😩
Mislite li da je moguća trudnoća i bez simptoma? 😣
Sigurna sam da je moguca jer sam sa malim bila trudna i blage veze nisam imala 🤷🏼♀️. Ni sise, ni mucnina niti ista nisam imala. Samo je test pokazao plus nakon tri dana kasnjenja 😂.
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅
Mislite li da je moguća trudnoća i bez simptoma? 😣Sigurna sam da je moguca jer sam sa malim bila trudna i blage veze nisam imala 🤷🏼♀️. Ni sise, ni mucnina niti ista nisam imala. Samo je test pokazao plus nakon tri dana kasnjenja 😂.
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅
Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡
Mislite li da je moguća trudnoća i bez simptoma? 😣Sigurna sam da je moguca jer sam sa malim bila trudna i blage veze nisam imala 🤷🏼♀️. Ni sise, ni mucnina niti ista nisam imala. Samo je test pokazao plus nakon tri dana kasnjenja 😂.
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡
Ja sam se posvadjala s muzem pa sam ubila par dana placuci 😂😂.
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡Ja sam se posvadjala s muzem pa sam ubila par dana placuci 😂😂.
Biti ce sve ok, nemoj se bedirati. Ako nije ovaj biti ce neki drugi trenutak kad ce sve biti bas savrseno 🥰
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡Ja sam se posvadjala s muzem pa sam ubila par dana placuci 😂😂.Biti ce sve ok, nemoj se bedirati. Ako nije ovaj biti ce neki drugi trenutak kad ce sve biti bas savrseno 🥰
Znači, tako da ubijem vrijeme 😂 Kada ti radiš betu i jesi li već radila test?
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡Ja sam se posvadjala s muzem pa sam ubila par dana placuci 😂😂.Biti ce sve ok, nemoj se bedirati. Ako nije ovaj biti ce neki drugi trenutak kad ce sve biti bas savrseno 🥰Znači, tako da ubijem vrijeme 😂 Kada ti radiš betu i jesi li već radila test?
Izvini, vidim da radiš u utorak. Više ne znam koja kad radi i kakve simptome ima, jer sam sve čitala, pa mi se pomiješalo 😁
Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡Ja sam se posvadjala s muzem pa sam ubila par dana placuci 😂😂.Biti ce sve ok, nemoj se bedirati. Ako nije ovaj biti ce neki drugi trenutak kad ce sve biti bas savrseno 🥰Znači, tako da ubijem vrijeme 😂 Kada ti radiš betu i jesi li već radila test?Izvini, vidim da radiš u utorak. Više ne znam koja kad radi i kakve simptome ima, jer sam sve čitala, pa mi se pomiješalo 😁
Hahahahaha, da, ni je vise ne znam koja kad sto 🤦🏼♀️. Rekla mi je dr da napravim test u utorak, nije uopce betu spominjala...ali cu ja na svoju ruku da budemo 100% sigurni 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji