Hvala bubamarica 🥰
Ja si sad nešto razmišljam koliko puta moram vaditi krv da bi išla na prvi ultrazvuk i kad se je implatacija dogodila koliko smo trudne 😀 ma sva sam uzbuđena 😀😀Mislim da ces mozda jos dva puta morati jer.moraju da vide da li ti se beta pravilno duplira …a vjerovatno da hoce😉ovo je sve bas slatko uzbudjenjeEto draga sve razumiješ 😀 ne znaš šta je uzbuđenije dočekati da kućni test i beta bude pozitivno ili taj ultrazvuk jaoo jedno i drugo je napeto 😀😀Kakvo je stanje kod tebe izgubila sam iz vida koja kad šta i do kud je stigla🙈🙊🙉 😍Ja sutra imam UZV u 17.h i cini mi se da mi.nocas nema spavanja 😂Jaoooo daa sjetih se pa ti si ona što joj muž galami jer paniči unaprijed jel'tako😁
Držim ti fige pa nas obraduj slikicom ultrazvuka 😍😍ja već tepam sebi mrvica 🙊🙊
Eeeeee ta sam 😂😂😂😂Bice slicica...dusa...joj ja svako jutro kad ustanem tepam stomacicu mazim ga,skroz slatki momenti ....mislim da je moja sreca tek sad potpuna 😊
Hvala bubamarica 🥰
Ja si sad nešto razmišljam koliko puta moram vaditi krv da bi išla na prvi ultrazvuk i kad se je implatacija dogodila koliko smo trudne 😀 ma sva sam uzbuđena 😀😀Mislim da ces mozda jos dva puta morati jer.moraju da vide da li ti se beta pravilno duplira …a vjerovatno da hoce😉ovo je sve bas slatko uzbudjenjeEto draga sve razumiješ 😀 ne znaš šta je uzbuđenije dočekati da kućni test i beta bude pozitivno ili taj ultrazvuk jaoo jedno i drugo je napeto 😀😀Kakvo je stanje kod tebe izgubila sam iz vida koja kad šta i do kud je stigla🙈🙊🙉 😍Ja sutra imam UZV u 17.h i cini mi se da mi.nocas nema spavanja 😂Jaoooo daa sjetih se pa ti si ona što joj muž galami jer paniči unaprijed jel'tako😁
Držim ti fige pa nas obraduj slikicom ultrazvuka 😍😍ja već tepam sebi mrvica 🙊🙊Eeeeee ta sam 😂😂😂😂Bice slicica…dusa…joj ja svako jutro kad ustanem tepam stomacicu mazim ga,skroz slatki momenti ….mislim da je moja sreca tek sad potpuna 😊
Jao jaoooo sad su to hormoni još divlji obavezno se zanimaj nečim do ultrazvuka da ne vidiš previše 😁😁
Od kako su testovi pozitvni ja sam počela joj/mu mrvica tepat točnije od jučer aa još kad su mi potvrdili danas pa baš sam uhićena, presretna i ako još ne mogu vjerovati sve dok ne dobijem slikicu 😍
Jedva čekam vašu slicicu 😍😍 jao to su baš najslađi i najnajdiviniji momenti😍🥰❤
Pozdrav svima, čestitam pozitivnim testovima i beti!
Meni je ovo prvi transfer bio, danas je 8.dan od transfera. 2.dan vraćen jedan trostanicni i jedan cetverostanicni.
Imam lagana probadanja od prvog dana kao da ću svakog casa dobit mengu. Grudi su mi bile bolne i natečene. Veceras primjećujem da su još natečene ali manje bolne. Beta mi je tek u utorak. Za test skupljam hrabrost.
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Hvala bubamarica 🥰
Držim ti fige pa nas obraduj slikicom ultrazvuka 😍😍ja već tepam sebi mrvica 🙊🙊Eeeeee ta sam 😂😂😂😂Bice slicica…dusa…joj ja svako jutro kad ustanem tepam stomacicu mazim ga,skroz slatki momenti ….mislim da je moja sreca tek sad potpuna 😊Jao jaoooo sad su to hormoni još divlji obavezno se zanimaj nečim do ultrazvuka da ne vidiš previše 😁😁
Od kako su testovi pozitvni ja sam počela joj/mu mrvica tepat točnije od jučer aa još kad su mi potvrdili danas pa baš sam uhićena, presretna i ako još ne mogu vjerovati sve dok ne dobijem slikicu 😍
Jedva čekam vašu slicicu 😍😍 jao to su baš najslađi i najnajdiviniji momenti😍🥰❤
Ja od uzbudjenja ne mogu zaspati 😂😝i ja kad slikuu vidim e onda ce biti to to!i ja jrdva cekam tvoju slicicuuuu da vidmo mrvicu😘😘😘Ja imam izlive ljubavi nenormalno,utusih i muza,kaze hormoni su cudo!Hahaha
Veliki pozdrav svima..U oktobru sam imala neuspelu vto. Hiperstimulaciju. Zamrzla 9 embriona starih 5 dana.Radjen mi je FET. 06.04.Meni su vracene 3 embriona u stadijumu blastocite. Koristim glastere 6 climara na svaki drugi dan, crinon gel svako vece, i utrogestan 3×1 200mg, fembion 1.Danas mi je 10det. Imala sam blagu prehladu. Prosla sam bez lekova. Lezanje i vitamini. Sada sam ok. Od simptoma imam bolne grudi, probadanje u donjem delu stomaka, nalete vrucine. Bas sam nestpljiva. Ne znam da li da uradim test i mora li jutarnja mokraca ili ne?Isti nam je dan transfera, i meni je beta u četvrtak, ali nisam izdržala pa sam uradila jutros test i pozitivan je, ali sam iz prvog urina, jer je najkoncentrovaniji. Za par dana će vjerovatno iz svakog urina biti pozitivan, ali sad je ipak najpouzdaniji prvi jutarnjij☺️Radila malopre test- negativan je. Ujutru cu raditi betu. Da ako je negativna ne stavljam vise ove flastere.
Ja ne bih vjerovala testu urađenom predveče, ne radi se bez razloga iz prvog urina, naročito tako rano, zato ne gubi nadu, ponovi sutra ili uradi betu i sa srećom 😄😄
Čitam vaše komentare već dva danima….pa rekoh idem se i ja malo javiti:). Drage moje ja sam imala transfer pred 3 dana, danas je 4.. Izludit ću od simptoma…imam osjećaj da ću dobiti…imam indetične simptome, samo pojačane.vBole me jajnici, grudi.. Ne znam kako dočekati vadjenje bete a da ostanemo normalne.. Da li ste vi imale pms simptome? Da li su bili izraženiji?? 😫😫
Dobrodošla 😄 Opusti se, gledaj da ideš negdje, da ti neko dolazi, da što manje razmišljaš o tome i vidjećeš da će brzo doći beta 😄 I ja sam imala takve simptome, sad mnogo manje, to je sigurno od stimulacije. Test mi je jutros bio pozitivan, vidjeću i sutra kakav je, pa u četvrtak radim betu 😊
Ejjj curke mene sad zvali i čestitaju mi i kažu beta je 169 i za sedmicu dana radim ponovo nalaze krvi eto tako a inače sam bez nekih simptoma koje nisam još ni primjetila 🤷♀️
Čestitaaaaam 😄😄😄 Divne vijesti, mada smo i znale uz pozitivne testove😍
Pozdrav svima, čestitam pozitivnim testovima i beti!
Meni je ovo prvi transfer bio, danas je 8.dan od transfera. 2.dan vraćen jedan trostanicni i jedan cetverostanicni.
Imam lagana probadanja od prvog dana kao da ću svakog casa dobit mengu. Grudi su mi bile bolne i natečene. Veceras primjećujem da su još natečene ali manje bolne. Beta mi je tek u utorak. Za test skupljam hrabrost.
Dobrodošla i ti sa nama na čekanje 😄 Sve su to normalni simptomi, ništa se ne brini. I meni su tako od osmog dana počeli da se smanjuju simptomi, ali to je sve normalno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji