Ja izvadila betu na svoju ruku . 106 je 🥰🥰🥰🥰🥰. U petak idem opet ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Evo ja nisam mogla izdrzat maloprije odradila testic..i pozitivan!!🤩😍 8 dan od tranfera..popodnevni urin..😆
CESTITAM!Dakle nesto od simptoma?)
Nistaaa..osim sto me cice bole i malo su osjetljive.. Od pocetka od prvog dana et..Bas nista drugo..a i prerano je valjda da bas operu sad neki simptomi..Ipak ako su blastice pokazat ce i dosta ranije.😁
Aaaaaa bravo..Cestitke draga...🥰.koji si danas dan.. od transfera..privatno vadila??
Aaaaaa bravo..Cestitke draga…🥰.koji si danas dan.. od transfera..privatno vadila??
Hvala puno!! Danas je 8dt 🥰🥰 privatno sam vadila
Plodna nedelja ;)))) nek svima samo raste !)
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Ja sam bila na ivici danas da kupim test, juce i danas me hvatala panika neka nikako nisam mogla da umirim otkucaje srca.
Danas mi je 9 dan, od simptoma i dalje me vrti stomak cas kao kad trebam da dobijem cas kao neko ziganje. do 4dana transfera nisam imala bas nista i desio mi se uvece grc kako kad si u ovulaciji pa se izduje i stvrdne stomak tako potrajalo jedno 20 min i proslo, 5-6 dan su me bolela krsta, 7-8 vrteo me stomak kao kad trebam da dobije samo ne konstantno nego dodje pa prodje, jutros 9 dan nista, posle poceo opet da vrti stomak i ziga i evo osecam konacno neko desavanje u bradavicama koje me boluckaju i zigaju. Sad sam se malo smirila, od ovog mucnog bola u stomaku i krstima malo mi trne noga.. eto to je. Videcu za 5 dana da li je to simptom pozitivan ili ipak M dolazi uskoro. Probila sam rokove ciklusa 3 dana, u regularnom zivotu meni ne kasni ali sad je ovo legitimno stanje obzirom na utrogestan.Cestitam svima ko je ugledao + i zelim da se beta samo duplira ;)
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Cipsi odlicno super za betu, s obzirom da si poprilično rano vadila brojka je odlična, čestitam💕
Miemie sad je na tebe red da nam javis pozitivan test, drzim fige i navijam 🙏
Što se tiče simptoma znala sam se osjećat totalno isto kao i pms ali jedino mi je bilo sumnjivo sto su me cicke stalno bolile, i leđa me jako bolila donji dio, i naravno razna probadanja a s obzirom na stimulaciju to nisam ni mogla prepisat simptomima.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Micmic Hrabro, izdrzi do tvoje bete Ako neces da radis test. Bodrimo te. Mada imas sve slicne simptome kao ja, dan gore dole
Micmic Hrabro, izdrzi do tvoje bete Ako neces da radis test. Bodrimo te. Mada imas sve slicne simptome kao ja, dan gore dole
Hvala na podrsci i bodrenju zaista znaci!:)Obecala sebi da necu raditi test, za sad imam nalet srece sto zbog vas jer me uvek oraspolozi neciji pozitivan rezultat i ulije veru da ce sve biti dobro, sto ovako nekako mi doslo pa zelim da produzim taj osecaj nek potraje jos 5 dana ako gresim saznacu brzo :) pratim vas i cekam vasa bete ) mada svi smo tu negde sa terminom na betu)
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Aaaaaa bravo..Cestitke draga…🥰.koji si danas dan.. od transfera..privatno vadila??
Hvala puno!! Danas je 8dt 🥰🥰 privatno sam vadila
Hoces mi rec molim te koja je cijena bete privat?
Sortiraj odgovore
Najstariji