Cao drage cure i dobro jutro, dan10 , nocas su me razbijala ledja pa me cak i probudila, ujutru knedla u grlu, kako ste vi danas?
Ja sam nocas i jutros imala malo smedjeg krvarenja..sad nista..sve ok…dovoljno za nemir i brigu..jojj…🙄😒
To smedje citala sam da je u granicama normale vrv ostaci implantacijskog, ti imas i testic tako da bice dobro, nije se nastavilo bitno ali razumem tvoj nemir, bice dobro, kad bese ono tebi rekli da radis betu?
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Zdravo micmic bice to dobar znak ! Ja sam pocela da radim, sve me strah, putujem sat ipo vreme do posla 7 sati n’a noge. Pa cu videti kako cu proci danas. Mene dole zigaju jajnici i bole me ledja u naletima
Joj nadam se i verujem duboko 🙏! Bas mi zao sto ti nisu dali duze odmora, ali gle sve se tamo vec uhvatilo ja podjem od toga pa kako su zene radjale za vreme ratova pod stresom ili recimo vecina i ne zna da su trudne do 2 meseca i izlazu se naporu, naravno bolje zbog tvog psihickog stanja da odmaras maximum ali jer si ti mirnija, ali opet verujem bice dobro i brze ce vreme tako proci kad radis, evo ja kuci i dani mi puze prostora za razmisljanje koliko hoces
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
PS: uzmem kao da citam knjigu, cita ona mene a ne ja nju
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Cao drage cure i dobro jutro, dan10 , nocas su me razbijala ledja pa me cak i probudila, ujutru knedla u grlu, kako ste vi danas?
Ja sam nocas i jutros imala malo smedjeg krvarenja..sad nista..sve ok…dovoljno za nemir i brigu..jojj…🙄😒
To smedje citala sam da je u granicama normale vrv ostaci implantacijskog, ti imas i testic tako da bice dobro, nije se nastavilo bitno ali razumem tvoj nemir, bice dobro, kad bese ono tebi rekli da radis betu?
Ja planiram betu u pon...a mogu sutra ili pon..ali mislim se mozda bolje pricekat jos koji dan...poc cu privatno
U pon mi je 13 dan od transfera..pa eto nadam se da bi to bilo ok...😀
PS: uzmem kao da citam knjigu, cita ona mene a ne ja nju
I ja isto..knjigu pa zavrsim.na forumima nakon et..😅🤣
Jeste to smedje implatacija. Ne brini 🥰
Zdravo micmic bice to dobar znak ! Ja sam pocela da radim, sve me strah, putujem sat ipo vreme do posla 7 sati n’a noge. Pa cu videti kako cu proci danas. Mene dole zigaju jajnici i bole me ledja u naletima
Joj nadam se i verujem duboko🙏! Bas mi zao sto ti nisu dali duze odmora, ali gle sve se tamo vec uhvatilo ja podjem od toga pa kako su zene radjale za vreme ratova pod stresom ili recimo vecina i ne zna da su trudne do 2 meseca i izlazu se naporu, naravno bolje zbog tvog psihickog stanja da odmaras maximum ali jer si ti mirnija, ali opet verujem bice dobro i brze ce vreme tako proci kad radis, evo ja kuci i dani mi puze prostora za razmisljanje koliko hoces
Ma i Ja verujem da ce biti sve biti dobro kao sto kazes zene su kopale i radjale !! Ma i na poslu ja razmisljam o tome hahahaa nista me ne moze spreciti !! Haha Ali samo pozitivno !!
Ja planiram betu u pon…a mogu sutra ili pon..ali mislim se mozda bolje pricekat jos koji dan…poc cu privatno
U pon mi je 13 dan od transfera..pa eto nadam se da bi to bilo ok…😀
🤞🏼🤞🏼🤞🏼i ja i ja u ponedeljak!)meni 14 tad ))
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Pitat ću i ovdje jer ste ipak vi vremenski najbliže aspiraciji. Anestezija ili ne? Stimulirana IVF.
Hvala na odgovorima... još nesto...Ima li netko ovdje tko se vrzma po VV, da podijelimo iskustva?
Pitat ću i ovdje jer ste ipak vi vremenski najbliže aspiraciji. Anestezija ili ne? Stimulirana IVF.
Hvala na odgovorima… još nesto…Ima li netko ovdje tko se vrzma po VV, da podijelimo iskustva?
Ja sam sad bila na fetu..znaci vratili 2 smrznute blastice..ali kad sam bila na prvom tj kad je bila aspiracija isla sam pod opcu anesteziju jer su mi punktirali 12 jajnih stanica..dr je rekao da je to puno pa bolje da idem na opcu..
Sortiraj odgovore
Najstariji