Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Micmic
    18. Lipanj 2021. 09:32

kosuljica

Pitat ću i ovdje jer ste ipak vi vremenski najbliže aspiraciji. Anestezija ili ne? Stimulirana IVF.
    Hvala na odgovorima… još nesto…Ima li netko ovdje tko se vrzma po VV, da podijelimo iskustva?

Ja sam radila IVF ICSI , takodje sam radila odvojeno transfer od aspiracije zbog hiperstimulacije, kod nas vrse aspiraciju iskljucivo uz anesteziju opstu, traje 15tak minuta budis se fresh:) mislim ne mogu da zamislim da iglom rade bez anestezije, a sama procedura transfera je bezbolna, kao ginekoloski pregled i traje 5 minuta

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

• šesnica
    18. Lipanj 2021. 10:28

kosuljica

Pitat ću i ovdje jer ste ipak vi vremenski najbliže aspiraciji. Anestezija ili ne? Stimulirana IVF.
    Hvala na odgovorima… još nesto…Ima li netko ovdje tko se vrzma po VV, da podijelimo iskustva?

Ja sam radila bez anestezije, nikad gore iskustvo. Tako da sama pomisao da to moram opet proći, loše. mi je. Ali znam da mogu barem lokalnu dobiti ovaj put. Bar nešto. 😏

Nola_
    18. Lipanj 2021. 10:36

Dobro jutro svim curkama🌞
    Čestitam svima na lijepim betama i zelim srecu svima koje cekaju i ako koja ima nesto danas❤️
    Alexandra draga divno je citati tvoj post, sretno dalje❤️
    Kosuljica kod mene ista situacija kao kod Micmic s tim da su me u klinici pitali zelim li opcu, pa sam na preporuku mpo dr odlucila tako (aspirirano 12 js). Sama aspiracija takoder ne traje dugo ali zbig mnostva folikula nisam htjela riskirati da se trznem ili nesto. To je kratkotrajna anestezija i odmah nadodes:) ja sam taj dan vise prelezala jer su me bolili jajnici, a ne zbog same anestezije. Kad ti je aspiracija, koliko imas folikula? 

Alexandraaa90
    18. Lipanj 2021. 13:24

Nola77  pa ti si tuuuuu 👏👏kako ide kod tebe?  Kad je FET?  Joj ja imam taj smeckasti iscjedak.  Pa ziva ludim.  Ali dr kaze ne mozemo nista sem da mirujem i nastavim sa terapijom.  Ali me ne boli nista i ovako se dobro osjecam.  Kako si ti? 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

kosuljica
    18. Lipanj 2021. 13:48

Drage perla44, šesnica, Micmic, Nola77 hvala na info. Nažalost izgleda da ću na aspiraciju taman u na 22. (praznik) pa bi trebalo ići bez jer tad nemaju dostupan anestezioloski tim. Idem od pretpostavke da je lakše od poroda pa da ću preživjeti valjda. Javim vam.

kosuljica
    18. Lipanj 2021. 13:49

Folikula 8-9. 

• perla44
    18. Lipanj 2021. 14:23

kosuljica

Folikula 8-9.

To je super broj...😀
    Draga sreetno...neka ne boli puno i da sve prodje u najboljem redu..Drzim fige!! Uostalom za bebace sve izdrzimo...i najhrabrije smo kad trebamo bit!🤩

Micmic
    18. Lipanj 2021. 15:22

kosuljica

Drage perla44, šesnica, Micmic, Nola77hvala na info. Nažalost izgleda da ću na aspiraciju taman u na 22. (praznik) pa bi trebalo ići bez jer tad nemaju dostupan anestezioloski tim. Idem od pretpostavke da je lakše od poroda pa da ću preživjeti valjda. Javim vam.

Kraljica, zelim ti da prodje sto bezbolnije 💪

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

Nola_
    18. Lipanj 2021. 18:05

Alexandra Tu sam❤️ Mnogo cura smedari u prvim sedmicama trudnoca ovdje po forumu i bude sve ok na kraju. Jel toga bas puno ima? Jesi li konzultirala dr ima li potrebe za oralnim progesteronom, cure znaju popiti 4 odjednom pa da pitas....ako se bas brines. Iako ja vjerujem da ce sve biti ok i da je to sve normalno i da nije nista zabrinjavajuce🙏🏻❤️ Samo nek prode sto prije da ti budes mirna. 
    FET je u pon.
    Kosuljica imas lijepi broj. Bit ce sve ok, boli tek pred kraj na 5,6-om malo. Naravno da ces prezivjeti, sve za bebolina🤗💘

Alexandraaa90
    18. Lipanj 2021. 21:52

Nola77  ma nema sad bas previse.  Onako uz taj iscjedak, bude smedjeg ali nije puno.  Samo me psihicki ubija.  Cula sam se sa dr.  Pojacala mi progesteron sa 3 na 4 i uvela magnezij direkt.  Pa vecina kaze da je normalno ali se ja svega bojim.  Srecno u pon.  Vracas jednu ili dvije? 😘

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.