Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosuljica
    19. Lipanj 2021. 21:43

Čestitam perla44 i ja! Nisam prije skužila vijest koja je sjaaaaajnaaaa 

• perla44
    19. Lipanj 2021. 23:07

VM

perla44

VM

perla44

Evo ja nisam mogla izdrzat maloprije odradila testic..i pozitivan!!🤩😍 8 dan od tranfera..popodnevni urin..😆

Cestitam!!! Gdje si isla u postupak i koji ti je po redu?

Ja sam ti isla u Cito privatna poliklinika u St…drugi po redu..prije 3 god isla na postupak…iz svjezeg et nisam ostala trudna…tad vratili samo jedan..nakon toga…sljedeci mjesec vratili 2 blastice i ostala trudna s malom… i ostalo mi 5 embrija..sad stavili 2 blastice..8.6..beta u pon…a mozda i petak…

A Cito, oni slove kao najbolji, steta sto ne zivim u Dalmaciji. Cestitam na pozitivnoj beti. Ja vadim iduci tjedan betu. Simptoma nikakvih. Prosli fet isto simptomanikakvih pa pozitivna beta. Vidjet cemo jel slucajnost ili ne 🤔

Pozitivan mi je test..beta tek u pon...imala blago krvarenje tj.iscjedak pola dana mozda i sve stalo....nadam se da je to ok sad....sto se tice klinike ja sam prezadovoljna...usluga..profesionalnist...empatija...pristup...ma sve...Je skupo je..ali stvarno znas i zasto..🤩

• perla44
    19. Lipanj 2021. 23:08

kosuljica

Čestitam perla44 i ja! Nisam prije skužila vijest koja je sjaaaaajnaaaa

Hvala ti..nadam se da ce beta u pon bit dobra pa da se mozemo veselit dalje..😀

• perla44
    19. Lipanj 2021. 23:14

Micmic

Cao cure! kako ste danas?) meni dan 12, simptoma bez , vise me i stomak ne muci, tu i tamo mozda u toku dana veoma malo , ali nista vise od toga, iscekijem betu u ponedeljak🙏🏻 grudi su bezbolne skroz inace, imala sam par dana ziganje u bradavicama i to je to

Ma svaka cast zeno..kako si hrabra..strpljiva....danima nisi uradila test😀😀 bas bas!!! Bas ti zelim svu srecu da beta bude prava!!😍
    Nemam ti ni ja nikakvih simptoma od samog starta...čak nisam ni pretjerano gladna....haha sto inace stalno jesam i kad jesam.i nisam trudna..

Micmic
    20. Lipanj 2021. 00:08

perla44

Micmic

Cao cure! kako ste danas?) meni dan 12, simptoma bez , vise me i stomak ne muci, tu i tamo mozda u toku dana veoma malo , ali nista vise od toga, iscekijem betu u ponedeljak🙏🏻 grudi su bezbolne skroz inace, imala sam par dana ziganje u bradavicama i to je to

Ma svaka cast zeno..kako si hrabra..strpljiva….danima nisi uradila test😀😀 bas bas!!! Bas ti zelim svu srecu da beta bude prava!!😍
    Nemam ti ni ja nikakvih simptoma od samog starta…čak nisam ni pretjerano gladna….haha sto inace stalno jesam i kad jesam.i nisam trudna..

Hvala ti puno🥰, tebi i svima nama zelim najvecu betu uskoro🤣;pa cetvrtak mi je bio kritican,samo sam se preispitivala da li da kupim testic,rekoh ja da radim betu ranije - u subotu, kad ono reko ako sam izgurala do sad izdrzacu i do ponedeljka samo da se isplatilo☺️😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻, dobro, znaci bez simptoma i ne mora da znaci da je lose, posto malo po malo a ja se hvatam za grudi da vidim da li se nesto promenilo😆😆😆 jos jedno sam primetila da sam nekako ubledela a mozda i umisljam🤣

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

• šesnica
    20. Lipanj 2021. 12:28

kosuljica

Hvala šesnica. Mogu li te pitati kad ti ideš na idući et? Čisto da znam kolko su inače razmaci…
    Nola77,Gonal, pa je uključen prije dva dana Cetrotid pa od danas još i Menopur (danas mi je 9 

Ja ti idem tek u 9mj. Ali samo zato što su na GO cijeli 8mj. Sad sam dobila menstruaciju, slj. Mi je onda tek polovica 7mj. . Ne bi stigli sve odraditi do 8mj. Zato ćemo pričekati.
    Inače ako se tijelo dobro rekupera, i ako se ti dobro osjećaš,može se odmah ići slj. Ciklus.

• Cips1990
    20. Lipanj 2021. 19:44

Zdravo devojke. Ko radi betu sutra srecno🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam je radila juce, 11dt iznosi 436ui. U sredu 8dt mi je bila 106ui. Nisam vadila u isto labaratoriji Pa nisu vrednosti za uporediti. Ali sutra idem opet u istu posle 48h da vidim Da li ce se duplirati.❤️❤️
    Kazite mi Jel samo Meni stomak vruc kao da gori ne puno Ali osecam da je vruce . I danas sam imala zuti proliv. Ne znam dal je to normalno ?

zg123
    20. Lipanj 2021. 20:06

Bok cure, 10.6. sam bila na prvoj inseminaciji, 8.6. sam si dala Ovitrelle. Danas sam napravila test i vidjela se sjena lagana. Jel moguće da od Ovitrella nakon 13 dana test pokaže pozitivno? Ovo je slika odmah nakon 3 minute što sam napravila test https://ibb.co/hVLbRRS , a ovo je slika nakon 4-5 sati https://ibb.co/PGZRsNd 
    Hvala na pomoći, ne znam dal je il nije, jel presvjetla ili je možda pozitivno zbog Ovitrella

• Cips1990
    20. Lipanj 2021. 20:14

Cestitam zg123 na pozitivnom testu 🤩 . Mislim da nije pozitivno zbog Ovitrella. 

• NATALIE0407
    20. Lipanj 2021. 20:54

Micmic

perla44

Micmic

Ma svaka cast zeno..kako si hrabra..strpljiva….danima nisi uradila test😀😀 bas bas!!! Bas ti zelim svu srecu da beta bude prava!!😍
    Nemam ti ni ja nikakvih simptoma od samog starta…čak nisam ni pretjerano gladna….haha sto inace stalno jesam i kad jesam.i nisam trudna..

Hvala ti puno🥰, tebi i svima nama zelim najvecu betu uskoro🤣;pa cetvrtak mi je bio kritican,samo sam se preispitivala da li da kupim testic,rekoh ja da radim betu ranije - u subotu, kad ono reko ako sam izgurala do sad izdrzacu i do ponedeljka samo da se isplatilo☺️😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻, dobro, znaci bez simptoma i ne mora da znaci da je lose, posto malo po malo a ja se hvatam za grudi da vidim da li se nesto promenilo😆😆😆 jos jedno sam primetila da sam nekako ubledela a mozda i umisljam🤣

Ja u prvom pokusaju nisam imala nikakvi simptoma i sve je bilo u najboljem redu. Zato nemoj puno brinuti u vezi toga.  Sretno sutra..🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.