Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cips1990
    16. Lipanj 2021. 19:28

Ja izvadila betu na svoju ruku . 106 je 🥰🥰🥰🥰🥰. U petak idem opet ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• perla44
    16. Lipanj 2021. 19:28

Micmic

perla44

Evo ja nisam mogla izdrzat maloprije odradila testic..i pozitivan!!🤩😍 8 dan od tranfera..popodnevni urin..😆

CESTITAM!Dakle nesto od simptoma?)

Nistaaa..osim sto me cice bole i malo su osjetljive.. Od pocetka od prvog dana et..Bas nista drugo..a i prerano je valjda da bas operu sad neki simptomi..Ipak ako su  blastice pokazat ce i dosta ranije.😁

• perla44
    16. Lipanj 2021. 19:29

Cips1990

Aaaaaa bravo..Cestitke draga...🥰.koji si danas dan.. od transfera..privatno vadila??

• Cips1990
    16. Lipanj 2021. 19:33

perla44

Cips1990

Aaaaaa bravo..Cestitke draga…🥰.koji si danas dan.. od transfera..privatno vadila??

Hvala puno!! Danas je 8dt 🥰🥰 privatno sam vadila 

Micmic
    16. Lipanj 2021. 19:35

Plodna nedelja ;)))) nek svima samo raste !)

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

Micmic
    16. Lipanj 2021. 19:45

Ja sam bila na ivici danas da kupim test, juce i danas me hvatala panika neka nikako nisam mogla da umirim otkucaje srca.
    Danas mi je 9 dan, od simptoma i dalje me vrti stomak cas kao kad trebam da dobijem cas kao neko ziganje. do 4dana transfera nisam imala bas nista i desio mi se uvece grc kako kad si u ovulaciji pa se izduje i stvrdne stomak tako potrajalo jedno 20 min i  proslo, 5-6 dan su me bolela krsta, 7-8 vrteo me stomak kao kad trebam da dobije samo ne konstantno nego dodje pa prodje, jutros 9 dan nista, posle poceo opet da vrti stomak i ziga i evo osecam konacno neko desavanje u bradavicama koje me boluckaju i zigaju. Sad sam se malo smirila, od ovog mucnog bola u stomaku i krstima malo mi trne noga.. eto to je. Videcu za 5 dana da li je to simptom pozitivan ili ipak M dolazi uskoro. Probila sam rokove ciklusa 3 dana, u regularnom zivotu meni ne kasni ali sad je ovo legitimno stanje obzirom na utrogestan.Cestitam svima ko je ugledao + i zelim da se beta samo duplira ;)

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

• Pidoca
    16. Lipanj 2021. 20:05

Cipsi odlicno super za betu, s obzirom da si poprilično rano vadila brojka je odlična, čestitam💕
    Miemie sad je na tebe red da nam javis pozitivan test, drzim fige i navijam 🙏
    Što se tiče simptoma znala sam se osjećat totalno isto kao i pms ali jedino mi je bilo sumnjivo sto su me cicke stalno bolile, i leđa me jako bolila donji dio, i naravno razna probadanja a s obzirom na stimulaciju to nisam ni mogla prepisat simptomima.

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Cips1990
    16. Lipanj 2021. 20:20

Micmic Hrabro, izdrzi do tvoje bete Ako neces da radis test. Bodrimo te. Mada imas sve slicne simptome kao ja, dan gore dole 

Micmic
    16. Lipanj 2021. 20:52

Cips1990

Micmic Hrabro, izdrzi do tvoje bete Ako neces da radis test. Bodrimo te. Mada imas sve slicne simptome kao ja, dan gore dole

Hvala na podrsci i bodrenju zaista znaci!:)Obecala sebi da necu raditi test, za sad imam nalet srece sto zbog vas jer me uvek oraspolozi neciji pozitivan rezultat i ulije veru da ce sve biti dobro, sto ovako nekako mi doslo pa zelim da produzim taj osecaj nek potraje jos 5 dana ako gresim saznacu brzo :) pratim vas i cekam vasa bete ) mada svi smo tu negde sa terminom na betu) 

👨‍🦱1987 sve ok
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

• perla44
    16. Lipanj 2021. 21:18

Cips1990

perla44

Cips1990

Aaaaaa bravo..Cestitke draga…🥰.koji si danas dan.. od transfera..privatno vadila??

Hvala puno!! Danas je 8dt 🥰🥰 privatno sam vadila

Hoces mi rec molim te koja je cijena bete privat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.