Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu…veeeeliku!Bubamarice, ja baš tebe čekam😄 Svidjelo mi se kako pišeš, lijepo objasniš i baš sam te pratila. Drago mi je zbog tebe, čestitam 😊 Ti si prvi korak pregurala, sad ultrultraz, a i tu će sve biti dobro😄Ultrazvuk * 😂Hej Lala,hvala ti sto me pratis,ja ti 7 godina pokusavam dobiti bebicu,onda mozes zamisliti sta sam sve prosla kao i mnoge druge djevojke ovdje!Svaka ima svoju pricu,a sve imamo jedan zajednicki cilj-da postanemo mamice i da naravno ovdje jedna drugu bodrimo!I meni mnogo bude lakse kad ovdje udjem pa citam sta koja osjeca,simptome i na taj nacin sam nekako prebrodila ovoh 15ak dana..E sad jos UZV i onda mogu da odahnem ☺☺☺Jesi mi ti dobro?Kako se osjecas?Da, pročitala sam to i stvarno svaka čast, izborila si se na kraju, što je zaista neprocjenljivo. Meni je prvi postupak i baš sam dobro podnosila, ali evo zadnja dva dana sam baš nešto bezveze, da mi je samo znati rezultate 😡Jos samo UZV da prezivim,i ja sam poprilicno sjebana jer sam vec duzi period u kuci,pazim se maksimalno…ali mozak kad proradi….joj!Imam neke smjene emocija,sjetila se neceg pa rasplakala,pa mi drago super bice beba sva sam hepi,pa mi.opet nesto!Ubise hormoni 😂E da…ja sam imala prvu vantjesnu prosle godine i nisam nista ocekivala,vodila se time slabo kome da uspije iz prve…nije mi uspjelo,ali se nisam razocarala,glavu gore nastavila raditi i evo u martu sve opet pocela !I evo 😉Znaci nema razocarenja,osmijeh na lice i ides dalje!Pozitivna moras biti!Koji ti je danas dan transfera?
Divno stvarno, treba za to i strpljenja, živaca, jaka psiha, nije lako, ali opet se sve na kraju isplati, kad se dođe do tog divnog cilja 😄 Sad će ultrazvuk, pa ćeš biti mirna 😄 Koliko embrio ili blastica su ti vratili? Meni je danas deveti dan, a u četvrtak ću raditi betu😆
Lala.menni su vratili dvije blastice 5ti dan ,i uz to mi stavili neko Embrioglue ljepilo koje podstice lijepljenje embriona za matericu :) Jesu i tebi.petodnevne ubacili ili?
Lala.menni su vratili dvije blastice 5ti dan ,i uz to mi stavili neko Embrioglue ljepilo koje podstice lijepljenje embriona za matericu :) Jesu i tebi.petodnevne ubacili ili?
I meni je sve isto, samo bez tog ljepila ☺️
Lala.menni su vratili dvije blastice 5ti dan ,i uz to mi stavili neko Embrioglue ljepilo koje podstice lijepljenje embriona za matericu :) Jesu i tebi.petodnevne ubacili ili?I meni je sve isto, samo bez tog ljepila ☺️
Onda draga moja sutra ti mozes vec test uraditi....ja sam ga 10 dan.uradila nisam vala mogla vise da trpim😂i danas sam jedan uradila za svaki slucaj😝
Lala.menni su vratili dvije blastice 5ti dan ,i uz to mi stavili neko Embrioglue ljepilo koje podstice lijepljenje embriona za matericu :) Jesu i tebi.petodnevne ubacili ili?I meni je sve isto, samo bez tog ljepila ☺️Onda draga moja sutra ti mozes vec test uraditi….ja sam ga 10 dan.uradila nisam vala mogla vise da trpim😂i danas sam jedan uradila za svaki slucaj😝
Uzela sam danas test, nisam Izdržala, pa ću sutra uraditi 😁 Mislila sam čekati betu, ali nemam više živaca, uradiću pa šta bude, a baš se plašim 😦
Lala jesam ti rekla jeeeeeeeeeeee😘😘😘😘
Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘
Lala jesam ti rekla jeeeeeeeeeeee😘😘😘😘Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘
I u mene je bila tako slaba druga crtica a beta 1221.89 😊,a juce kad sam uradila testbistog momenta se pojavile dvije crtice jake crvene boje !Cestitam ti,bas mi je drago😉😘
Lala jesam ti rekla jeeeeeeeeeeee😘😘😘😘Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘I u mene je bila tako slaba druga crtica a beta 1221.89 😊,a juce kad sam uradila testbistog momenta se pojavile dvije crtice jake crvene boje !Cestitam ti,bas mi je drago😉😘
Uživo je i tamnija nego na slici 😄 Haha, ti da potvrdiš još jednom prije ultrazvuka 😁 Hvala ti puno, samo da nije netačan, ne smijem se puno radovati 😄 Tebi sutra ultrazvuk 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji