Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Ožujak 2021. 19:33

Pozdrav žene kako ste mi ? 
    E ovako kod mene je u pitanju bila blizanačka trudnoća barem na prva dva pregleda ,međutim na zadnjem pregledu mi doktor kaže da je jedan mješak prazan a u drugom se normalno razvija bebica 😊 ima pregrada između njih što je bitno
    E sad da li ima ijedna od vas ili poznaje nekoga ko je imao ili ima slično iskustvo? Kako se to sve dalje razvija ,doktor kaže da ne bi trebalo biiti problema.  11 sam sedmica. Sorry na dugom postu ❤

• pticicaaa
    31. Ožujak 2021. 08:50

Eatpraylove mislim na tebe i drziim pesnice za betu!

Nola_
    31. Ožujak 2021. 09:38

Eatpraylove i Bikica cure sretnooo dns, za beturinu❤️
    Alexandra sto ima novo, sto je rekao dr za FET? 

• eatpraylove
    31. Ožujak 2021. 09:42

Cure moje drage Beta je 949, sva se tresem! Hvala Vam svima na lijepim rjecima!❤️

• pticicaaa
    31. Ožujak 2021. 09:55

eatpraylove

Cure moje drage Beta je 949, sva se tresem! Hvala Vam svima na lijepim rjecima!❤️

Divno! Mnogo se radujem zbog tebe! :D

• jannanna123
    31. Ožujak 2021. 11:01

Eatpraylove 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 
    Sad korak po korak u nove pobede ☺️☺️

• NKiki26
    31. Ožujak 2021. 11:40

eatpraylove

Divno divno 🙏🙏🙏🙏

Nola_
    31. Ožujak 2021. 12:28

• NKiki26
    31. Ožujak 2021. 13:17

NKiki26

eatpraylove

Divno divno 🙏🙏🙏🙏

Eatpraylove prijavi simptome da nas koji jos cekamo malo ohrabris😊

• Bikica
    31. Ožujak 2021. 13:55

Cure evo i mene konačno! Beta 391 🙏🤍 ne znam ni sama kako se osjećam, van sebe sam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI