Perla44 Ja sam u francuskoj. 18e sam platila. Ne znam kolika je tamo. Mislim da je oko 1000 din
Perla44 Ja sam u francuskoj. 18e sam platila. Ne znam kolika je tamo. Mislim da je oko 1000 din
840 dinara 😁 Ja sam iz Srbije :) dakle to je 7,2evra beta kod nas, e sad ne znam koliko je to u kunama
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Cao drage cure i dobro jutro, dan10 , nocas su me razbijala ledja pa me cak i probudila, ujutru knedla u grlu, kako ste vi danas?
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Zdravo micmic bice to dobar znak ! Ja sam pocela da radim, sve me strah, putujem sat ipo vreme do posla 7 sati n’a noge. Pa cu videti kako cu proci danas. Mene dole zigaju jajnici i bole me ledja u naletima
Zdravo micmic bice to dobar znak ! Ja sam pocela da radim, sve me strah, putujem sat ipo vreme do posla 7 sati n’a noge. Pa cu videti kako cu proci danas. Mene dole zigaju jajnici i bole me ledja u naletima
Ajme...pa zar nisi mogla uzet bolovanje nakon transfera?? 😔
Cao drage cure i dobro jutro, dan10 , nocas su me razbijala ledja pa me cak i probudila, ujutru knedla u grlu, kako ste vi danas?
Ja sam nocas i jutros imala malo smedjeg krvarenja..sad nista..sve ok...dovoljno za nemir i brigu..jojj...🙄😒
840 dinara 😁 Ja sam iz Srbije :) dakle to je 7,2evra beta kod nas, e sad ne znam koliko je to u kunama
Zvala sam lab..u nas je 200 kn..ja planiran ponedjeljak..ako za vikend sve bude ok😀
Ajme…pa zar nisi mogla uzet bolovanje nakon transfera?? 😔
Dala mi je nedelju dana , nije htela vise
Ajme…pa zar nisi mogla uzet bolovanje nakon transfera?? 😔
Dala mi je nedelju dana , nije htela vise
Ma grozna je...ja sam dobila 14..e sad vidit cemo kako ce bit za dalje
Sortiraj odgovore
Najstariji