Evo da se i ja javim… 7. Dan nakon transfera pozitivan test :))) sljedeci tjedan beta!Čestitam 😊 Javi betu i ako možeš napiši simptome svoje 😊Pozdrav, beta je danas (9.dan nakon transfera) bila 149! Vadim opet nakon 2 dana da vidimo raste li. I onda opet 2 dana poslije toga. Sto se tice simptoma, iskreno, od pocetka po ovim forumima pisem da nemam apsolutno nista vrijedno spomena. Grudi bole isto kao pred menstruaciju, ostalo apsolutno nista. Da nisam bila na ivf-u sigurno ne bi posumnjala jos dugo da sam trudna. Eto, nadam se da ce ovo pomoci nekome ko razbija glavu nedostatkom simptoma kao ja prije par dana.
Super, to su divne vijesti, da ti tako sve i ostane 😄 To je očito sve individualno, ali eto ja ne mogu protiv sebe, pa sve nešto pratim simptome. Mene grudi manje bole, više nekako bradavice, stomak takođe manje, jedino mi se i dalje stalno piški, koža lica mi je inače masnija, a sad je baš suva
Javljam betu 1.2 😂😂. Muz me odveo na kolač, pa sam bolje 🤦🏼♀️
Drzim fige ostalim curama 😘🤞🏻
Javljam betu 1.2 😂😂. Muz me odveo na kolač, pa sam bolje 🤦🏼♀️
Drzim fige ostalim curama 😘🤞🏻
Baš mi je žao 😩 Ali ko zna za šta je to dobro, biće sledeći put visoka, samo se oporavi, glavu gore i u nove pobjede 😘😘
Hvala 😘. Biti ce nego sto...mali odmor pa u nove pobjede 💪🏻🤗
Sretno 🤗
Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu...veeeeliku!
Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu…veeeeliku!
Bubamarice, ja baš tebe čekam😄 Svidjelo mi se kako pišeš, lijepo objasniš i baš sam te pratila. Drago mi je zbog tebe, čestitam 😊 Ti si prvi korak pregurala, sad ultrultraz, a i tu će sve biti dobro😄
Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu…veeeeliku!Bubamarice, ja baš tebe čekam😄 Svidjelo mi se kako pišeš, lijepo objasniš i baš sam te pratila. Drago mi je zbog tebe, čestitam 😊 Ti si prvi korak pregurala, sad ultrultraz, a i tu će sve biti dobro😄
Ultrazvuk * 😂
Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu…veeeeliku!Bubamarice, ja baš tebe čekam😄 Svidjelo mi se kako pišeš, lijepo objasniš i baš sam te pratila. Drago mi je zbog tebe, čestitam 😊 Ti si prvi korak pregurala, sad ultrultraz, a i tu će sve biti dobro😄Ultrazvuk * 😂
Hej Lala,hvala ti sto me pratis,ja ti 7 godina pokusavam dobiti bebicu,onda mozes zamisliti sta sam sve prosla kao i mnoge druge djevojke ovdje!Svaka ima svoju pricu,a sve imamo jedan zajednicki cilj-da postanemo mamice i da naravno ovdje jedna drugu bodrimo!I meni mnogo bude lakse kad ovdje udjem pa citam sta koja osjeca,simptome i na taj nacin sam nekako prebrodila ovoh 15ak dana..E sad jos UZV i onda mogu da odahnem ☺☺☺Jesi mi ti dobro?Kako se osjecas?
Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu…veeeeliku!Bubamarice, ja baš tebe čekam😄 Svidjelo mi se kako pišeš, lijepo objasniš i baš sam te pratila. Drago mi je zbog tebe, čestitam 😊 Ti si prvi korak pregurala, sad ultrultraz, a i tu će sve biti dobro😄Ultrazvuk * 😂Hej Lala,hvala ti sto me pratis,ja ti 7 godina pokusavam dobiti bebicu,onda mozes zamisliti sta sam sve prosla kao i mnoge druge djevojke ovdje!Svaka ima svoju pricu,a sve imamo jedan zajednicki cilj-da postanemo mamice i da naravno ovdje jedna drugu bodrimo!I meni mnogo bude lakse kad ovdje udjem pa citam sta koja osjeca,simptome i na taj nacin sam nekako prebrodila ovoh 15ak dana..E sad jos UZV i onda mogu da odahnem ☺☺☺Jesi mi ti dobro?Kako se osjecas?
Da, pročitala sam to i stvarno svaka čast, izborila si se na kraju, što je zaista neprocjenljivo. Meni je prvi postupak i baš sam dobro podnosila, ali evo zadnja dva dana sam baš nešto bezveze, da mi je samo znati rezultate 😡
Hej djevojke evo me i ja sam tu,nije me bilo kratko pa sad uzela citati da vidim sta se desava! ☺Ko ono sutra ima prvi ultrazvuk?Velika nada ili neko drugi?Vidim da mnoge nemaju skoro nikakve simptome sto se tice moguce trudnoce pa evo da vam kazem dani ja nista ne osjecam a u srijedu(17.04.)imam prvi UZV,ono trudna a od svega samo sike natecene i pomalo bole!Iskrena da budem i mene je to bacilo u brigu…veeeeliku!Bubamarice, ja baš tebe čekam😄 Svidjelo mi se kako pišeš, lijepo objasniš i baš sam te pratila. Drago mi je zbog tebe, čestitam 😊 Ti si prvi korak pregurala, sad ultrultraz, a i tu će sve biti dobro😄Ultrazvuk * 😂Hej Lala,hvala ti sto me pratis,ja ti 7 godina pokusavam dobiti bebicu,onda mozes zamisliti sta sam sve prosla kao i mnoge druge djevojke ovdje!Svaka ima svoju pricu,a sve imamo jedan zajednicki cilj-da postanemo mamice i da naravno ovdje jedna drugu bodrimo!I meni mnogo bude lakse kad ovdje udjem pa citam sta koja osjeca,simptome i na taj nacin sam nekako prebrodila ovoh 15ak dana..E sad jos UZV i onda mogu da odahnem ☺☺☺Jesi mi ti dobro?Kako se osjecas?Da, pročitala sam to i stvarno svaka čast, izborila si se na kraju, što je zaista neprocjenljivo. Meni je prvi postupak i baš sam dobro podnosila, ali evo zadnja dva dana sam baš nešto bezveze, da mi je samo znati rezultate 😡
Jos samo UZV da prezivim,i ja sam poprilicno sjebana jer sam vec duzi period u kuci,pazim se maksimalno...ali mozak kad proradi....joj!Imam neke smjene emocija,sjetila se neceg pa rasplakala,pa mi drago super bice beba sva sam hepi,pa mi.opet nesto!Ubise hormoni 😂E da...ja sam imala prvu vantjesnu prosle godine i nisam nista ocekivala,vodila se time slabo kome da uspije iz prve...nije mi uspjelo,ali se nisam razocarala,glavu gore nastavila raditi i evo u martu sve opet pocela !I evo 😉Znaci nema razocarenja,osmijeh na lice i ides dalje!Pozitivna moras biti!Koji ti je danas dan transfera?
Sortiraj odgovore
Najstariji