Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubamarica
    16. Travanj 2019. 14:34

Mamice moje javljajte sve,pisite,ja nestrpljivo cekam 😍😍😍

• jex4444
    16. Travanj 2019. 14:59

Lala27

Bubamarica

Lala jesam ti rekla jeeeeeeeeeeee😘😘😘😘
    Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘

Cestitam... Ja se nisam usudila da radim. Cekam betu u cervrtak! Danas mi je 10det

• jex4444
    16. Travanj 2019. 15:07

Veliki pozdrav svima..U oktobru sam imala neuspelu vto. Hiperstimulaciju. Zamrzla 9 embriona starih 5 dana.Radjen mi je FET.  06.04.Meni su vracene 3 embriona u stadijumu blastocite. Koristim glastere 6 climara na svaki drugi dan, crinon gel svako vece, i utrogestan 3×1 200mg, fembion 1.Danas mi je 10det. Imala sam blagu prehladu. Prosla sam bez lekova. Lezanje i vitamini. Sada sam ok.  Od simptoma imam bolne grudi, probadanje u donjem delu stomaka, nalete vrucine.  Bas sam nestpljiva. Ne znam da li da uradim test i mora li jutarnja mokraca ili ne? 

Bubamarica
    16. Travanj 2019. 15:36

jex4444

Veliki pozdrav svima..U oktobru sam imala neuspelu vto. Hiperstimulaciju. Zamrzla 9 embriona starih 5 dana.Radjen mi je FET. 06.04.Meni su vracene 3 embriona u stadijumu blastocite. Koristim glastere 6 climara na svaki drugi dan, crinon gel svako vece, i utrogestan 3×1 200mg, fembion 1.Danas mi je 10det. Imala sam blagu prehladu. Prosla sam bez lekova. Lezanje i vitamini. Sada sam ok. Od simptoma imam bolne grudi, probadanje u donjem delu stomaka, nalete vrucine. Bas sam nestpljiva. Ne znam da li da uradim test i mora li jutarnja mokraca ili ne?

Dragi i ti test uradi😉najbolje jutarnju mokracu mada i sad mozda nesto pokaze!Javi nam...simptomi su ti obecavajuci...

• Lala27
    16. Travanj 2019. 15:56

jex4444

Veliki pozdrav svima..U oktobru sam imala neuspelu vto. Hiperstimulaciju. Zamrzla 9 embriona starih 5 dana.Radjen mi je FET. 06.04.Meni su vracene 3 embriona u stadijumu blastocite. Koristim glastere 6 climara na svaki drugi dan, crinon gel svako vece, i utrogestan 3×1 200mg, fembion 1.Danas mi je 10det. Imala sam blagu prehladu. Prosla sam bez lekova. Lezanje i vitamini. Sada sam ok. Od simptoma imam bolne grudi, probadanje u donjem delu stomaka, nalete vrucine. Bas sam nestpljiva. Ne znam da li da uradim test i mora li jutarnja mokraca ili ne?

Isti nam je dan transfera, i meni je beta u četvrtak, ali nisam izdržala pa sam uradila jutros test i pozitivan je, ali sam iz prvog urina, jer je najkoncentrovaniji. Za par dana će vjerovatno iz svakog urina biti pozitivan, ali sad je ipak najpouzdaniji prvi jutarnjij☺️

• Lala27
    16. Travanj 2019. 15:57

jex4444

Lala27

Bubamarica

Lala jesam ti rekla jeeeeeeeeeeee😘😘😘😘
    Joj, valjda je tačan, bolje bi mu bilo 😂 Hvala ti, nadam se da će i beta biti dobra 😄😘😘😘
    Cestitam… Ja se nisam usudila da radim. Cekam betu u cervrtak! Danas mi je 10det

Sad vidim ovo 😁 Hvala ti, želim i ja tebi plusić😄

Bubamarica
    16. Travanj 2019. 17:20

Velikanada ima li te?☺☺☺☺

• jex4444
    16. Travanj 2019. 17:47

Lala27

jex4444

Isti nam je dan transfera, i meni je beta u četvrtak, ali nisam izdržala pa sam uradila jutros test i pozitivan je, ali sam iz prvog urina, jer je najkoncentrovaniji. Za par dana će vjerovatno iz svakog urina biti pozitivan, ali sad je ipak najpouzdaniji prvi jutarnjij☺️

Radila malopre test- negativan je. Ujutru cu raditi betu. Da ako je negativna ne stavljam vise ove flastere. 

16. Travanj 2019. 18:02

Čitam vaše komentare već dva danima....pa rekoh idem se i ja malo javiti:). Drage moje ja sam imala transfer pred 3 dana, danas je 4.. Izludit ću od simptoma...imam osjećaj da ću dobiti...imam indetične simptome, samo pojačane.vBole me jajnici, grudi.. Ne znam kako dočekati vadjenje bete a da ostanemo normalne.. Da li ste vi imale pms simptome? Da li su bili izraženiji?? 😫😫

• jex4444
    16. Travanj 2019. 18:28

Ne brini Nives35. Svi simptomi su normalni, pogotovu ako si bila u nekoj vrsti stimulacije. Od utrogestane- takodje. Najteue je docekati betu. Ja sam danas popodne uradila test- jedna crta. Trebala ja lepo ujuzru da uradim- ovako se nerviram. Moj ti je savet da se necim zabavis, uradis betu kada su ti rekli i nista van toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.