Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jannanna123
    30. Ožujak 2021. 08:54

Ja sam 10 dan od transfera imala ceo dan menstrualne bolove i ujutru braon iscedak. Od straha sam otisla da vadim betu i bila pozitivna . Nadam se da ce i kod vas biti to dobar znak. Srecno svima 🍀

• eatpraylove
    30. Ožujak 2021. 09:05

Hvala Vam puno, ovo me jedino drži još. Sutra vadim betu, pa ćemo viditi. Javim sve❤️

Nola_
    30. Ožujak 2021. 09:33

Eatpraylove puno zena u ranoj trudnoci smedari, ja se ne bih previse zabrinjavala. Vjv bi poznavajuci sebe napravila betu cisto da imam crno na bijelo but thats me:) 
    Niki slazem se s Bonnie🤞🏼, javi novosti

• pticicaaa
    30. Ožujak 2021. 09:40

NKiki26

Bonnie21

NKiki26

NKiki26

Drage moje.. meni je večeras 7dan od et poceo rozi iscjedak…tako da ovaj put nazalost niti poz bete niti biokemijske. Za implantaciju je kasno..blaste su u pitanju. Jako sam zalosna.😭 Ne mogu vjerovati da je moguce ovako rano poceti brljaviti. Zadnji put sam dobila 5 dana nakon prestanka uzimanja utorgestana?

Kakvo je stanje jutros? 🤞🤞🤞🤞

Jutros test blago pozitivan.. grčevi prisutni…malo ruzicaste mrlje.i dalje prilikom brisanja..

Zvuci obecavajuce. Jao bas me radujes :D 

• NKiki26
    30. Ožujak 2021. 10:16

Hvala vam cure..divne ste❤️. Iz mog prethodnog iskustva..unatoc biokemijskoj i padu bete nije bilo ni zilice krvi tako da kad sam ovo sinoc vidjela mislila sam gotovo..nije se ni primilo 😔

• pticicaaa
    30. Ožujak 2021. 11:35

Ja nekako previse balim,tj gospodjica ahahhahah Hodam, i ko upisana.  A nema nikakve sexualne konotacije.

• Bonnie21
    30. Ožujak 2021. 12:04

pticicaaa

Ja nekako previse balim,tj gospodjica ahahhahah Hodam, i ko upisana. A nema nikakve sexualne konotacije.

Nisi jedina,kolegica iz sobe mi javlja da je i ona takva.Nije ni kod mene puno drugacija situacija.I opet,citala sam da je i to normalno.Googlaj.Iskreno,sta je to sex?🤣

• pticicaaa
    30. Ožujak 2021. 13:05

Bonnie21

pticicaaa

Ja nekako previse balim,tj gospodjica ahahhahah Hodam, i ko upisana. A nema nikakve sexualne konotacije.

Nisi jedina,kolegica iz sobe mi javlja da je i ona takva.Nije ni kod mene puno drugacija situacija.I opet,citala sam da je i to normalno.Googlaj.Iskreno,sta je to sex?🤣

Bas ahahahhahahha

• Miki13
    30. Ožujak 2021. 19:22

Pozdrav cure
    Ne znam jesam li u pravoj grupi, trenutno sam završila sa protokolom na Repromedu, sa Pergoveris hormonima te mi je ostalo 450 jedinica u penu koje bi proslijedila nekom ako je na istom protokolu sa Pergoverisom i to za manje novaca svakako nego što je to u ljekarnama, ako ima zainteresiranih javite mi se trenutno sam u Zagrebu, ili Vas molim da ako znate za grupu za ovakav sadržaj, da me uputite. Također Suprefact skoro cijelu bočicu imam iako radi Covida ne bi bilo baš možda zgodno je dijeliti  😁

Svakako Pergoveris mi je žao da propadne a svakako je skup pa će možda nekom dobro doć, po nižoj cijeni. 
     Svima nam želim sreću u ovom putovanju i iščekivanju i oprostite ako je postu mjesto negdje drugo. 🙏

Hvala Vam svima ❤️

30. Ožujak 2021. 19:33

Pozdrav žene kako ste mi ? 
    E ovako kod mene je u pitanju bila blizanačka trudnoća barem na prva dva pregleda ,međutim na zadnjem pregledu mi doktor kaže da je jedan mješak prazan a u drugom se normalno razvija bebica 😊 ima pregrada između njih što je bitno
    E sad da li ima ijedna od vas ili poznaje nekoga ko je imao ili ima slično iskustvo? Kako se to sve dalje razvija ,doktor kaže da ne bi trebalo biiti problema.  11 sam sedmica. Sorry na dugom postu ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.