Samo da prijavim, i jutros pozitivan test 😄😍Bravooooooo 😘
😘😘😘 Sutra beta da potvrdi 😁
Samo da prijavim, i jutros pozitivan test 😄😍Bravooooooo 😘😘😘😘 Sutra beta da potvrdi 😁
Potvrdice nema tu sta mamice 😘
Hvala bubamarica 🥰
Ja si sad nešto razmišljam koliko puta moram vaditi krv da bi išla na prvi ultrazvuk i kad se je implatacija dogodila koliko smo trudne 😀 ma sva sam uzbuđena 😀😀Mislim da ces mozda jos dva puta morati jer.moraju da vide da li ti se beta pravilno duplira …a vjerovatno da hoce😉ovo je sve bas slatko uzbudjenjeEto draga sve razumiješ 😀 ne znaš šta je uzbuđenije dočekati da kućni test i beta bude pozitivno ili taj ultrazvuk jaoo jedno i drugo je napeto 😀😀Kakvo je stanje kod tebe izgubila sam iz vida koja kad šta i do kud je stigla🙈🙊🙉 😍Ja sutra imam UZV u 17.h i cini mi se da mi.nocas nema spavanja 😂Jaoooo daa sjetih se pa ti si ona što joj muž galami jer paniči unaprijed jel'tako😁
Držim ti fige pa nas obraduj slikicom ultrazvuka 😍😍ja već tepam sebi mrvica 🙊🙊Eeeeee ta sam 😂😂😂😂Bice slicica…dusa…joj ja svako jutro kad ustanem tepam stomacicu mazim ga,skroz slatki momenti ….mislim da je moja sreca tek sad potpuna 😊Jao jaoooo sad su to hormoni još divlji obavezno se zanimaj nečim do ultrazvuka da ne vidiš previše 😁😁
Od kako su testovi pozitvni ja sam počela joj/mu mrvica tepat točnije od jučer aa još kad su mi potvrdili danas pa baš sam uhićena, presretna i ako još ne mogu vjerovati sve dok ne dobijem slikicu 😍
Jedva čekam vašu slicicu 😍😍 jao to su baš najslađi i najnajdiviniji momenti😍🥰❤
Ja od uzbudjenja ne mogu zaspati 😂😝i ja kad slikuu vidim e onda ce biti to to!i ja jrdva cekam tvoju slicicuuuu da vidmo mrvicu😘😘😘Ja imam izlive ljubavi nenormalno,utusih i muza,kaze hormoni su cudo!Hahaha
Ja sam se nešto raznježila čitajući ovo😍😍 samo da nam naše mrvice napreduju i da ih ugledamo na ultrazvuku🥰🥰Ej imaš li ti kakvih posebnih siptoma? Ja neš ne primjećujem posebno, možda sike malkice porasle 🤷♀️
Ejjj curke mene sad zvali i čestitaju mi i kažu beta je 169 i za sedmicu dana radim ponovo nalaze krvi eto tako a inače sam bez nekih simptoma koje nisam još ni primjetila 🤷♀️
Čestitaaaaam 😄😄😄 Divne vijesti, mada smo i znale uz pozitivne testove😍
Hvala draga Lala27 da je znali smo aa znaš ono od dragosti te strah da je pogrešno 😬😀😘😘
Samo da prijavim, i jutros pozitivan test 😄😍Jaoooo divnooooo😍😘❤
Znam, i ja se isto plašim za sutra, iako su oba pozitivna 😊 Biće valjda sve dobro 😄😍
Samo da prijavim, i jutros pozitivan test 😄😍Jaoooo divnooooo😍😘❤Znam, i ja se isto plašim za sutra, iako su oba pozitivna 😊 Biće valjda sve dobro 😄😍
Biće❤ tako sam i ja uradila više testova sve pozitvno ali beta je beta eto još sad ovo iščekivanje ultrazvuka da dočekamo i onda smo mirne🥰🥰
Pozzz cure... Nisam se javljala neko vrijeme, ali pratim vas.... Čestitam svima na plusicima i velikim betama....
Pa evo samo da tu napišem, imala sam fet 15.3... Danas sam 7+3....i bila sam danas na ultrazvuku...
Srceko kuca, bebica je velika 12,3 mm, a zumanjcana 5mm... Nadam se da će dalje sve ići po psu....
Svima želim puno sreće :)
I evo moje slikice, bebica se još ne razaznaje, ali svakako je tu :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Sortiraj odgovore
Najstariji