Cure evo danas vadila drugu betu, iznosi 392. U srijedu moram ponovo! Svim čekalicama želim svu sreću ovog svijeta!😇🍀
Odlično..drago mi je da je sve ok🙏🙏
Prezivljavamo, borimo se da ne pravimo testove..iscekujemo simptome kojih nema😊!
Noll77
Kod mene ništa još uvijek Bogu hvala, vještica još nije došla i nadam se da će tako i ostati 🙏 Strahujem i eto valja preživjeti još do srijede do bete 🍀 test neću raditi a valjda od sve te nervoze stalno neke kao simptome kao imam a nigdje u biti ništa 😂 Čestitam curama na beti 🥰 a ostalima sretno🍀
Pa ja se nadam da ce biti sada ovaj ciklus. Sutra idem na kontrolu i na dogovor. A bude to tako bas kad je jedva cekamo ona ne dolazi.
Cestitam svima na novim pozitivnim betama 😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ostale cekalice kako ste?
Pticice jel prezivljavas? Bikica, Bonnie, Niki? Ne znam jesam li koga zaboravila
Ja i dalje umirem od bolova,pojma nemam zasto 😪
Cekam al nema sanse da izdrzim do ponedjeljka bez testa.
Ostale cekalice kako ste?
Pticice jel prezivljavas? Bikica, Bonnie, Niki? Ne znam jesam li koga zaboravila
Meni od nerviranja danas krenuli grcevi opet.A trudila sam se da ostanem cool. Ne znam sta da mislim vise. Mislim da cu pricuriti pre bete u petak.
Znaci imamo betu u sri, pet i u pon🥳 i nitko ne piski🤓🤣 Drzim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 za pozitivne bete i da su sve tegobe pozitivni znakovi🍀
Bonnie jesi zvala mozda doktora da ga pitas za te jake bolove?
Alexandra javi sto je rekao dr❤️
Ja sam dns skuzila da u biti jos ne moram dobiti ako mi je ovulacija bila 18og, malkice se preracunala, valjda jedva cekam💉😅
Znaci imamo betu u sri, pet i u pon🥳 i nitko ne piski🤓🤣 Drzim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 za pozitivne bete i da su sve tegobe pozitivni znakovi🍀
Bonnie jesi zvala mozda doktora da ga pitas za te jake bolove?
Alexandra javi sto je rekao dr❤️
Ja sam dns skuzila da u biti jos ne moram dobiti ako mi je ovulacija bila 18og, malkice se preracunala, valjda jedva cekam💉😅
Nisam...kontam da ce me stjerat u 3 lijepe
Malo sam pretjerala danas,lijep dan pa sam oprala rublje,pocistila kucu,skuhala posten rucak (zao mi muza da stalno jede junk a i danas nam je godisnjica braka),prosetala psa....kontam da bi se trebala smirit malo.Ako ne bude bolje,sutra cu mu sve ispricat,idem po doznake za bolovanje.
Bonnie aha, dobro javi sto ti je rekao... a do tada cemo jednostavno misliti da te šora beta i da se beba ukopava🙏🏻
Bonnie aha, dobro javi sto ti je rekao… a do tada cemo jednostavno misliti da te šora beta i da se beba ukopava🙏🏻
Kontam da se moja ne ukopava,ova pravi tunel 😉🤣🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji