Cao cure,
Meni je transfer 3 bčastuce bio u utorak i danas je 6 dan, ako dobro racunam. Danas su krenuli mentrualni bolovi ziganja i bolovi u krstima. Beta je tek za 5 dana. Bas sam prepadnuta.
Pozdrav pticice, ja sam imala transfer dan prije tebe.. Danas osjećam blage bolove kao da trebam dobit i to je sve…n grudi niti ista vise.. par dana prethodno su me zigali jajnici. Nemas razloga za strah.. menstrualni bolovi su normalni.
Mene ovo bas uplašilo jer me prikovao za krevet. Bas tako, grudi nista. Stalo je malo na sat kad sam stavila utrogestan,a posle se vratilo ali malo blaze. Ovo mi je 23 dan od početka menstruacije, pa mi malo rano za pms, a opet imam 42 godine pa me ne bi cudilo i da se telo ne ponaša po standardu. Daj boze da je ovo neka kasnija implementacija :)
U mom proslom transferu, svježem, ja sam implantaciju blaste dozivila kao ostar kratkotrajni bol a menstrualni grcevi su se nastavili. Beta je bila pozitivna..ali nije se duplala ali mislim da to nije imalo veze sa bolovima vec nekim drugim razlozima. Tako da nemojte se oko grceva brinuti, jos ako vam je ovo sada svježi et i ako je bio stimulirani postupak.
Cao cure,
Meni je transfer 3 bčastuce bio u utorak i danas je 6 dan, ako dobro racunam. Danas su krenuli mentrualni bolovi ziganja i bolovi u krstima. Beta je tek za 5 dana. Bas sam prepadnuta.
Pozdrav pticice, ja sam imala transfer dan prije tebe.. Danas osjećam blage bolove kao da trebam dobit i to je sve…n grudi niti ista vise.. par dana prethodno su me zigali jajnici. Nemas razloga za strah.. menstrualni bolovi su normalni.
Mene ovo bas uplašilo jer me prikovao za krevet. Bas tako, grudi nista. Stalo je malo na sat kad sam stavila utrogestan,a posle se vratilo ali malo blaze. Ovo mi je 23 dan od početka menstruacije, pa mi malo rano za pms, a opet imam 42 godine pa me ne bi cudilo i da se telo ne ponaša po standardu. Daj boze da je ovo neka kasnija implementacija :)
U mom proslom transferu, svježem, ja sam implantaciju blaste dozivila kao ostar kratkotrajni bol a menstrualni grcevi su se nastavili. Beta je bila pozitivna..ali nije se duplala ali mislim da to nije imalo veze sa bolovima vec nekim drugim razlozima. Tako da nemojte se oko grceva brinuti, jos ako vam je ovo sada svježi et i ako je bio stimulirani postupak.
Hvala ti na odgovoru. Stimulirani postupak i svez et. Jao iskreno se nadam. Tesko ovo cekanje i osluškivanje tela.
Bikica jesi piškila test ili cekas betu?
Draga sta ima? Jesi li krenula sa bockanjem? Mene su danas zvali da mi kazu da smo od 9 oplodjenih dobilo 6 odlicnih blasocita. Ja presrecna. Sutra idem na kontrolu pa cu se dogovoriti kad ce biti FET. Bas sam happy danas.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Evo i mene nakon nekog vremena. U 12 mjesecu aspiracija, dobiveno 7 blastocista. Prvi mjesec beta 34, na kraju biokemijska. Drugi FET prije 12 dana, danas beta 118. Iskreno se nadam da je to to. Ovo iščekivanje je poprilično iscrpljujuće.
Sta ima novo?
Pozdrav djevojke!
Nova sam ovdje pa evo da se javim i podijelim sa vama svoje iskustvo.
U 11. mj 2020 IVF u stimuliranom ciklusu, 2 odlicne blastice, beta 0.
U 2. mj 2021. IVF u prirodnom ciklusu. Vracena su 2 embrija. Osmerostanični i četverostanični.
8. dan nakon embriotransfera pozitivan test i beta 29.
11. dan nakon embriotransfera beta 105 😁
Pozdrav djevojke!
Nova sam ovdje pa evo da se javim i podijelim sa vama svoje iskustvo.
U 11. mj 2020 IVF u stimuliranom ciklusu, 2 odlicne blastice, beta 0.
U 2. mj 2021. IVF u prirodnom ciklusu. Vracena su 2 embrija. Osmerostanični i četverostanični.
8. dan nakon embriotransfera pozitivan test i beta 29.
11. dan nakon embriotransfera beta 105 😁
Cestitam. Super vijesti 😍
Cure evo danas vadila drugu betu, iznosi 392. U srijedu moram ponovo! Svim čekalicama želim svu sreću ovog svijeta!😇🍀
Cestitam devojke na pozitivnim betama . Zelim vam lep nastavak ove borbe ☺️🍀
Alexandra wooww ti rasturas!! 6 odlicnih blastocista jaooo😍😍 vjerujem ti kako neces biti imas fenomenalan rezultat❤️❤️ Kad ides u FET, odmah ovaj ciklus nakon aspiracije ili??
Ja jos nisam krenula! Bas me odlucila zezati gospoda, osjecam se ko hodajuca bomba🙄🙄
Vilma i eatpraylove Woohooo cestitam!! Javite se kako napreduje sve i kako ste❤️🤗
Ostale cekalice kako ste?
Pticice jel prezivljavas? Bikica, Bonnie, Niki? Ne znam jesam li koga zaboravila
Sortiraj odgovore
Najstariji