Alexandra znam ljube da se bojis, i to je totalno normalno, pogotovo nakon cijelog postupka, svaki dan je neizvjesnost dok god ne primis svoju mrvu u ruke. Ali pokusaj razmisljat stvarno da je normalno, da se dogada, pa ne bi te lagali:) i opustit se maximalno koliko god uspijes, jer je to dobro za tvoju bebu. Super za magnezij. Ne znam koliko ce mi vratiti. Valjda jednu. 3 su zasebno, a 2 su skupa na jednom nosacu. Vidjet cu u pon sto oni misle. Imam 32 god a embriji imaju dobre ocjene. Moguce jednu da ce vratiti. Meni je to ok.
Hvala perla44, Nola77, Micmic, javit ću se kako je bilo, idem još sutra pa ću točno znati termin. Hvala za sve komentare, svaki je koristan na svoj način...meni je još uvijek problem dešifrirati sve ove vaše kratice u potpisima, pa ste mi velika pomoć kroz komentare...
Mogu li se ovi postovi ikako uređivati naknadno? (u slučaju da zaboravim još nešto napisati)
Naime, zanima me sljedeće, na stranicama VV piše dase dođe u 7,30 ujutro , i onda ide tako, postupak (ne kužim ovaj dio oko ogrtača? mislim, nisam ni na gin.stolcu u ogrtaču?) i piše nemojte jesti ništa par sati i pojedite u 17,30? Nije baš 7,30, odnosno ajmo reć 9 , do 17,30 par sati... Pa ako je neka voljna detaljno opisati postupak (po mogućnosti neka koja je bila u državnoj bolnici, pretpostavljam da je privatno to sve puno 'elegantnije' :)... Eto. Neću više gnjaviti! :)
Kosuljica izgubila sam se u ovim satima😂 otisla sam sada na stranice VV, i ja to shvacam da dodes do 7.30h na dan punkcije nataste (bez dorucka), da ce ti dati neke droge do sat vremena prije aspiracije. Da nakon aspiracije 2h ne smijes ni piti ni jesti, a kad prode 2h onda smijes piti ali i dalje gladovanje do 17h. E sad, ja nisam tako, u drz bolnici sam isla pod opcu i nisam smjela jesti nista iza 19h prethodnog dana, i onda nista ni piti ni jesti ta 2h, ali sam pojela rucak normalno oko 14h ako se dobro sjecam. U privatnoj klinici ista stvar sto se tice gladovanja, nista posebno elegantnije:) osim sto nisam trebala nositi svoju pidzamu i papuce. Ni u drz bolnici nisam morala nositi ogrtac, ali nisam bila na VV i ne znam ima li tamo nekih hodnika zbog kojih treba ogrtac.
Hvala Nola77.
Danas nije baš bilo tako dobro, folikuli baš nešto i ne rastu, pa sigurno ne idem na aspiraciju 22., a pitanje i idem li uopće.
Kosuljica vjerujem da ce biti ok, a onda ako ne bude praznik ces moci pod opcu:) sto uzimas od terapije?
kosuljica šaljem ti pozitivne vibre, da budeš jaka i da sve ispadne kako treba
❤
Hvala šesnica. Mogu li te pitati kad ti ideš na idući et? Čisto da znam kolko su inače razmaci...
Nola77, Gonal, pa je uključen prije dva dana Cetrotid pa od danas još i Menopur (danas mi je 9 dc).
Cao cure! kako ste danas?) meni dan 12, simptoma bez , vise me i stomak ne muci, tu i tamo mozda u toku dana veoma malo , ali nista vise od toga, iscekijem betu u ponedeljak🙏🏻 grudi su bezbolne skroz inace, imala sam par dana ziganje u bradavicama i to je to
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Evo ja nisam mogla izdrzat maloprije odradila testic..i pozitivan!!🤩😍 8 dan od tranfera..popodnevni urin..😆
Cestitam!!! Gdje si isla u postupak i koji ti je po redu?
Ja sam ti isla u Cito privatna poliklinika u St…drugi po redu..prije 3 god isla na postupak…iz svjezeg et nisam ostala trudna…tad vratili samo jedan..nakon toga…sljedeci mjesec vratili 2 blastice i ostala trudna s malom… i ostalo mi 5 embrija..sad stavili 2 blastice..8.6..beta u pon…a mozda i petak…
A Cito, oni slove kao najbolji, steta sto ne zivim u Dalmaciji. Cestitam na pozitivnoj beti. Ja vadim iduci tjedan betu. Simptoma nikakvih. Prosli fet isto simptomanikakvih pa pozitivna beta. Vidjet cemo jel slucajnost ili ne 🤔
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji