Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    14. Travanj 2019. 23:30

kikovica

Lala27

Lala27

kikovica

kikovica

Lala27

kikovica

Lala27

Meni se smanjuju simptomi, grudi me mnogo manje bole, stomak skoro nikako, pa sam malo pala u bedak 😩
    Mislite li da je moguća trudnoća i bez simptoma? 😣
    Sigurna sam da je moguca jer sam sa malim bila trudna i blage veze nisam imala 🤷🏼‍♀️. Ni sise, ni mucnina niti ista nisam imala. Samo je test pokazao plus nakon tri dana kasnjenja 😂.
    Bojim se da ovo osluskivanje svakog moguceg simptoma nije bas najzdravije 🤣😅
    Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡
    Ja sam se posvadjala s muzem pa sam ubila par dana placuci 😂😂.
    Biti ce sve ok, nemoj se bedirati. Ako nije ovaj biti ce neki drugi trenutak kad ce sve biti bas savrseno 🥰
    Znači, tako da ubijem vrijeme 😂 Kada ti radiš betu i jesi li već radila test?
    Izvini, vidim da radiš u utorak. Više ne znam koja kad radi i kakve simptome ima, jer sam sve čitala, pa mi se pomiješalo 😁

Hahahahaha, da, ni je vise ne znam koja kad sto 🤦🏼‍♀️. Rekla mi je dr da napravim test u utorak, nije uopce betu spominjala…ali cu ja na svoju ruku da budemo 100% sigurni 🥳

Nismo normalne 😂 A koji ti je dnt u utorak? 

mimimimi
    14. Travanj 2019. 23:42

delfin85

mimimimi

delfin85

mimimimi

Hej da li mora uvijek doći do implatacijskog krvarenja, ili se može bez njega zatrudniti?
    Čitala sam dosta da implatacijsko krvarenje bude malo prije menge pa je i zato ih teško razlikovati osim što implatacijsko baš bude čista svijetla krv bez ugrušaka 🤷‍♀️🤷‍♀️ ali nisam baš naišla nigdje da li se to implatacijsko krvarenje uvijek desi da bi se bilo sigurno da je embrij priljepljen ili sl.🤷‍♀️
    mimimimi ja mislim da ne mora biti,ima ih puno koje nisu imale a ostale trudne…
    Hvala Delfiii za odgovor😘😘
    Kakvo je stanje kod tebe? Ja stavrno nikakvih simptoma nemam🤷‍♀️
    A kod mene je krvavo stanje 😫 cijeli dan po malo krvarim i tek u petak idem vaditi betu jer ako je ovo sad implantacija onda beta u utorak nebi ništa pokazala tako su mi rekli mada sam ja tako i namjeravala da se ne vraćam na posao sad prije Uskrsa jer radim u trgovini pa da se malo psihički smirim…
    Ma ne trebaju ti simptomi samo neka bude veeelika beta …😙😙😙

Hej draga Delfiii nemoj da te to stanje uznemiravaj,  odmori ljepo preko Uskrsa doma i napuni se energije i bit'će sve ok.. ja sam sam rekla sebi žao bi mi bilo da ne upali iz prvog puta ali opet Bože moj idem dalje dok mogu😊 u utorak ću znati stanje šta bude bude 😊 fige ti držim i odmori i opusti se😘😘❤

kikovica
    15. Travanj 2019. 08:59

Lala27

kikovica

Lala27

Lala27

kikovica

kikovica

Lala27

kikovica

Lala27

Meni se smanjuju simptomi, grudi me mnogo manje bole, stomak skoro nikako, pa sam malo pala u bedak 😩
    Sigurna sam da je moguca jer sam sa malim bila trudna i blage veze nisam imala 🤷🏼‍♀️. Ni sise, ni mucnina niti ista nisam imala. Samo je test pokazao plus nakon tri dana kasnjenja 😂.
    Hvala ti 😄 Nadam se da je tako. Ma nije, ali šta da radim, ne mogu si pomoći, jedva čekam uraditi betu. Prvi dani su mi brzo prošli, nisam puno razmišljala o tome, a sad stalno 😡
    Biti ce sve ok, nemoj se bedirati. Ako nije ovaj biti ce neki drugi trenutak kad ce sve biti bas savrseno 🥰
    Izvini, vidim da radiš u utorak. Više ne znam koja kad radi i kakve simptome ima, jer sam sve čitala, pa mi se pomiješalo 😁

Hahahahaha, da, ni je vise ne znam koja kad sto 🤦🏼‍♀️. Rekla mi je dr da napravim test u utorak, nije uopce betu spominjala…ali cu ja na svoju ruku da budemo 100% sigurni 🥳

11-ti od transfera. Radila sam jutros test, negativan je 😔. 
    Sutra zovem dr da vidim sto dalje. Mi ne odustajemo od bebice 💪🏻💪🏻
    Sretno tebi 🥰

• Lala27
    15. Travanj 2019. 10:22

Možda je jednostavno rano, nemoj padati, beta ti je sigurnija 

• delfin85
    15. Travanj 2019. 10:26

mimimimi

delfin85

mimimimi

delfin85

mimimimi

Hej da li mora uvijek doći do implatacijskog krvarenja, ili se može bez njega zatrudniti?
    Čitala sam dosta da implatacijsko krvarenje bude malo prije menge pa je i zato ih teško razlikovati osim što implatacijsko baš bude čista svijetla krv bez ugrušaka 🤷‍♀️🤷‍♀️ ali nisam baš naišla nigdje da li se to implatacijsko krvarenje uvijek desi da bi se bilo sigurno da je embrij priljepljen ili sl.🤷‍♀️
    mimimimi ja mislim da ne mora biti,ima ih puno koje nisu imale a ostale trudne…
    Hvala Delfiii za odgovor😘😘
    Kakvo je stanje kod tebe? Ja stavrno nikakvih simptoma nemam🤷‍♀️
    A kod mene je krvavo stanje 😫 cijeli dan po malo krvarim i tek u petak idem vaditi betu jer ako je ovo sad implantacija onda beta u utorak nebi ništa pokazala tako su mi rekli mada sam ja tako i namjeravala da se ne vraćam na posao sad prije Uskrsa jer radim u trgovini pa da se malo psihički smirim…
    Ma ne trebaju ti simptomi samo neka bude veeelika beta …😙😙😙
    Hej draga Delfiii nemoj da te to stanje uznemiravaj, odmori ljepo preko Uskrsa doma i napuni se energije i bit'će sve ok.. ja sam sam rekla sebi žao bi mi bilo da ne upali iz prvog puta ali opet Bože moj idem dalje dok mogu😊 u utorak ću znati stanje šta bude bude 😊 fige ti držim i odmori i opusti se😘😘❤

mimimimi 
    Ma naravno,ja sam ti uvijek pozitivna i nedam se ja....
    Sad malo odmora pa onda nazad u borbu za svoju sreću...
    Tebi sutra želim veeeeeliku betu...
    😘🙏🙏

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• delfin85
    15. Travanj 2019. 10:28

kikovica

Lala27

kikovica

Lala27

Lala27

kikovica

kikovica

Lala27

kikovica

Lala27

11-ti od transfera. Radila sam jutros test, negativan je 😔.
    Sutra zovem dr da vidim sto dalje. Mi ne odustajemo od bebice 💪🏻💪🏻
    Sretno tebi 🥰

Još ti je rano za odustajanje,neki testovi ne mogu biti pouzdani u tako ranoj trudnoći,idi vadi betu,to ti je najsigurnije...
    Držim 🤞 da bude velika!!!

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

kikovica
    15. Travanj 2019. 10:47

Lala 27 i delfin85,
    I sama dr je rekla da se ne nadam previse jer su mi jajne stanice presporo rasle, prosla je cijela ovulacija kad sam isla na transfer. 
    Ne odustajem ja tako lako 💪🏻😂. 

• Lala27
    15. Travanj 2019. 11:04

kikovica

Lala 27 i delfin85,
    I sama dr je rekla da se ne nadam previse jer su mi jajne stanice presporo rasle, prosla je cijela ovulacija kad sam isla na transfer.
    Ne odustajem ja tako lako 💪🏻😂.

Tako je, u svakom slučaju nema odustajanja 😊 Ali možda je sad rano, pa se ipak iznenadiš 😄

• Lala27
    15. Travanj 2019. 11:06

needamiracle

Evo da se i ja javim… 7. Dan nakon transfera pozitivan test :))) sljedeci tjedan beta!

Čestitam 😊 Javi betu i ako možeš napiši simptome svoje 😊

• needamiracle
    15. Travanj 2019. 14:29

Lala27

needamiracle

Evo da se i ja javim… 7. Dan nakon transfera pozitivan test :))) sljedeci tjedan beta!
    Čestitam 😊 Javi betu i ako možeš napiši simptome svoje 😊

Pozdrav, beta je danas (9.dan nakon transfera) bila 149! Vadim opet nakon 2 dana da vidimo raste li. I onda opet 2 dana poslije toga. Sto se tice simptoma, iskreno, od pocetka po ovim forumima pisem da nemam apsolutno nista vrijedno spomena. Grudi bole isto kao pred menstruaciju, ostalo apsolutno nista. Da nisam bila na ivf-u sigurno ne bi posumnjala jos dugo da sam trudna. Eto, nadam se da ce ovo pomoci nekome ko razbija glavu nedostatkom simptoma kao ja prije par dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.